Mňamky anebo oblíbená jídla
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Nestyď se za své jídelní předsudky, mám je také
jsem nedůvěřivá ke všem uzeninám, kromě ryb i k masu, sýrům vyjma Apetita a smaženého, mrkve v konservě, šlehačce, máslovým zákuskům, čokoládě s 60 a víc % kakaa, klasickým knedlíkům, omáčkám a velké části polévek. To prostě nejím.
Hmm, zrovna do sebe cpu lízátko
a zjistila jsem, že smažák se dá jíst i studený z lednice, pokud je politý dostatečným množstvím chilli omáčky 
Hmm, zrovna do sebe cpu lízátko
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
hh, já do sebe zrovna láduju bonpary
smažák jsem dřív miloval, ale teď ho jím ve škole až nezdravě často a už si většinou dávám něco jiného
na jídlo jsem docela vybíravý, nejím žádnou tepelně upravenou zeleninu (kromě brambor samozřejmě
), všechny divně barevné polévky a taky plísňové sýry (biologická zbraň jménem Olomoucké syrečky by měla být zakázaná
)
smažák jsem dřív miloval, ale teď ho jím ve škole až nezdravě často a už si většinou dávám něco jiného
na jídlo jsem docela vybíravý, nejím žádnou tepelně upravenou zeleninu (kromě brambor samozřejmě
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
tvarůžky s česnekem a kus chleba s máslem...ó ano...moc dobré (ale nejspíš mi bude trochu šoufl po tom, kolik jsem toho před chvílí, hm, snědla...KOFi píše:AlieN: Tvarůžky a jiné "smradlavé" sýry jsou naopak super![]()
![]()
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Na školní jídelnu ze základky pohlížím s "respektem" - nikdo jinej nedokáže servírvat tolik blafů, blaf blafů a blaf-blaf blafů jako ona jídelnaAlieN píše: hh, já do sebe zrovna láduju bonpary![]()
na jídlo jsem docela vybíravý, nejím žádnou tepelně upravenou zeleninu (kromě brambor samozřejmě), všechny divně barevné polévky a taky plísňové sýry (biologická zbraň jménem Olomoucké syrečky by měla být zakázaná
)
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Na základce jsem doufal, že už aspoň na střední nebudou takové blufy, na střední jsem doufal, že se to zlepší aspoň na vejšce... V co mám doufat teď?Neferit píše:Na školní jídelnu ze základky pohlížím s "respektem" - nikdo jinej nedokáže servírvat tolik blafů, blaf blafů a blaf-blaf blafů jako ona jídelna![]()
![]()
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
možná potkáš skvělou kuchařku...Ajantis_CG_thief píše:Na základce jsem doufal, že už aspoň na střední nebudou takové blufy, na střední jsem doufal, že se to zlepší aspoň na vejšce... V co mám doufat teď?Neferit píše:Na školní jídelnu ze základky pohlížím s "respektem" - nikdo jinej nedokáže servírvat tolik blafů, blaf blafů a blaf-blaf blafů jako ona jídelna![]()
![]()
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Matka to sleduje a je to podle ní docela dobré.alexa píše:občas, není to špatný, ale jak bude venku hezky mají smůlu, jsou vysílání v docela blbou dobu...SiNuHeT píše:Sledujete v TV tohle? Název je trochu scestný, je totiž o vaření, doporučuju
Zajímavé - školní kuchyně mi vadila možná tak na prvním stupni základní školy (ono když je řízek složen z čistého tuku, tak to běžného konzumenta odradí). Jinak jsem byl spokojený - od základky po vysokouAjantis_CG_thief píše:Na základce jsem doufal, že už aspoň na střední nebudou takové blufy, na střední jsem doufal, že se to zlepší aspoň na vejšce... V co mám doufat teď?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Doufat? Na to mají Francouzi takový zajímavý vtip - proč prý Angličané nemají žádné "dobrou chuť", žádné "bon apetit"? Oni si totiž před jídlem říkají "hopefull we survive"
tak tohle si říkej taky 
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
sevencreature:...to jsi zcela jistě nebyl okolnostmi donucen stravovat se v jídelně sou ss (ss dělali "čest" svému jménu) hm, ovšem jak by asi vařili chemici? žeby naše škola zvolila menší zlo?...každopádně jsem ráda, že ta etapa šk.stravování je v prachu...