Stížnosti na všechno II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

AlieN: Existují i jiné druhy humoru, než jen ten černý.

Taky bych si mohl postěžovat, když je na co... Mafie je moc krátká! Instalace zabere pomalu víc času, než samotná hra.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

AlieN: Je to lepší než Sands of Time? Hlavně mě zajímá příběh a hudba - protože v tomhle směru mě SoT opravdu potěšil.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

7c: Hudba je horší, ale poslouchat se (ve hře) dá.
Příběh se mi naopak zdá lepší, ale je dobré znát děj obou předchozích dílů (a já dvojku nehrál). I když příběh žádného z Princů mě nikdy moc nezujal.
Target
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Target »

Nesnášim vajíčka!!!
Včera ve škole o výtvarce mi jeden kamarád ukazoval že když vezmu vajíčko do dlaně a pokusím se ho zmáčknout bez palce tak to nejde. A měl pravdu.
Tak sem si pak se štetcem bubnoval do jednoho vajíčka a za chvilku přišel kamarád. Začal sem mu říkat že to vajco nejde stylem bez palce rozdrtit a názorně sem mu to chtěl ukázat. Ale co se nestalo, to blbý vejco muselo prasknout a ještě se vylít na kamaráda :-? . :-x

Od tadytý doby už radši nebudu vajca mačkat!!
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Target - proč by jako nemělo jít rozmáčknout..? :eh:
Tobě krom palce na ruce chybí všechny 4 zbývající prsty..? :D
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Cozzinnni
Sigilan
Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cozzinnni »

Stěžuji si na svou desetiletou sestru, která si na oslavu narozenin pozvala šest stejně starejch kamarádek. Tím mě nejen vyhnaly z domova (babince já nesnáším) ale demolovaly pokoj až do devíti večer. Mezi jejich demoliční hrátky patřila hra "na bazén". Spočívala v tom, že chodily do koupelny nabírat vodu a v pokoji jí po sobě cákaly. Úúžasná zábava :evil: . Ještě umocněná tím, že JÁ to potom musel uklízet. Chipsy všude po podlaze! Pentle v okruhu deseti metrů! Příště to postřílím :evil: :evil: :evil:
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Cozzinnni: tys je fakt nechal žít? :twisted: Úžasné sebeovládání. ;-)
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Vanda píše:Cozzinnni: tys je fakt nechal žít? :twisted: Úžasné sebeovládání. ;-)
spíš pud sebezáchovy...aneb jak neudělat ze sebe terč :lol: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Target
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Target »

Frosty píše:Target - proč by jako nemělo jít rozmáčknout..? :eh:
Tobě krom palce na ruce chybí všechny 4 zbývající prsty..? :D
Prstů mám všech jedenáct ;-)
A zkus vajíčko rozmáčknout bez palce :-? ( budeš to mít jedem v dlani a a tlačit na to malíčkem, ukazováčkem prostředníčkem a prsteníčkem) :roll:
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Target - jde to, stačí vědět, kam a jak tlačit:) a navíc je vhosdnější zatlačit prudce, ale to je fuk - i když škoda těch 4 rozbitých vajiček:)

Jinak já si stěžuju na tu děsnou klendru co přišla:( Takhle asi nevyhraju sázku o to, kolik lidu přijde na Strahov...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Cozzinnni
Sigilan
Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cozzinnni »

Vanda: Příště si od našeho souseda myslivce půjčím loveckou kulovnici :twisted: :twisted: :twisted:
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Cozzinny - hloupost, pokud je to myslivec, tak má jsitě i borkovnici - ta sice nadělá větší bordel, zvl. když to budeš střílet doma, ale bude stačit méně výstřelů a nemusíš tak moc mířit:)

Navíc, já vím, žes milující starší bratříček a že to sestřičce odpustíš! :)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

Cozzinnni: Příště se k nim musíš přidat. Jako řádný člen spolku, ho budeš moci nejlépe sabotovat. Znáš to Impériích? - nepodléhají vnějšímu tlaku, ale vnitřnímu rozkladu. Příklad VB v EU.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Target píše:Prstů mám všech jedenáct ;-)
A zkus vajíčko rozmáčknout bez palce :-? ( budeš to mít jedem v dlani a a tlačit na to malíčkem, ukazováčkem prostředníčkem a prsteníčkem) :roll:
No - nechtěl jsem jen tak ničit vajíčko, takže jsem zabil dvě mouchy jednou ranou. Vajíčko jsem bez problémů rozmáčkl a po vybrání skořápek ho použil k přípravě omelety s bramborem coby mé dnešní večeře 8-)
Stále nějak nechápu v čem má být ten problém... To mělo být vejce pštrosí..? Nebo máte u vás nějaká MEGA-tvrzená vejce..? :lol:

Jinak si stěžuji na naprosto nesmyslné poplatky na úřadech. Za chvilku vám budou účtovat 50,- kč jen za to že otevřete dveře a vstoupíte :evil:
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

Frosty: Základní problém nejspíš bude v tom, že ve čtrnácti disponuješ vejcem nepoměrně menší silou, než v pětadvaceti.

Podávám stížnost na kamaráda, jelikož mi opět zapomněl donést Battlestárku, takže nemám na co koukat.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“