Stránka 30 z 70
Napsal: 4.4.2006 16:50
od Ajantis
7c: Já ty obědy zatím ještě snáším, ale pozoruji v nich jistý stereotyp. Společně se snižující se kvalitou :-/ Ale je to pro mě jediné teplé jídlo, které přede mne prostě postaví, a anžto mám většinou mezi hodinami nějaké volno, sním ho. Jinak by bylo možné, že bych celý den nejedl vůbec nic a ani si toho nevšiml

Pečivo je samozřejmost, ale zase člověk ty rohlíky se salámem a chleba s apetitem nemůže jíst pořád - k snídani, obědu i večeři... Takže ty polévky jsou taková vítaná výplň...
A abych utěšil Tvé šetřílské sklony - nejčastěji kupuju ty za 7,90

Napsal: 4.4.2006 17:26
od sevencreature
Ajantis píše:nejčastěji kupuju ty za 7,90


A čím je zajídáš? Kaviárem?
Heh, nj

Popravdě už jsem instantní polévku nejedl asi půl roku

Takže kážu vodu, ale piju víno

Ta šetřící deformace byla z dob, kdy mi každá koruna utracená za něco jiného než alkohol přišla jako mrhání penězi

Napsal: 4.4.2006 17:37
od Ajantis
Napsal: 5.4.2006 0:00
od Sirine
...suchý chleba, suchý martini a kaviár...- studentská strava... my ostatní suché víno, kaviár a ...

Napsal: 5.4.2006 7:23
od Killdozer
sevencreature:
pokud bych si mel vybrat mezi bistrem v kelimku za 20, a chlebem za 20, budu volit chleba. najis se ho proste vic... jinak nudlovky znam, a dobre. jenom tam nikdy nedavam takovej ten omastek(jednou mi vystrikl do oci a od ty doby ho nemam rad. a taky mi to s nim nechutna).
edit: u nas je maji za 5 korun
Napsal: 5.4.2006 8:10
od SiNuHeT
Nejlepší je značka Yum-yum, s hovězí a vepřovou příchutí.
Napsal: 5.4.2006 12:03
od KOFi-chan
Killdozer: A když se budeš rozhodovat mezi např. čokoládou za dvacku a chlebem za dvacku, tak se taky rozhodneš pro ten chleba, protože se ho prostě více najíš

- Kdyby každý uvažoval jako ty, tak by z potravinářského průmyslu vykazovali zisk jen pekárny..
Vy pořád srovnáváte (zejména cenově) Bistro od Vitany v kelímku (těstoviny s omáčkou) s čínskýma nudlovýma polívkama ("Éčkový" koncentrát

).. - to je jako srovnávat těstoviny s dieslovou lokomotivou

Napsal: 5.4.2006 12:32
od Sirine
no...já bych šla do té čokolády...protože ji mám prostě raději...

Napsal: 5.4.2006 12:50
od AlieN
Napsal: 5.4.2006 13:26
od sevencreature
KOFi píše:Vy pořád srovnáváte (zejména cenově) Bistro od Vitany v kelímku (těstoviny s omáčkou) s čínskýma nudlovýma polívkama ("Éčkový" koncentrát)
Za prvé - Bistro od Vitany teda nemusím - levné instantní polévky mi chutnají víc. Případně i některé dražší těstoviny.
Za druhé - "éčkový koncentrát"

No, dobrý pokus

Napsal: 5.4.2006 13:37
od KOFi-chan
Se někdy podívej na složení
A máte raději, když jsou ty čínské nudle v polévce ještě "al dente" (prostě na skousnutí

) nebo je máte radši více nasáklé tím vývarem

- Osobně preferuji první možnost, ale vím, že je to indviduální záležitost..

Napsal: 5.4.2006 14:10
od Killdozer
asi bych volil půlku chleba a nějakou menší levnou čokoládou. a/nebo bych bral rovnou cukr. pokud musíš "přežít", tak se chlebem zasytíš a z cukru získáš i něco kalorií... uvažuju čistě prakticky teoreticky.

(to je asi pekna hovadina, co sem tedka rekl...) ale vitejak...
Napsal: 5.4.2006 14:48
od Sadako
Pokud máš 20 Kč na jídlo na týden a koupíš si za to čokoládu, tak tě čekají napínavé okamžiky
KOFi: Ehm, to Tvoji otázku jsem nějak nepochopila

já si i ty nudle, ze kterých se má vylít voda, dělám jako polévku, jelikož ta zahřeje...a je mi jaksi jedno, v jaké konsistenci jsou ty nudle...
Napsal: 5.4.2006 15:02
od KOFi-chan
Vampiria píše:Pokud máš 20 Kč na jídlo na týden a koupíš si za to čokoládu, tak tě čekají napínavé okamžiky

Vampiria píše:KOFi: Ehm, to Tvoji otázku jsem nějak nepochopila

já si i ty nudle, ze kterých se má vylít voda, dělám jako polévku, jelikož ta zahřeje...a je mi jaksi jedno, v jaké konsistenci jsou ty nudle...
Já to taky tak přirozeně dělám..
Mě šlo jen o to, jak dlouhou dobu ty nudle necháš v tom horkém vývaru odstát (uvařit), než je do sebe začneš ládovat.. - jestli je máš radši gumovější či rozvařenější a tak, víš

Napsal: 5.4.2006 16:28
od Sadako
KOFi: Aha. Vzhledem k tomu, že si nikdy nepřečtu návod na obalu a obal hned vyhodím, nechám to tam standartně dvě minuty a pak to sním. Konsistence etc. mi je naprosto ukradená, pokud se mi z toho neobrací žaludek, já u jídla moc chutě neřeším, hlavní je přežít
