Blbá nálada

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Hamster píše:Drže mi palce. Za 4 hodiny nastupuju k matuře. (myslim, že to do tohodle tématu patří... ;-) )
Tak ať ti to dobře dopadne.
sevencreature píše:Jab: Jj, jsem zvědav, co Hamster napíše po maturitě :mrgreen:
Coby, že je to fraška. :lol:
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Hehe, taky bych si to s Hamsterem vyměnila 8-) . Já se za 4 roky na střední neučila ani ty tři dny před maturou :-D

Prsk, štve mě, že musím psát motivační dopisy (a mám chuť psát něco naprosto jiného) :evil: grr vrr, proč po mně chtějí takovéto cypoviny, jako by nestačilo, že hledáním nějakých dementních inserátů strávím půl dne, pak se musím ještě dělat s nějakým vysoce otravným slohovým dílem :evil:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Celý den mám příšernou náladu a teď se mi ještě začal kurvit net :-x , this sucks :evil:
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Do čtvrtka potřebuju mít napsanou esej a zatím ani netuším, o čem má bejt... Grrr... :evil:

V sobotu nastupuju jako průvodkyně a ještě neumím text ani česky, natož anglicky.

Brutální nestíhačka a mozek odmítá pracovat. Asi se z toho zašvihnu.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

No aj ja za hodinu po týždni idem zase do školy.. :sick:
To je utrpenie... ak tomu ešte, kam ma postavíte, tam by som sapl... a pritom som išiel spať celkom skoro... snáď to tam nejako vydržím... :boohoo: :-|
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Tak jsem dneska přišel na projekt a v tu chvíli jsem obdržel telefonát, že to odpadá :twisted: :lol:

A net stabilně nejde :twisted:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Nic 'nepotěší' člověka tak, jako fakt, že musel v sobotu v 5 ráno vstávat do práce, aby tam následně zjistil, že vstával zcela zbytečně, po 10i minutách se otočil a jel domů :evil: ..... ALE ..

(následující část už je OT jelikož patří do nálady dobré :mrgreen:)
.. i přes toto všechno mi z neznámého důvodu od chvíle kdy jsem vyjel z domu v hlavě zní intro k albu Made In Heaven (Queen) a tím je skladba ''It's A Beautiful Day''... A díky tomu mám (i přes ranní události) až podezřele dobrou náladu :-D
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Dneska je to fakt extrem.. Dve hodiny spanku, celej den litani, problemy ve vztazich, rodice.. A hlavne sem vubec netusil kolik mojich pratel je komunistu.. Dnesek jen tak nezapomenu. Chce se mi ze vseho blejt!
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Tímto se sem vracím se špatnou náladou.Byla jsem teď skoro měsíc nemocná a vrátila jsem se do školy.Když jsem se ptala učitele na názor na moje známky,pronesl opatrně:Víš Jano,ono by bylo lepší kdyby jsi si osmičku zopakovala.....

Né že bych měla špatný známky,ale mám jich setsakra málo.Vlastně jsem něco takového čekala a rodiče taky. :evil:
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Ave píše:Tímto se sem vracím se špatnou náladou.Byla jsem teď skoro měsíc nemocná a vrátila jsem se do školy.Když jsem se ptala učitele na názor na moje známky,pronesl opatrně:Víš Jano,ono by bylo lepší kdyby jsi si osmičku zopakovala.....

Né že bych měla špatný známky,ale mám jich setsakra málo.Vlastně jsem něco takového čekala a rodiče taky. :evil:
nj, není to nic k závidění, ale máš-li zdravotní problémy, tak je lepší je nedrat do krve, ale vyřešit. A když jsi toho kvůli tomu moc neodchodila do školy, tak je lepší si ji vážně zopáknout, než na to později dojíždět. Nijak stydět nebo něco podobného se za to nemusíš - zdraví máme jenom jedno.
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Ave- Vlasak ma pravdu... ak si myslis, ze si napriek zdravotnym problemom rocnik "pochopila", tak spravis komisionalky, nie? Co si tu pisala, tak si chybala naozaj vela, a ak teda si si z rocnika vela neodniesla, opakovanie nebude zbytocne, a naviac prides o rok prace... :)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Fuj, další den strávený nad učebnicí angličtiny... Mám pocit, že jsem se za posledních 9 dní do ní učil déle než za celých předchozích 5 let na gymnasiu :-? . Sám jsem zvědav, jestli to bude mít ve čtvrtek nějaký pozitivní efekt... A pak už čeká KotOR 8-) .

A taky mi dnes Yenn dodal plno velmi kvalitních filmů :dancing: .
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

To snad nie, to snad nie. 5 hodin tu zvacsujem model slova urciteho fontu a vyleje sa mi na to tus!! :evil: Este ze to nie je velka skvrna, ale aj tak sa obavam, ze moje organy uz nie su na povodnom mieste. A teraz este 3 hodiny spanku.. To sa mi rano bude retusovat..
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

další nic moc den v práci...kde jsou ty časy, kdy to bylo bezva?...hm...nějak nemám ráda lidi... :-? 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Wajgl píše:alexa: já poslední dobou všechno nesnášim :-x

tak to je zlý....já mám aspoň večerní bruslení...pravda bruslit za tmy v tmavých brýlích a na tmavé silnici...jo...jde to... 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“