Dobrá nálada
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi mi nějaký zvědavýAjantis píše:Neferit: Tak sem ten email hoď, ne? K čemu je nám taková informace...
[quote=" "seznamovací" e-mail"]Ahojky :)
Jmenuji se Tonda a je mi 19 let :)
pokud si to prejes,muzes mrknout na muj profil na lide.cz:
http://www.lide.cz/hacx
anebo
http://xchat.cz/hacx
Kdyby te neco zaujalo,zajimalo, anebo neco jineho:) ,
tak mi muzes napsat :)
pa pa , Tonda :)[/quote]
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Neferit: ROFL. Budeš zachráněna, čeká Tě místo hned vedle vedle Ptaaha ve flotile 10 tisíc lodí.
Toho klučinu si na chatu najdu...
Toho klučinu si na chatu najdu...
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Před dvěma týdny jsem byl na jedné hospodské oslavě, těžce se opil a nechal si od jedné kamarádky pozvracet své oblíbené kalhoty. Většina celé akce pro mě vězí v temnotách paměti, ze kterých jen občas vytryskne další kamínek vzpomínky do mé, stále z větší časti nekompletní mozaiky, jež by měla postihovat celou noc. Pamatuji si na nějaké zvracení ve křoví, rockovou hudbu a utřžek ze seriálu Ally McBealová, ale více již příliš ne. Byl to věru bohatý zážitek.
Proč se o tom však zmiňuji? Na oslavu jsem si sebou vzal jednu papírovou tisícikorunu, kterou jsem pracně nabyl na brigádě, kdežto z ní jsem vracel, maje v peněžence pouhé dvě kovové dvacetikoruny, což mě s odstupem času začalo docela frustrovat. Dnes jsem však pod stolem hledal zapadnutou učebnici Francouzštiny a u ní jsem našel svou ponožku nošenou na oné akci. Zkoumavě jsem ji prohledal a našel v ní pětistovku…
Netuším sice, jak se tam mohla dostat a jak to, že jsem si jí při vysvlékání nevšiml či ji alespoň jemně neucítil. A stejně tak vůbec nevím, proč jsem vlastně zahodil zapáchající ponožku pod stůl, ale to není podstatné. Najít peníze, se kterými se už nepočítá, vždycky potěší.
Proč se o tom však zmiňuji? Na oslavu jsem si sebou vzal jednu papírovou tisícikorunu, kterou jsem pracně nabyl na brigádě, kdežto z ní jsem vracel, maje v peněžence pouhé dvě kovové dvacetikoruny, což mě s odstupem času začalo docela frustrovat. Dnes jsem však pod stolem hledal zapadnutou učebnici Francouzštiny a u ní jsem našel svou ponožku nošenou na oné akci. Zkoumavě jsem ji prohledal a našel v ní pětistovku…
Netuším sice, jak se tam mohla dostat a jak to, že jsem si jí při vysvlékání nevšiml či ji alespoň jemně neucítil. A stejně tak vůbec nevím, proč jsem vlastně zahodil zapáchající ponožku pod stůl, ale to není podstatné. Najít peníze, se kterými se už nepočítá, vždycky potěší.
If king at noon says it's night,
Exclaim: Behold! the moon, the stars!
Persian saying
Exclaim: Behold! the moon, the stars!
Persian saying
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Na druhou stranu, už mám hezky dlouho jako bydliště terra incognitaGeralt píše:Neferit: To máš z toho že sis k avataru napsala "bydliště: Pluto", on to chudák vzal vážně a takhle dopadl.
Vampiria: Tak to, že mám fleka přímo u Ptaaha mě nechává celkem chladnou, páč absolutně nemám tucha, kdo/co to vlastně je
http://gh.ffshrine.org?r=23256
Mňa tiež po podobných zážitkoch hlava nebolieva, skôr mám žalúdok na vode, ale viem väčšina ľudí mi hovorí, že ju skôr bolí hlavasevencreature píše:Yachiko: Proč by ho měla bolet hlava?Hmm, popravdě ty pověry s bolením hlavy nějak nechápu
Neferit. Do toho choď... i keď píše, že chcel en kamarátku...
Naposledy upravil(a) Yachiko dne 30.10.2006 7:17, celkem upraveno 1 x.
Před dvěma hodinami jsem se vrátil z třídenního srazu RPG fóra - takový dvojník pissu - a jsem jako tradičně po povedených věcech nadšen nade všechny meze
Přirozeně se tam hrála všemožná papírová rpg, kecalo, tápalo nočním lesem, brodilo říčkou... no, a že už i já jsem tam jel vybaven lahví tvrdého alkoholu shrnuje zbývající
Přirozeně se tam hrála všemožná papírová rpg, kecalo, tápalo nočním lesem, brodilo říčkou... no, a že už i já jsem tam jel vybaven lahví tvrdého alkoholu shrnuje zbývající