Prohlížeče
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jab: Nic proti Apple, ale jejich software na Win platformě mi přijde k smíchu
Nicméně nejde jim o to, nabídnout nějaký zázrak, ale prostě jen o to, ukázat lidem nějaký browser, co hezky vypadá a nalákat tak zákazníky - tj. je to IMO čistě marketingová záležitost. I když teda zatím to vypadá spíš na brutální debakl 
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Syneth
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
s týmto s tebou súhlasím...sevencreature píše:Jab: Nic proti Apple, ale jejich software na Win platformě mi přijde k smíchuNicméně nejde jim o to, nabídnout nějaký zázrak, ale prostě jen o to, ukázat lidem nějaký browser, co hezky vypadá a nalákat tak zákazníky - tj. je to IMO čistě marketingová záležitost. I když teda zatím to vypadá spíš na brutální debakl
za 1. je bežné že software od apple na WINE mrznú... (quicktime player napr vždy ked som otváral video iné ako 3gp )
2.ja osobne apple uznávam ale ich soffty su na ich počítače...
3.ja použivam k-meleon (jadro gecko od mozilly) a nevymenil by som za nič...

7c: jj, tady v tom případě jde hlavně o propagaci směrem k iPhonu, na němž právě třetí Safari pojede. Ale i kdyby nic, mně se macovský soft dost zamlouvá - ovšem ono je to fakt dost divné a působí to dost neohrabaně, když macovská aplikace jede ve zcela jiném prostředí a střetávají se tak různé přístupy k desktopu.
Každopádně Radek Hulán opět ukazuje, že žije v nějakém svém inverzním světě - ta recenze, zvláště ta noticka o novém OS X, ta snad ani nemůže být myšlená vážně
Každopádně Radek Hulán opět ukazuje, že žije v nějakém svém inverzním světě - ta recenze, zvláště ta noticka o novém OS X, ta snad ani nemůže být myšlená vážně
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, takže jsem definitivně přešel na Operu 9.2 (zvláštní, předchozí upgrade přímo do 8.54 dělal nějakou neplechu - resp. neplechu nedělal, ale některé věci nefungovaly - třeba Block content se neukládál - ani když jsem vytvořil urlfilter.ini ručně). Takže čistá instalace a následné překopírování cache a některých dalších věcí, plus ruční konfigurace ini souborů.
P.S. Je mi jasné, že informační hodnota tohoto postu je nulová
Jen chci znovu doporučit ten "nejlepčejší" browser 
P.S. Je mi jasné, že informační hodnota tohoto postu je nulová
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Dnes vyšla Opera 9.5 Kestrel (zatím pouze alfa, takže nedoporučuji jako náhradu za stávající verzi). Změn by mělo být mnoho (rozdíl srovnatelný s verzemi 8.5 - 9), více zde, na první pohled vypadá jako klasická 9 (tedy až na to milé sloučení status a view baru), nicméně jsem si jist, že po bližším prozkoumání (a hlavně s vydáním plné verze) se dočkám několika příjemných překvapení.
A tady jeden tip na opravdu luxusní vzhled (vlastně kombinaci dvou vzhledů) pro Operu 8 - 9 (snad nejlepší black theme pro kterýkoli prohlížeč, co jsem kdy viděl): Mirage Tango Fusion.
A tady jeden tip na opravdu luxusní vzhled (vlastně kombinaci dvou vzhledů) pro Operu 8 - 9 (snad nejlepší black theme pro kterýkoli prohlížeč, co jsem kdy viděl): Mirage Tango Fusion.
Oproti mému Blue Button dost slabota.MCZ píše:A tady jeden tip na opravdu luxusní vzhled (vlastně kombinaci dvou vzhledů) pro Operu 8 - 9 (snad nejlepší black theme pro kterýkoli prohlížeč, co jsem kdy viděl): Mirage Tango Fusion
P.S. Vůbec je ta černá celkem v háji. Hlavně kvůli rychlým ikonám webových adres.
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jab: ne, že bych nějak Apple nesnášel, ale jejich design se mi fakticky nelíbí
. Jak to myslíš s těmi ikonami? Já v tomhle směru žádný problém nezaznamenal; jediný problém byl s černým textem na tmavých buttonech na stránkách, nicméně v diskusi pod vzhledem někdo popisuje jednoduchý postup, jak toto opravit. Jo a mimochodem v kombinaci s WinXP Zune Theme/jiným černým tématem Windows vypadá Mirage Tango Fusion opravdu parádně; škoda, že jej teď nemám k dispozici, hodil bych screen.
Jinak můj dlouhodobě oblíbený je určitě Freestyle. Ten se hodí především k světlému vzhledu OS. Má mimochodem opravdu krásné ikonky a doufám, že jej nehodláš kritizovat (schválně zkus, myslím ve smyslu zkus stáhnout
).
Jinak můj dlouhodobě oblíbený je určitě Freestyle. Ten se hodí především k světlému vzhledu OS. Má mimochodem opravdu krásné ikonky a doufám, že jej nehodláš kritizovat (schválně zkus, myslím ve smyslu zkus stáhnout
Naposledy upravil(a) MCZ dne 5.9.2007 15:17, celkem upraveno 1 x.
Světlé ikonky tam v panelu opery mají ty nechutně bílé okraje. Tím míněn například světlý okraj kolem lebky Morta (jako rychlé ikony na panelu Opery)MCZ píše:Jab: nic proti Apple, ale jejich design se mi fakticky nelíbí. Jak to myslíš s těmi ikonami? Já v tomhle směru žádný problém nezaznamenal
Znám, je to hnus.MCZ píše:Jinak můj dlouhodobě oblíbený je určitě Freestyle. Ten se hodí především k světlému vzhledu OS. Má mimochodem opravdu krásné ikonky a doufám, že jej nehodláš kritizovat (schválně zkus, myslím ve smyslu zkus stáhnout).
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak se nehádejte, všechny vámi jmenované styly jsou hnusné
Já jsem se s Operou nakonec uchýlil k vlastnímu skinu - mix základního plus prvnků některých dalších. I když Tango není vyloženě špatné (když se upraví velikosti většiny položek).
MCZ: Status bar? Co je to status bar? Něco takového v Opeře někdy bylo?
Já jsem se s Operou nakonec uchýlil k vlastnímu skinu - mix základního plus prvnků některých dalších. I když Tango není vyloženě špatné (když se upraví velikosti většiny položek).
MCZ: Status bar? Co je to status bar? Něco takového v Opeře někdy bylo?
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis:
No, je fakt, že skiny pro Operu mě celkově dost zklamaly
Používám tu svoji upravenou verzi hlavně proto, že výchozí skin Opery mi nepřijde nějak děsivý a navíc po editaci zabírá dost málo místa.
No, obecně i fan-made skiny pro FF nebo Thunderbird (mimochodem, ten výchozí skin nové verze je docela fajn) mi přijdou dost slabé
No, je fakt, že skiny pro Operu mě celkově dost zklamaly
No, obecně i fan-made skiny pro FF nebo Thunderbird (mimochodem, ten výchozí skin nové verze je docela fajn) mi přijdou dost slabé
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
7c: hmm, pro Firefox se mi skiny nelíbí též, nicméně u Opery jsem si vybral, a to mi ke spokojenosti stačí.
Jinak ta nová Opera zatím vypadá vážně velmi dobře. Sice má své mouchy (což by se dalo od alfa verze čekat), ale celkově mi zatím přijde skutečně stabilnější a rychlejší.
Jinak ještě zpráva bokem: Firefox konečně prošel Acid2 testem - ten zkouší kvalitu zobrazování stránek; schopnost správně číst a zobrazovat css atd., viz zde. Jedná se o verzi Gran Paradiso alpha 7. Jenže narozdíl od Opery nejen že je totálně nepoužitelný (nekompatibilita s pluginy), ale také až nestydatě pomalý (myslím jako aplikace).
Jinak ta nová Opera zatím vypadá vážně velmi dobře. Sice má své mouchy (což by se dalo od alfa verze čekat), ale celkově mi zatím přijde skutečně stabilnější a rychlejší.
Jinak ještě zpráva bokem: Firefox konečně prošel Acid2 testem - ten zkouší kvalitu zobrazování stránek; schopnost správně číst a zobrazovat css atd., viz zde. Jedná se o verzi Gran Paradiso alpha 7. Jenže narozdíl od Opery nejen že je totálně nepoužitelný (nekompatibilita s pluginy), ale také až nestydatě pomalý (myslím jako aplikace).