Proč mám pocit, že pokaždé, když se koná piss, si rpgčkáři provokativně uspořádají nějakou vlastní akci?Dalcor píše:Bohužel v tom čase 27.4.-1.5. je v Praze RPG Con který spolupořádám, kdyby ale nebyl, tak bych snad dorazil. Sorry.

Moderátor: yenn
Ano jsem vinenTokkar píše:Dovolím si připomenout rodině Neferit 7. pravidlo slušného chování na našem fóru - http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?t=1496
citace:
7. Máš na fóru kamaráda, kterého znáš ze svého okolí? Občas se stává, že právě lidé, kteří se znají se začnou na fóru zbytečně handrkovat a popichovat. I to je věc, která by se neměla dít. Můžou si to přece vyříkat mezi čtyřma očima.
Tomu snad nevěří ani takový optimista jako Ty.Vlasák píše:...vize čtyř dnů naznačuje, že by se vše dalo stihnout ve vší parádě - přednášky i s diskuzemi, v klidu a bdělosti všechny hry, pokec,...
Já byla u Šplíchalů taky s jídlem spokojená... až na to rizoto; to jsem nebyla schopná sníst aniž bych chrlila oheňPan Bača píše: mi u Šplíchalů rovněž chutnalo, nebylo to sice jako z grandhotelu Pupp, ale tam já stejně nikdy na jídlo nebyl, takže vlastně nemůžu porovnávat