Stránka 31 z 70
Napsal: 5.4.2006 16:34
od Lerek
jak to tady čtu, tak ještě, že mi vaří a učí mě vařit si maminka
Napsal: 5.4.2006 17:37
od Ajantis
Vampiria píše:.... Konsistence etc. mi je naprosto ukradená, pokud se mi z toho neobrací žaludek, já u jídla moc chutě neřeším, hlavní je přežít

... v nejhorším to zaleješ chilli omáčkou, že?

)
KOFi: Já ty nudle nechávám "odstát" tak 5 minut, v které z těch 2 fází se ale nachází, nevím

Ale chutnají mi
Lerek: ... však pro maminku Gestapo taky jednou přijde

Napsal: 9.4.2006 17:53
od Neferit
Sákryš, já se neměla tak přežrat toho mamčina "nového" receptu... našla v nějakým časáku recept na brambory zapékané s masem... fakt dobrý jídlo, ale už jsem si šla přidat asi potřetí a začíná mi být mírně šoufl

hm, kterýmpak směrem asi hodím tyčku

Napsal: 9.4.2006 17:56
od yenn
Neferit: Dej si žaludeční likér a bude dobře (možná

).
Napsal: 9.4.2006 18:04
od Neferit
yenn: Myslím, že už to nějak přežiju, ale aspoň už propříště vím, že toho musím sníst trochu míň

Napsal: 9.4.2006 19:43
od Sirine
....miluju víkendy, se kterých mám kromě jiného i nějaký ten

fajnový recept...takový těstovinový salátek s grilovaným kuřetem a pár dalšími proprietami...to můžu i příště

Napsal: 9.4.2006 21:07
od Sadako
Taky bych se s chutí přejedla, až mi bude šoufl

jo a naučila jsem se brambory osmažit na pánvi. Sice mě ten prskající olej pokaždé málem zabije, ale pořád je to menší HC, než příprava míchaných vajec

a teď do sebe cpu višně v rumu, pan domácí je nechtěl...hmm..moc dobré

Napsal: 9.4.2006 21:15
od Sirine
Napsal: 9.4.2006 21:21
od KOFi-chan
Vampi, alexa: U podobných zavařených (ať už s rumem nebo bez) peckovic mám vždycky trošku obavy, že mi v tom nálevu budou plavat takoví ti malí červíčci, kteří se v těch třešních, višních čí ve švestkách až do poslední chvíle skrývali..
EDIT: yenn: Kdybych měl zájem o proteiny, tak si je opatřím rozhodně v méně nechutné formě

Napsal: 9.4.2006 21:22
od yenn
KOFi: Bonusová bílkovina neuškodí

Napsal: 9.4.2006 21:25
od Sadako
alexa: Se u Tebe v Opavě někdy zastavím se zavařovačkou višní
KOFi: Jak říká yenn - bílkoviny není nikdy dost

Napsal: 9.4.2006 21:41
od Cesare
KOFi píše:Vampi, alexa: U podobných zavařených (ať už s rumem nebo bez) peckovic mám vždycky trošku obavy, že mi v tom nálevu budou plavat takoví ti malí červíčci, kteří se v těch třešních, višních čí ve švestkách až do poslední chvíle skrývali..
EDIT: yenn: Kdybych měl zájem o proteiny, tak si je opatřím rozhodně v méně nechutné formě

Na těchhle červících nic zas tak prudce nechutnýho není... Zvlášť pokud jsou takhle mrňaví a nacucaný rumem (nebo koňakem)...
To je jenom tvůj čistě kulturně podmíněnej předsudek...

Napsal: 9.4.2006 22:09
od Sirine
to řeším tím, že peckoviny před zavařováním odpeckuju...je to sice pracné, ale červíčky nějak nemusím....ani jako bonusovou bílkovinu

Napsal: 9.4.2006 23:01
od Ajantis
Doma mám ještě od jedné moc hodné, dnes už mrtvé paní, pár sklenic archivních višní v rumu - rok výroby cca 1995. To je teprve lahůdka

Napsal: 10.4.2006 5:53
od Sirine
Ajantis píše:Doma mám ještě od jedné moc hodné, dnes už mrtvé paní, pár sklenic archivních višní v rumu - tok výroby cca 1995. To je teprve lahůdka

...ách jo....
