Napsal: 29.3.2006 10:11
Jelikož se považuji za průměrného Sigilana, podělím se s vámi o své večerní stravovací návyky.
Během života prochází člověk mnoha vývojovými fázemi.
Nejinak je tomu i se stravovacími návyky. V průběhu svého samostatného živobytí jsem těch fází prostřídal několik.
Ještě za studentských let jsem byl ochoten věnovat vyvařování, spásání a úklidu tak 45 minut času.
I vyráběl jsem variace na téma vejce 100x jinak.
Převážně se jednalo u různé typy vaječných míchanic. Toto období trvalo asi tak 8 let.
Pak najednou jsem byl tak nějak unaven příliš náročnou přípravou a přešel jsem na jinou stravu. Tzv. párkovou dietu aneb párky 100 x stejně.
Kompletace večeře se tímto úsporným manévrem zkrátila na 30 minut.
Tato epocha mého života mi vydržela asi 4 roky.
Inovativním krokem byl přechod na výrobu sendvičů a jeho následné vylepšení na zapečené chleby.
Sendvičovač je zařízení nepraktické, takže k jejich genezi používám teflonovou pánev s poklicí a bez použití oleje.
Výrobně-spotřebitelský proces se mi tak podařilo zkrátit na 15 minut, jelikož je možné vynechat umývací fázi.
Praktikoval jsem tento postup po dobu asi 2 let.
V současnosti aplikuji metodu kontinuálního stravovaní za studena, kterážto se z časového hlediska prokázala býti velmi úspornou.
Jen pro pořádek dodávám, že vejce a párky už tak nějak nemusím.
Během života prochází člověk mnoha vývojovými fázemi.
Nejinak je tomu i se stravovacími návyky. V průběhu svého samostatného živobytí jsem těch fází prostřídal několik.
Ještě za studentských let jsem byl ochoten věnovat vyvařování, spásání a úklidu tak 45 minut času.
I vyráběl jsem variace na téma vejce 100x jinak.
Převážně se jednalo u různé typy vaječných míchanic. Toto období trvalo asi tak 8 let.
Pak najednou jsem byl tak nějak unaven příliš náročnou přípravou a přešel jsem na jinou stravu. Tzv. párkovou dietu aneb párky 100 x stejně.
Kompletace večeře se tímto úsporným manévrem zkrátila na 30 minut.
Tato epocha mého života mi vydržela asi 4 roky.
Inovativním krokem byl přechod na výrobu sendvičů a jeho následné vylepšení na zapečené chleby.
Sendvičovač je zařízení nepraktické, takže k jejich genezi používám teflonovou pánev s poklicí a bez použití oleje.
Výrobně-spotřebitelský proces se mi tak podařilo zkrátit na 15 minut, jelikož je možné vynechat umývací fázi.
Praktikoval jsem tento postup po dobu asi 2 let.
V současnosti aplikuji metodu kontinuálního stravovaní za studena, kterážto se z časového hlediska prokázala býti velmi úspornou.
Jen pro pořádek dodávám, že vejce a párky už tak nějak nemusím.
