Stránka 34 z 70
Napsal: 22.6.2006 15:16
od Vlasák
Sirine: smetana tam je spíš na hutnost, nemnoho, mlíko na jemnost a jahody na chuť
Vampiria: To, které moc nemusím, raději ani nejím

No, ale třešně, ty jsou silnej kalibr... na ně mi taky vyrostla celkem slušná deviace

Napsal: 22.6.2006 15:18
od AlieN
Jahody se smetanou moc nemusím, maximálně tak s mlékem, ale hlavně samotné
Zato třešně mám moc moc rád

, když nejsou čerstvé tak klidně otevřu litrovou zavařovačku a u nějaké filmu ji celou spořádám

Napsal: 22.6.2006 15:32
od Sadako
Vlasák: No, já si někdy moc vybírat nemůžu..tak prostě sním něco, z čeho se nepozvracím a co na mě nemluví:) a snažím se nějak zalít vším možným, aby to bylo co nejvíce jedlé:).
Jj, třešňová deviace...tohle ovoce je tak maximálně dokonalé, že by jej pospolu snad zdlabali i Gándhí s Mengelem:)
Napsal: 22.6.2006 15:48
od sevencreature
AlieN píše:Jahody se smetanou moc nemusím, maximálně tak s mlékem, ale hlavně samotné

Smetana je ZLO

Nechápu lidi, co si ji dávají k jahodám (třeba polovina mé rodiny

)
Ale jahody s mlékem jsou také má oblíbená strava (hádejte, co jsem měl dneska k obědu...

).
Napsal: 22.6.2006 20:24
od KOFi-chan
Na to, že těch keříčků na zahradě zase tolik nemáme, tak samotných jahod máme opravdu požehnaně (tzn. jahodové knedlíky, marmelády, jahody se šlehačkou, jahody samotné

)..
Doporučuji.. - banány dát na gril (ale mělo by to jít udělat i v mikrovlnce), nechat je z obou stran zčernat, odstranit slupku, vnitřek posypat skořicovým cukrem a na to šlehačku

Napsal: 22.6.2006 21:14
od sevencreature
Doporučuji strčit celý banán (i ve slupce) do mrazáku, až zmrzne - celkem jedno - nechte ho tam třeba celý den - oloupat (začátečníci mohou aplikovat horkou vodu na slupku, jinak by to mělo jít normáln) a sníst - jako zmrzlinu nebo nanuk.
Tzv. zmrzlina líných studentů (takhle jsem se na konci semestru zbavoval přebytečných banánů, které by jinak zčernaly)
P.S. Samozřejmě je možné zrmrzlé banány normálně rozmixovat a připravit z nich normální zmrzlinu, ale proč se namáhat

Napsal: 22.6.2006 22:42
od Ithralsiel
sevencreature píše:Tzv. zmrzlina líných studentů
Ty jseš jeden z nich, hádám.

Napsal: 22.6.2006 22:56
od Sadako
sedmibestie: To znám:). Nebo, když už není vůbec nic a je šílené vedro, tak vzít plastový kelímek, naplnit vodou a hodit do mrazáku, s nožem uprostřed. A pak jen rozpižlat a cucat:).
Napsal: 22.6.2006 23:07
od Ithralsiel
Já jsem taková lama, že by si o ten nůž rozřízl xicht. Radši tam dávám cokoliv neostrého, podobného pravému, na držení určenému držátku

Napsal: 28.6.2006 11:13
od Neferit Sr.
Ahojte
co jahody, co třešně, mražené banány-všechno je to odvaz, ale co říkáte na smažáka. lepivec, gumák či jiné názvy? Co prostě říkáte na smažený sýr?
Napsal: 28.6.2006 11:14
od Vallun
Neferit Sr. píše:Ahojte
co jahody, co třešně, mražené banány-všechno je to odvaz, ale co říkáte na smažáka. lepivec, gumák či jiné názvy? Co prostě říkáte na smažený sýr?
nemsí jej být moc, ale je to mňamka:) doporučuji s rýží;) Navíc je to nejjistější volba v neznámých restauracích třeba na vodě:)
Napsal: 28.6.2006 14:08
od sevencreature
Vallun píše:doporučuji s rýží;)
Dobrou chuť
Smažák jím nejradši samotný s rajčaty, ev. rajčatovým salátem nebo ho obložím vším možným v housce.
Napsal: 28.6.2006 14:13
od necrotising_
sS hranulkama, hmm...
Napsal: 28.6.2006 14:14
od AlieN
Smažák s rejží?

Tak do toho bych nešel, k tomu jím jedině brambory (v jakékoli úpravě)
Jinak ho samozřejmě jím a to docela často, jak píše Vallun tak se dá jíst kdekoli (a to dokonce i v menze

)
Napsal: 28.6.2006 17:10
od Javor
Zvláštní, ale zatím jsem jediný člověk, kterého znám a nijak zvlášť nemusí smažák.
A pokud jste lineo-flegmatici, skvělé jsou jahody a pixle jakéhokoliv (teda kromě kostkového) cukru
EDIT: A jen tak mimochodem, když už se to tu probírá, jakou přílohu (side-dish) preferujete? Hlasuji pro opékané brambory
