MCZ píše:Nebudu ti brát tvůj názor, ale asi mě těžko přesvědčíš, když mi z W3 v paměti nejvíce utkvěly nepřehledné bitvy v dnes už desetkrát překonané a nelíbivé 3d grafice, kde se všichni navzájem řežou, do toho naráží další grupa jednotek a další, hridna se léčí, prchá, kouzlí blesk, přichází skupina trpaslíků s flintama a pálí po nepříteli, ten okamžitě sebere všechn co má, rozmasakruje ji a vrací se ke své předchozí práci a to vše v rámci jedné sekundy .
bodka
Už jako zase začínáš? Zrovna jsem si W3 + FT znovu nainstaloval a musím konstatovat, že i po té době mě hodně baví. Přišel jsem na to, že hra za Humany je fajt super a konečně ve skirmishi nedostávám pokouřit .
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
4 MCZ: Imho tie neprehladne bitky su iba vecou zvyku, ked si zvyknes tak tam uvidis pekne kazdu jednotku, a radim pouzivat alt a shift ... to s tou sekundou je hlupost, ani skriptami nedokazem prinutit hociaku jednotku, aby to vsetko spravila v tak ratkom case, boje trvaju cca 2 minuty, tie zaciatocne a take zdlhavjsie aj 10 minut, niektore sa vlecu od zaciatku do konca ...
Ak sa ti zda mnoztvo jednotiek vo W3 velke, tak vedz, ze cely Warcraftr 3 TFT obsahuje okolo 8800 jednotiek vratane budov (presne cislo neviem),
aj napriek tomu, ze ich je tak vela, je hra vybalancovana a kazdym patchom sa vybalancovava do detailov, co sa neda o niektorych hrach povedat. A mimoxodom, vzhladom na to, ze kazda strana ma ine jednotky (prakticky uplne ine) je to uctyhodne.
4 sevencreature: jj, pravda, SC a aj SC BW si pametam, blba kampan (dobry pribeh, ale BW malo strasne zdlhavo urobenu kampan s jedinou pointou vinicit absolutne vsio :( ) a obstojny editor, v editore vo W3 strasne rad pracujem.
MCZ: Chápu,že v BG jsi zvyklý každou půl sekundu mačkat mezerník,ale je to opravdu jen otázkou zvyku a věř,že pokud umíš používat klávesové zkratky a máš dobrý postřeh,není to překážkou...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Yoshi Snipo: to s tou sekundou byla nadsázka, ale něco na tom je . A i tak - 2 minuty trvající boje - to není nic pro mě, to je pořád málo .
Arian: no právě, mezerníkuju (v případě PST "myšítkuji" pravým tlačítkem a mimo pauzy vyvolávám to geniální kruhové menu ) a zkratky (alespoň základní) se obvykle časem naučím, ale W3 je na mě prostě moc zběsilý..
7c: proč? to menu je skvělé a v jiných IE hrách se pravým tlačítkem (kromě rotace formace, i když to není málo, pravda) nic nedělá, takže tahle funkce přijde velice vhod.
a abych ebyl úplně OT: jo, co se mi na W3 engine líbí je jeho editor a možnost tvroby rozsáhlý kampaní, map, jednotek atd. (ale to mě stejně nepřesvědčí ).
Právě jsem dohrál kampań za orky a skoro mě to až mrzí: kdo z vás by nechtěl mít hrdinu s 1200 životy,1000manou a regenerací života i many tak velkou,že stačí půl minuta odpočinku pro další boj...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
neva ...
4 LordArian: posledna misia = mass air, ja tu misiu zboznujem
ale aj tak, misie za NE su tiez velmi dobre, a nieco tu mam za obr, je dost velky takze pojde cez imageshack, a ano, je to strom zivota s jednym lolom, hadajte, kto je ten lolo ...
End of hope! - End of love! - End of time, the rest is silence! ~ Nightwish