Tak ať ti to dobře dopadne.Hamster píše:Drže mi palce. Za 4 hodiny nastupuju k matuře. (myslim, že to do tohodle tématu patří...)
Coby, že je to fraška.sevencreature píše:Jab: Jj, jsem zvědav, co Hamster napíše po maturitě

Moderátoři: Sadako, sevencreature
Tak ať ti to dobře dopadne.Hamster píše:Drže mi palce. Za 4 hodiny nastupuju k matuře. (myslim, že to do tohodle tématu patří...)
Coby, že je to fraška.sevencreature píše:Jab: Jj, jsem zvědav, co Hamster napíše po maturitě
nj, není to nic k závidění, ale máš-li zdravotní problémy, tak je lepší je nedrat do krve, ale vyřešit. A když jsi toho kvůli tomu moc neodchodila do školy, tak je lepší si ji vážně zopáknout, než na to později dojíždět. Nijak stydět nebo něco podobného se za to nemusíš - zdraví máme jenom jedno.Ave píše:Tímto se sem vracím se špatnou náladou.Byla jsem teď skoro měsíc nemocná a vrátila jsem se do školy.Když jsem se ptala učitele na názor na moje známky,pronesl opatrně:Víš Jano,ono by bylo lepší kdyby jsi si osmičku zopakovala.....
Né že bych měla špatný známky,ale mám jich setsakra málo.Vlastně jsem něco takového čekala a rodiče taky.