Pretoze je tvoj kamarat ?LordArian píše:Já si musím taky postěžovat-může mi někdo říct,proč je ná můj nej kámoš tak vychcanej
Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
Ach jaj, ten kapitalizmus...LordArian píše:Abych to vysvětlil-je normální,aby kámoš,od kterého nikdy za jakoukoliv službu nic nechcete,si najednou naúčtoval 50KČ za vypálení DVD???
Ale teraz vazne, mozno bude stacit facka alebo ine sokovanie daneho cloveka. Ked ho niecim velmi prekvapis, v suvislosti s tou "cenou", tak ak je aspon trochu inteligentny, tak pochopi aby sa nemal spravat ako vol.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Podávám stížnost na kocoura, který právě pozvracel židle v kuchyni a jelikož tu není máti, tak to musím uklízet já
Nejlepší zvíře je tamagoči
Nejlepší zvíře je tamagoči
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- petruschka
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
vampiria: to máš dobrý. mě se včera vysral pes zákeřně pod stůl. obvykle když se mu to přihodí, tak to udělá na nějakém viditelném místě. takže já se zasunu s židlí ke stolu, něco píšu a najednou děsný smrad... ohlídnu se, jestli za mnou neleží hromádka - nic. říkám si "chlape, asi už máš čichové halucinace. to bude z chlastu. teď už jenom, čekej, kdy uvidíš bílé myšky". ono to nebylo tak pachově penetrantní jako obvykle, takže jsem ještě chvíli psal, než jsem musel vstát a jít vážně hledat tu hromádku. načež jsem pod stolem a na botách objevil brutálně rozšmelcované hovno. v tu chvíli bych toho psa zahlušil!!! následně jsem půl hodiny škrabal lejna naštěstí plastelinové konzistence z podlahy, bot a pak to ještě přejel vysavačem. ende...
kofi: já problémy s odklízením myší nemám. kočka nám je ráno předloží na zápraží, načež je náš jezevčík schramstne a radostně pobíhá po zahradě s lysým ocáskem povlávajícím z tlamy. a pak se ještě někdy chce líbat :-/
kofi: já problémy s odklízením myší nemám. kočka nám je ráno předloží na zápraží, načež je náš jezevčík schramstne a radostně pobíhá po zahradě s lysým ocáskem povlávajícím z tlamy. a pak se ještě někdy chce líbat :-/
...
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Můžu si stěžovat tak maximálně na nedostatek času, to je tak všechno. Na zbytek už jsem si zvykl. 
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Já si stěžuju na svůj počítač - pár dní vypadal velice umrle a já se klepala, že to s ním sekne
naštěstí ne, ale definitivně se mi potvrdilo, že jsem na něm závislá - při prvním náznaku toho, že budu týden bez PC se mi okamžitě udělalo špatně od žaludku a roztřásly se mi ruce, normální absťák..tedy doufám, že všechno už pošlape tak, jak má, anžto tyhle nerváky opravdu nemám zapotřebí 
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Arronax: Jak v čem. Z něčeho si hlavu nedělám, ale něco mě dokáže zase pořádně vytočit.
Vampiria: Tohle mě právě vytočit jednou dokázalo.
Vampiria: Tohle mě právě vytočit jednou dokázalo.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]