Stránka 33 z 70
Napsal: 19.6.2006 20:51
od Sadako
Ad mléčné výrobky - právě jsem, chtějíce si udělat kakao, okusila specialitu naší lednice - hořké mléko. Už jsem slyšela, že staré mléko páchne a chutná kysele, ale aby bylo normálně cítit a chutnalo hořce, to jsem zažila vážně poprvé.
Napsal: 19.6.2006 20:53
od sevencreature
Vampiria: Vcelku běžná věc

Napsal: 19.6.2006 21:04
od necrotising_
Az se mi sbihaji sliny...
Napsal: 19.6.2006 21:06
od Sirine
tak dobrou? chuť...

Napsal: 19.6.2006 21:17
od Vallun
vampiria - jj, za bouřky je to normální, cosi se v tom mléku rozloží a ono chutná hořce:/
Napsal: 19.6.2006 21:25
od sevencreature
Vallun: Dobré

Napsal: 19.6.2006 21:29
od Vallun
sevencreature píše:Vallun: Dobré

No nevím hořce má chutnat jiná těkutina užívaná k pití;) mléko nikolivjek - vždyť by si prckové vypěstovali návyk už od mateřského prsu!:)
Napsal: 19.6.2006 22:20
od sevencreature
Já se smál tomu vtipu s bouřkou

Napsal: 20.6.2006 0:22
od KOFi-chan
Mě právě ty "hnijící" (plesnivé

) sýry moc chutnají, i když třeba takový klasický hermlín též moc nemusím.. - ale ze všech sýrů stejně nejvíce preferuji mozzarellu
A i když jsem z kojenecké stravy již před nějakým pátkem vyrostl, tak mi poslední dobou velice chutnají takové ty dětské ovocné přesnídávky (každý den si musím dát min. jednu)..

Napsal: 20.6.2006 7:51
od Vallun
Dětské přesnídávky jsou fajn, dobré a zdravé, ale vyplatí se, si dát pozor, aby byly opravdu doporučené pro mimina - na trhu jsou Eružel i "atrapy" nevhodné pro děti, neboť obsahují spoustu konzervantů a pod:(
Napsal: 22.6.2006 14:55
od Vlasák
Poslední dny u mě coby večerní "zákusky" chiefujou jahody se smetanou. To je bašta
Smetana, mlíko, do toho trochu rozkňahňat jahody, lehce vzniklý nálev nacukrovat a je to fajn

Napsal: 22.6.2006 15:03
od Sirine
Vlasák píše:Poslední dny u mě coby večerní "zákusky" chiefujou jahody se smetanou. To je bašta
Smetana, mlíko, do toho trochu rozkňahňat jahody, lehce vzniklý nálev nacukrovat a je to fajn

Jahody jsou super, ale já je můžu bez mléka a smetany, naopak jen tak nebo se šampaňským (ale i tak zvlášť -utopence nemusím...

)

Napsal: 22.6.2006 15:10
od Vlasák
Sirine: samotné samozřejmě taky stojí za to (naopak, šampáňo nemusim

), ale tahle smetanová míchanice mi lahodí z mnoha směrů

Napsal: 22.6.2006 15:12
od Sadako
Zrovna popouštím uzdu své úchylce na třešně - jen já, počítač a velká mísa plná třešní, které se mne usmívají a volají "sněz nás, sněz nás do poslední". No lze tomu odolat?
Vlasák: Jahody konsumuji taktéž raději bez jakýchkoliv doplňků. Už jako malá jsem vrčela, když je máti chtěla dávat do pudingu, nebo do buchty:). Dobré ovoce je nejlepší syrové, s něčím míchám to, které moc nemusím:).
Napsal: 22.6.2006 15:13
od Sirine
Vlasák píše:Sirine: samotné samozřejmě taky stojí za to (naopak, šampáňo nemusim

), ale tahle smetanová míchanice mi lahodí z mnoha směrů

Asi mě odrazuje ta kombinace smetany a jahod...ale je fakt, ža takhle jsem jahody nezkoušela

...