AlmSivi: Ty jsi našel Jah a Ber?
Diablo 2 LoD
Moderátor: sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- AlmSiVi
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
7c: Rozhodl jsem se že si enigmu legalizuju. Původně mi jí někdo daroval na b.netu, ale teď sem strávil několik dní zabíjením Hephasta.Nakonec mi to vypadlo. Sám nechápu jak, ale vypadlo. Ale horší to bude s Last Wish:další 3 runy Jah mi už asi nevypadnou
Jo a teď mi zrovna z mephista vypadly ethereální shadow killery
ehm, shadowkillery jsou VZDY etheralniAlmSiVi píše:7c: Rozhodl jsem se že si enigmu legalizuju. Původně mi jí někdo daroval na b.netu, ale teď sem strávil několik dní zabíjením Hephasta.Nakonec mi to vypadlo. Sám nechápu jak, ale vypadlo. Ale horší to bude s Last Wish:další 3 runy Jah mi už asi nevypadnou
btw. odkdy padaji z Hephasta runy??? nic ve zlym ale pokud hrajes ruzny mody tak to ma opravdu do d2 daleko, ono kdyz tam je 1000x vetsi rating na runy tak zas neni problem ty runy najit... d2 je trosku o necem jinym ale pokud te to takhle bavi tak je asi vsechno v poradku
taky si rikam ze to ale ma nekdo stesti, pro predstavu ja jsem na enigmu na ladderu setril asi mesic, vsechno co padlo jsem prodaval, nakonec jsem koupil JAH a BER a usil tu eni do ligth plate... takze za mesic se da sehnat kdyz ma clovek stesti a padaj pekny kousky ktery se daj dobre prodatsevencreature píše:AlmSivi: Ty jsi našel Jah a Ber?V tom případě blahopřeji (jak dlouho ti to trvalo?
)
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
AlmSiVi: Dobře, budu ti věřit (
vzhůru na zabíjení Hephasta - ale jestli mi za tři dny žádná rozumná runa nepadne, tak si mě nepřej -
kecám (s tou částí "tak si mě nepřej" - zabíjet ho zkusím).
S jakou postavou jsi ho dělal? A na kolik hráčů? Já měl shodou náhod svoji Meteorb sorc zaparkovanou právě na tomhle waypointu (jinak jsem s ní dělal MF runy) - a tak jsem si před chvílí řekl, že splním Forge quest a voila - padla mi Gul
- vidím ji prvně v životě - škoda, že je sama o sobě na nic
- dneska mám v D2 nějaké podezřelé štěstí
)
P.S. Meteorb sorc v plné MF výbavě teda na /players 8 totálně nezvládá 4. akt
Kdybych jí dal nějaké rozumné vybavení a zvedl Meteor ze stávajích 30 na 40+, tak by to možná šlo 
S jakou postavou jsi ho dělal? A na kolik hráčů? Já měl shodou náhod svoji Meteorb sorc zaparkovanou právě na tomhle waypointu (jinak jsem s ní dělal MF runy) - a tak jsem si před chvílí řekl, že splním Forge quest a voila - padla mi Gul
P.S. Meteorb sorc v plné MF výbavě teda na /players 8 totálně nezvládá 4. akt
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- AlmSiVi
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
7c: Šel sem to na players 8 s druidem, jnou postavu sem na hell ještě nedostal.(teda..na players 8...vždycky těsně před Haphastem sem odešel do města, zapnul players 8 a šel zpátky) Ale abych řek pravdu, už v životě nechci River of Flame vidět. A s tou runou Gul máš dost štěstí, mě z hellforge na hell padla runa Hel
Snad nejhorší runa která mi mohla vypadnout. Ale já mám dnesky taky na diablo štěstí- dělám hromadu mephrunů, nic mi nevypadne, pak se jdu jen tak projít do 1. aktu, a vypadne mi Skin of Vipermagi a Arreats Face. Divný...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Takhkle to nefunguje - potvory se vygenerují v závislosti na tom, kolik hráčů je ve hře. Jakmile jsou jednou vygenerované, /players X na to už nemá vliv. Musel bys mít zadané players 8 ve chvíli, kdy se načítá ta část mapy, ve které se Hephasto nachází.AlmSiVi píše:vždycky těsně před Haphastem sem odešel do města, zapnul players 8 a šel zpátky
EDIT: Jinak šance, že ti za 30 hodin vypadne z Hephasta Jah a Ber je extrémně nízká (pod hranicí věrohodnosti - hehe, to je termín
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 28.5.2006 11:39, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
pamatuju si jak jsem ve snaze vytriskat nejaky runy chodil asi tyden v kuse high council... je tam pomerne vysokej rating na runy tak jsem si rikal ze to tam padnout musi... vysledek: absolutne nic, resp. padlo par zajimavej veci ktery jsem pak prodal ale runy absolutne zadny (mluvim o runach rekmene MAL a vys)... tech councilu jsem udelal stovky, jeden mi netrval vic nez 3-4 minuty a fakt jsem je jel v kuse treba 4-5 hodin takze tvrzeni ze po par hodinach hrani padne z hephasta JAH+BER na ktery je sance fakt kolem 1:300000 je prinejmensim odvazny :)
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: