A ano, taky se mi jednou stal malý incident - nastoupil jsem na zastávce bez automatu na lístky do tramvaje nacpané k prasknutí s tím, že příští zastávka je přestup na metro a lístek si koupím tam - a ejhle, hned za mnou stál revizor, který mě na místě zkasíroval (i když se nemohl prakticky ani otočit
Blbá nálada
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ohledně pokut - doprava se musí nějak hradit a lidí, co jezdí na černo je dost - čili pokuty jsou logický zdroj financí. Každá pokuta dobrá, řekl bych si jakožto pracovník MHD 
A ano, taky se mi jednou stal malý incident - nastoupil jsem na zastávce bez automatu na lístky do tramvaje nacpané k prasknutí s tím, že příští zastávka je přestup na metro a lístek si koupím tam - a ejhle, hned za mnou stál revizor, který mě na místě zkasíroval (i když se nemohl prakticky ani otočit
- no, vynahradil jsem si to tím, že jsem další půl rok jezdil na černo (bral jsem pokutu v tomto případě jako předplatné na další "lítačku").
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Firkraag - to se stává. Já na světě žiji 43 let a kousek. A nepamatuji den kdy by mi někdo nelha a byť třeba s dobrými úmysly. A na druhou stranu i já jsem si nejednou takto pomohl. Od jisté doby se takto chovám naprosto vyjímečně ale nevyhnu se. Není to jen o morálce ale i o citlivém posouzení důvodu.
Pokud Ti lžou přátelé a to v zásadních věcech polož napřed otázku sám sobě - nemají důvod? Pokud na nic nepřijdeš, napřímo se zeptej. A pak se rozhodni. Lidi prostě lžou a nebo neříkají pravdu. A ne vždy je ve zlém úmyslu.
Ale víš - slunce svítí, nebe je modré a pokud zaprší zase přestane.
Pokud Ti lžou přátelé a to v zásadních věcech polož napřed otázku sám sobě - nemají důvod? Pokud na nic nepřijdeš, napřímo se zeptej. A pak se rozhodni. Lidi prostě lžou a nebo neříkají pravdu. A ne vždy je ve zlém úmyslu.
Ale víš - slunce svítí, nebe je modré a pokud zaprší zase přestane.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak nevím, vše je tak nějak na levačku... asi potřebuji nějakou dovolenou (i když nevím, co to ta dovolená je), ač je tu jaro, postrádám energii na cokoliv (boj s blbama je nekonečný a katanu ani plamenomet nebo aspoň motorovku na ně vzít nemůžu - no jo, zase mám jednou vražedně depresivní náladu
, a to tzv.náhradní volno za dnešek, za ten naprosto zadupaný den v práci- zase netopili, proč taky? zase nefungovaly korektně stavy k uzávěrcě - které číslo je kruci asi tak pravé?, no tak to asi taky mít nebudu, páč náš šéf chce mít třetí kvartální plán výroby hned a včera bylo pozdě...prostě když se daří...

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Dost bych se divil, kdybych nějaký nenalezl;) Pokud je to o bod, nebo o místo, tak se vyplatí podat odvolání vždycky, i kdybys měl napsat, že z důvodů mimozemského ovlivnění - dáš tím najevo, že máš o školu zájem a z přijatých jsitě někdo vypadne...:)PinHead píše:no musí k tomu být hlavně důvod....já bohužel žádný nemámyenn píše:Odvolání (či jak se tomu nadává) není možné?PinHead píše:nedostal jsem se v prvním kole na školu o jedno místo
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."