Stížnosti na všechno II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Target
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Nesnášim vajíčka!!!
Včera ve škole o výtvarce mi jeden kamarád ukazoval že když vezmu vajíčko do dlaně a pokusím se ho zmáčknout bez palce tak to nejde. A měl pravdu.
Tak sem si pak se štetcem bubnoval do jednoho vajíčka a za chvilku přišel kamarád. Začal sem mu říkat že to vajco nejde stylem bez palce rozdrtit a názorně sem mu to chtěl ukázat. Ale co se nestalo, to blbý vejco muselo prasknout a ještě se vylít na kamaráda
. 
Od tadytý doby už radši nebudu vajca mačkat!!
Včera ve škole o výtvarce mi jeden kamarád ukazoval že když vezmu vajíčko do dlaně a pokusím se ho zmáčknout bez palce tak to nejde. A měl pravdu.
Tak sem si pak se štetcem bubnoval do jednoho vajíčka a za chvilku přišel kamarád. Začal sem mu říkat že to vajco nejde stylem bez palce rozdrtit a názorně sem mu to chtěl ukázat. Ale co se nestalo, to blbý vejco muselo prasknout a ještě se vylít na kamaráda

Od tadytý doby už radši nebudu vajca mačkat!!
- Cozzinnni
- Sigilan
- Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
- Kontaktovat uživatele:
Stěžuji si na svou desetiletou sestru, která si na oslavu narozenin pozvala šest stejně starejch kamarádek. Tím mě nejen vyhnaly z domova (babince já nesnáším) ale demolovaly pokoj až do devíti večer. Mezi jejich demoliční hrátky patřila hra "na bazén". Spočívala v tom, že chodily do koupelny nabírat vodu a v pokoji jí po sobě cákaly. Úúžasná zábava
. Ještě umocněná tím, že JÁ to potom musel uklízet. Chipsy všude po podlaze! Pentle v okruhu deseti metrů! Příště to postřílím

So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Target - jde to, stačí vědět, kam a jak tlačit:) a navíc je vhosdnější zatlačit prudce, ale to je fuk - i když škoda těch 4 rozbitých vajiček:)
Jinak já si stěžuju na tu děsnou klendru co přišla:( Takhle asi nevyhraju sázku o to, kolik lidu přijde na Strahov...
Jinak já si stěžuju na tu děsnou klendru co přišla:( Takhle asi nevyhraju sázku o to, kolik lidu přijde na Strahov...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Cozzinny - hloupost, pokud je to myslivec, tak má jsitě i borkovnici - ta sice nadělá větší bordel, zvl. když to budeš střílet doma, ale bude stačit méně výstřelů a nemusíš tak moc mířit:)
Navíc, já vím, žes milující starší bratříček a že to sestřičce odpustíš! :)
Navíc, já vím, žes milující starší bratříček a že to sestřičce odpustíš! :)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No - nechtěl jsem jen tak ničit vajíčko, takže jsem zabil dvě mouchy jednou ranou. Vajíčko jsem bez problémů rozmáčkl a po vybrání skořápek ho použil k přípravě omelety s bramborem coby mé dnešní večeřeTarget píše:Prstů mám všech jedenáct![]()
A zkus vajíčko rozmáčknout bez palce( budeš to mít jedem v dlani a a tlačit na to malíčkem, ukazováčkem prostředníčkem a prsteníčkem)

Stále nějak nechápu v čem má být ten problém... To mělo být vejce pštrosí..? Nebo máte u vás nějaká MEGA-tvrzená vejce..?

Jinak si stěžuji na naprosto nesmyslné poplatky na úřadech. Za chvilku vám budou účtovat 50,- kč jen za to že otevřete dveře a vstoupíte

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...