Princess Maker 2

Akce, strategie, adventury, plošinovky, závodní, sportovní a logické hry ... prostě žádné RPG.

Moderátor: sevencreature

Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

yenn: Nezkoušela, ale napravím to.

Heh, tak jsem si udělala dvě slečny - z jedné se stala nájemná ženština a vzala si Lucifona, Prince of Darkness a z druhé spisovatelka, která se provdala za Prince of Realm. Netuším, která je na tom lépe... :-D
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Tak som to rozohral... To, aka je to uchvatna a neskutocne chytlava hra si necham na neskor, teraz skor dve otazky...
1) Naco je unicorn flute?
2) Co rozhoduje o tom, ze po skonceni ktorej maliarskej lekcie moze namalovat obraz, resp. da sa namalovat aj inak nez prave po lekcii...?

EDIT
This is the end... :) Skore 482... spisovatelka, kvoli nulovej moralke sa za nikoho nevydala :anxious: ... Chce to asi systematickejsiu a logickejsiu vychovu... :think:
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

1) Dá se využít při lesním dobrodružství. (i když z těch tří prodávaných artefaktů je asi nejméně lukrativní)
2)Malovat můžeš pouze po lekci a nabídka nezáleží na ničem kromě náhody. Třeba už se mi stalo i to, že mi malbu nabídl hned po druhé lekci a znovu až poté, co jsem už rudý vzteky nějakou dobu zbytečně hobloval master-level.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Jak se dá ve hře měnit její rychlost?
Pokaždé mi to běží jinak - jednou moc rychle, jindy akorát, ale nevím, jakými klávesami to upravovat.
Díky. :-P
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Ajantis: To by mě taky docela zajímalo. Alespoň jsem na to kromě F3ky nepřišel. Hraješ to ve voknech, nebo v dosboxu? Jestli jedeš v emulaci, tak si to vyřeš přes ní.
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Princess Maker 2

Příspěvek od Carlos »

Když jsem viděl výsledky Sigil Top, tak jsem si to musel stáhnout, protože jsem o tom jaktěživ neslyšel. Snažím se do toho proniknout, ale mohl by mi prosím někdo pradit, jak finančně nekrachnout hned zpočátku? Za pár dní ani nemám čím prcka nakrmit, natož ho poslat do školy...

Pardon, nevšiml jsem si předchozího topicu o téhle hře :oops:
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Ze začátku je holt zapotřebí hodně makat... Ono vlastně nejen tehdy. ;-)
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

To jako mám tu desetiletou chudinku poslat na fachu??? :shock: ...No dobře, to už jsem taky zkusil, ale nic domu nepřinesla.
Javor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Javor »

Záleží na tom, jak se jí v práci dařilo. Pokud má nízké ty statistiky, které jí prací rostou, ze začátku toho moc vydělávat nebude. Časem ale dostane i přidáno.
Feed your head
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Takže ideál je ji pořád posílat do práce a platit jí jenom jídlo? To by finančně šlo chvíli utáhnout. Zkusím.

Kašlu na to, je to neuvěřitelný nesmysl. Hra pro mě prostě po půl roce končí, to jest v době, kdy pokladna zasahuje pár stovek do mínusu. Pokud jsem zkusil posílat prcka pořád do práce, tak se jakž takž udržela nad vodou, ale stejně to nešlo praktikovat déle než rok a půl... :evil: :wall: :evil:
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Carlos píše:Kašlu na to, je to neuvěřitelný nesmysl.
Už to můžem přiznat - Jeho umístění v topce je jen spiknutím proti nebohým kolemjdoucím! :twisted:
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

To byl jen výraz vzteku, určitě to znáš. Prostě nemůžu přenést přes srdce, že i na desáté zahrání jsem se nedostal dál než na to první... :oops:
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Rozhodl jsem se vychovat si jeptišku. V kostele dřela do úmoru, v teologii dosáhla na 3. stupeň, faith měla 940, morals 580... Jenže jsem udělal chybu, že jsem jí chtěl život mírně zpestřit magií. Na turnaji sice nikdy neporazila ani prvního soupeře, ale v osudný den se na duchovní kariéru vykašlala a zběhla mi k praktikování magie. :-? Je smutné, když se dítě vzepře direktivnímu plánu svých rodičů. Ale aspoň to skóre 753 je docela slušné.

Jak se vyvolává ten cheat s obchodníkem majícím speciální předměty jako dračí mléko a miniaturní šatky? Od minule si to nepamatuji. :doh:

Tak tohle mě tedy pořádně naštvalo. Koupil jsem své 12leté slečně jako odměnu za vítězství v taneční soutěži Leather Dress a ten parchant komorník prostě řekl, že tohle nebude nosit, dokud nebude starší! :evil:
Hamster
Dabus

Re: Princess Maker 2

Příspěvek od Hamster »

Ajantis píše:Tak tohle mě tedy pořádně naštvalo. Koupil jsem své 12leté slečně jako odměnu za vítězství v taneční soutěži Leather Dress a ten parchant komorník prostě řekl, že tohle nebude nosit, dokud nebude starší! :evil:
No, celkem se divím, že jsi na tohle nenarazil už dřív... :-D
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Ajantis píše:Jak se vyvolává ten cheat s obchodníkem majícím speciální předměty jako dračí mléko a miniaturní šatky? Od minule si to nepamatuji. :doh:
Takhle:
"Enter the town and hold [F12] + R + N + Q. Select "Cancel" to return to your house. Return to town and the Mad Eddy and the Beta shops will now be available. The Mad Eddy shop gives you free money, and has rare items. The Beta shop allows the ending to be viewed."

A ten systém "nebude nosit tyhle šaty, dokud nebude starší" mě taky štve. Zase na druhou stranu, do některých šatů by v hrudní oblasti neměla do určitého věku moc co dát... :-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Odpovědět

Zpět na „Jiné hry“