PISS 3 - obecná diskuze

Známý též jako PISS.

Moderátor: yenn

Zamčeno
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Dalcor píše:Bohužel v tom čase 27.4.-1.5. je v Praze RPG Con který spolupořádám, kdyby ale nebyl, tak bych snad dorazil. Sorry.
Proč mám pocit, že pokaždé, když se koná piss, si rpgčkáři provokativně uspořádají nějakou vlastní akci? ;-)
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

MCZ: tak zatím se to nijak pořádně nekrylo nikdy, byly ale různé anime-cony, Dalcorovy OG a co já vím, co dalšího ;-) Je fakt, že tenhle termín měl ten RPG Con vybraný už někdy v lednu dávno před námi 8-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Vlasák píše:Je fakt, že tenhle termín měl ten RPG Con vybraný už někdy v lednu dávno před námi 8-)
To mě samozřejmě napadlo, ale stejně! :-D
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

MCZ: no, ono je taky třeba uznat, že on ten rok příliš jiných termínů na houfování nenabízí ;-)

Obrázek
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

Tokkar píše:Dovolím si připomenout rodině Neferit 7. pravidlo slušného chování na našem fóru - http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?t=1496

citace:
7. Máš na fóru kamaráda, kterého znáš ze svého okolí? Občas se stává, že právě lidé, kteří se znají se začnou na fóru zbytečně handrkovat a popichovat. I to je věc, která by se neměla dít. Můžou si to přece vyříkat mezi čtyřma očima.
Ano jsem vinen :oops: Porušil jsem 7. paragraf Sigilského zákoníku. Jestli je někde na Sigilu pranýř pověste mě tam a pranýřujte. Z mé strany to byla sranda, jak vidno nemístná. Tudíž pokud jsem se někoho dotkl nebo ho urazil či jinak poškodil omlouvám se. Vynasnažím se, aby se to neopakovalo. S pozdravem a s přáním dobrého dne KEBULE
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Target
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Target »

Nevíte prosím od kolika do kolika je ta páteční příjezdová večeře??
My s wosmahlem jedem přes celou republiku, a to ještě máme školu, takže bych to potřeboval vědět, aby sme neměli objednanou večeři, a pak jí zameškali.
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Target: jak to u Šplíchalů odhaduju dle zkušeností, tak v nějakém rozumném čase se podávat bude, řekněme odhadem do desíti (?). Až tam budu volat, tak se můžu zeptat.

Jinak připomínám, že zbývá necelý týden na podání přihlášek.

Obrázek
Target
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Target »

Vlasák: Jesli to je do desíti, tak to stihnem v klídku.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Stále tak trochu s přihláškoou váhám a nechávám to na poslední chvíli. Popravdě, když si v zpomenu na Šplíchalovic sociální zařízení a stravu, je mi opravdu (ale opravdu) špatně. Také účast nevypadá nijak valně (anebo to taky všichni nechávají na poslední chvíli, jako já? :think:), ačkoli je tu pár nováčků, kam však zmizeli všichni Slováci?

No ještě uvidím a nechám se sám sebou překvapit ;-) .
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

MCZ: já nevím, mně ta strava přišla celkem ok. Třebe ten segedýn se jim povedl a ostatní jídla taky nebyla špatná :think: Ty jsi mluvil o těch smažených - ty jsem teda neměl - ale člověk si klidně mohl dát něco normálního...

S účastní myslím, že to ještě naroste ;-) Koneckonců, byla by škoda si nechat ujít zrovna tenhle piss - vize čtyř dnů naznačuje, že by se vše dalo stihnout ve vší parádě - přednášky i s diskuzemi, v klidu a bdělosti všechny hry, pokec,...

Obrázek
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Vlasák píše:...vize čtyř dnů naznačuje, že by se vše dalo stihnout ve vší parádě - přednášky i s diskuzemi, v klidu a bdělosti všechny hry, pokec,...
Tomu snad nevěří ani takový optimista jako Ty. ;-)

Některá jídla u Šplíchalů se dala úplně v pohodě, ale některá už bych do úst nevzal ani s brokovnicí u hlavy (zdravím "kuřecí nugetky").

Zjistil jsem, že mi škola fakticky končí již 25. dubna, takže budu mít na učení více času, než jsem předpokládal, tudíž pravděpodobnost mé účasti alespoň na chvíli stoupla tak na 10%. :-)
Ale to budu případně řešit až na poslední chvíli.
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Ajantis: no, ale on tomu ten optimista docela věří ;-) Kdyby nic, jistě bude více prostoru než jindy, což je víceméně dané a mělo by se toho využít ;-) Ale samozřejmě se ten optimista jistí tím podmiňovací způsobem "...by se dalo stihnout..." ;-)

Obrázek
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Nevím, kde je Šplíchal a kde Radíkov, ale jídlo v Brně jsem jedl na objednávku (přišel jsem, chci tohle, za deset minut si proto přijdu) a snědl jsem tam snad půlku menu a všechno mi chutnalo. Oproti tomu Omolouci nemůžu odpustit drahé a malé snídaně.
Žralok, který štěká, nekouše.
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

Mleté kuřecí zbytky alias nugetky si dává jen sebevrah :lol:

MCZ: koleje na tebe, aby ses naučil, co to je hnusné jídlo

mi u Šplíchalů rovněž chutnalo, nebylo to sice jako z grandhotelu Pupp, ale tam já stejně nikdy na jídlo nebyl, takže vlastně nemůžu porovnávat 8-)
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Pan Bača píše: mi u Šplíchalů rovněž chutnalo, nebylo to sice jako z grandhotelu Pupp, ale tam já stejně nikdy na jídlo nebyl, takže vlastně nemůžu porovnávat 8-)
Já byla u Šplíchalů taky s jídlem spokojená... až na to rizoto; to jsem nebyla schopná sníst aniž bych chrlila oheň :lol: nj, jsem prostě zhýčkaná :oops: :lol:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Zamčeno

Zpět na „Pravidelný internacionální sigilský sraz“