Ha, chci si postěžovat na úterý večer a většinu pátku.
V úterý večer jsem s pár kámošama vyrazili do ulic. Nakonec jsme zapadli ve Škorpionovi. Nic proti tomuto prostějovskému podniku, ale popravdě, po hodině a půl, kdy jsem od kluků v mírně podroušeném stavu poslouchala sexistické poznámky na mou adresu (docela mě urazilo, že když jsem na něco podotkla, že to nevypiju, páč nejsem velbloud, bylo by odpovězeno, že to není pravda, protože prý hrby mám a názorně mi bylo ukázáno kde - nic proti srandě, ale nemělo by to urážet) a neustále byla pod nátlakem, ať se napiju s nima, jsem nakonec celkem ráda vypadla.
A co bylo v pátek?
Odpoledne jsem se stihla poněkud kuriozním způsobem pohádat s klukem (někdy mám pocit, že se jeho psychický vývoj se zarazil v některé z počátečních fází snad všech psychologických vývojových teorií a tato fáze se určitě charakterizuje přemrštělým egocentrismem, páč odmítá chápat, že mám i jiné zájmy, než jenom jeho) - pohádali jsme se přes ICQ

a večer, když se snažím přebrodit sněhem, který mám skoro po kolena, abych se dostala do kina, tak ve chvíli, kdy si to vesele brodím po hlavní třídě, tak mě málem nahodí sněžnej pluh, či co to bylo (prostě to odhazovalo sníh ze silnice směrem na chodník

). Takových dnů víc - a pak už jenom následují Bohnice nebo Kroměříž