Stránka 28 z 70
Napsal: 31.3.2006 6:09
od Sirine
dnes začínám s tabulkou čokolády (cukr obaluje nervy a čokoláda tedy také, mimoto serotonin nějak ze sebe vypáčit musím) a už ze zvyku zeleným čajem...

Napsal: 31.3.2006 9:13
od Yachiko
alexa: To je oddanosť Sigilu. Ráno vstaneš, raňajkuješ a už píšeš na Sigil...

Napsal: 31.3.2006 9:48
od Sirine
v tu dobu už skoro půl hodinky pracuji

...takže čaj je nutnost...a na čokoládu jsem měla chuť...

Napsal: 31.3.2006 9:50
od Yachiko
alexa: uf

... začiatok pracovnej doby v 5:30... tak to Ti naozaj nezávidím...
Napsal: 31.3.2006 9:58
od Sirine
ale zase, ber to tak, že mám ve dvě padla

(přesněji začínám v práci 5.40- 5.45...záleží jak rychle jede doprava)

Napsal: 2.4.2006 12:16
od Ajantis
Má oblíbená nápojová lahůdka -
do 0,25l hrníčku:
- 1 lžičku nescafé Gold
- 4 lžičky instantní čokolády
- několik obdélníků Milky
- 1 lžičku sukru
- zalít mlíčkem

Napsal: 2.4.2006 12:20
od sevencreature
Ajantis: Moc složité a příliš vysoký obsah cukru na můj vkus
A taky moc malý objem - cokoliv, co má méně než 0,4 l mi nestojí za úsilí.
Napsal: 2.4.2006 12:24
od Ajantis
7c: s tím objemem máš pravdu, ale nejni problém dát větší hrníček a úměrně otmu přihodit ingredience.
Každopádně obsah cukru JE velmi vysoký, ale to mi na tom přijde právě nejlěpší

Navíc to má takoovu mnohoznančou chuť...

Napsal: 2.4.2006 12:41
od KOFi-chan
Ajantis_CG_thief píše:Má oblíbená nápojová lahůdka -
do 0,25l hrníčku:
- 1 lžičku nescafé Gold
- 4 lžičky instantní čokolády
- několik obdélníků Milky
- 1 lžičku sukru
- zalít mlíčkem

To zní jako recept na cukrovku..

Napsal: 2.4.2006 12:43
od Sadako
Co všichni máte s tím cukrem

? Přijďte se někdy podívat, jak si dělám kávu
A dnes budou opět pečené brambory - brambory se umyjí, rozkrojí na poloviny hodí na plech (ani se nemusí ničím potírat) do trouby, až se upečou, tak se osolí, nějak jinak dochutí (osobně preferuji versi s chilli omáčkou) a sní:).
Napsal: 2.4.2006 12:45
od Yachiko
Vampiria: HCutia Ti tie bežné chili omáčky?

Jai ch nemôžem ani vidieť, pretože s chili majú spoločnú akurát tak farbu... chuť a ani zloženie už vôbec nie...
Napsal: 2.4.2006 12:47
od AlieN
Vampiria píše:A dnes budou opět pečené brambory - brambory se umyjí, rozkrojí na poloviny hodí na plech (ani se nemusí ničím potírat) do trouby, až se upečou, tak se osolí, nějak jinak dochutí (osobně preferuji versi s chilli omáčkou) a sní:).
jo, tohle mám taky rád (i když vzhledem k velikosti dědových brambor je krájím na víc, zhruba 1,5 cm tlustých plátků)
a cukr moc nejím, ani do čaje si ho nedávám
naopak cukrovinky já moc rád

(čokoláda, bonbóny a podobné sladkosti)
Napsal: 2.4.2006 12:50
od Sadako
Yachiko: Nevím, co myslíš "běžnou chilli omáčkou". Ta, co si ji kupuji v samoobsluze, je dobrá. Ale já si tam stejně sypu i chilli koření, takže co;).
AlieN: Nakrájet na plátky, to je asi lepší,a le to bych nesměla být levá a umět je uříznout stejnoměrně:)
Napsal: 2.4.2006 12:51
od Yachiko
Bežná chili omáčka akú kúpiš hocikde v obchode... v podstate tu inú ako "bežnú" nedostaneš...
Napsal: 2.4.2006 12:51
od Vlasák
Vampiria: nemusí to být stejnoměrně

Ono je naopak dobré, když je tam jedna silnější a jedna tenčí - aspoň to je různě propečené

O to těžší je ale najít chvíli, kdy nejsou oba extrémy ani spálené, ani nedopečené
