No, nevím jestli jí to vůbec pomůže......Arian píše:Vida jak taková malá změna může postavě prospět. Hned vypadá lépe...Jab píše:Všiml jsem si, že v onom De'Arnise modu bude vylepšený i portrét Nalie, což je jistě potěšitelné. Mmj. jí odstranili i ty 4 uhříky, jež měla pod čelenkou (viz první obrázek).![]()
http://home.tiscali.de/evainedian/NaliaOriginal.bmp
http://home.tiscali.de/evainedian/Nalia01.bmp
Oblíbená NPC, vaše družina...
Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi mohl celý svět políbit prdel.
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
...no ale teď se ukázalo, že když na Xana hodím cloak of non-detection, on na sebe zakouzlí neviditelnost, a dostane do ruky nějakou činanou hůlčičku, tak je z něj nejužitečnější člen družiny. Aspoň souboj se Sarevokovejma mágama zvládl sám, levou zadní a bez škrábnutí - zatímco zbytek party čekal o patro níž a leveloval, Xan vyčistil pátý patro. Bylo to tak trapně snadný, až si říkám, kde je chyba.
Proč mě to nenapadlo hned? Bych si ušetřila několik hodin času a spoustu nervů.
Proč mě to nenapadlo hned? Bych si ušetřila několik hodin času a spoustu nervů.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
No - pro mě strašně snadnej nebyl...sevencreature píše:Cesare: Ten boj je trapně snadnej v každém případě, takže se nemáš za co stydět![]()
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Imeon
imon je promě zajímavá a dějově důležitá NPC neříkám že je nejlpší ale v BG 2 a nasledovně v datadisku je to i super mág
- dodo
- Sigilan
Ktore NPC je podla vas najlepsie
Ktore NPC, spolu s celou svojou vibavou a poriadne namakanimi EXP. , je podla vas najsilnejsie (... najefektivnejsie , najpraktickejsie a pod.) a preco? (najprv bez modov a potom aj z modami) 
Deja vu
//Ajantis
Deja vu
http://s6.bitefight.sk/c.php?uid=43240
ale nic to preto aj bezo 100 lastoviciek bude este leto
Re: Ktore NPC je podla vas najlepsie
dodo píše:Ktore NPC, spolu s celou svojou vibavou a poriadne namakanimi EXP. , je podla vas najsilnejsie (... najefektivnejsie , najpraktickejsie a pod.) a preco? (najprv bez modov a potom aj z modami)
profesor Hrbolek píše:Ale o tom tady již dobrou čtvrthodinu hovoříme, Mlho![]()
- dodo
- Sigilan
sori bratia proste som asi zase trochu mimo
toAJANTIS: ak ten moj prispevok zmazes tak sa vobec neurazim
toAJANTIS: ak ten moj prispevok zmazes tak sa vobec neurazim
http://s6.bitefight.sk/c.php?uid=43240
Já mám nejradši Viconii - není tak trapná jako Aerie, Minsc a všichni tihle dobráci a ta její romance je taky nejlepší... A nádhernej epilog v ToB. 
EDIT: xakru, teď koukám že hlasování vyhrál (spolu se Sarevokem) Jan. OMFG, ten idiot s nejtrapnějšíma kecama na světě!!!
EDIT: xakru, teď koukám že hlasování vyhrál (spolu se Sarevokem) Jan. OMFG, ten idiot s nejtrapnějšíma kecama na světě!!!
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"