Stránka 34 z 70

Napsal: 22.6.2006 15:16
od Vlasák
Sirine: smetana tam je spíš na hutnost, nemnoho, mlíko na jemnost a jahody na chuť ;-)

Vampiria: To, které moc nemusím, raději ani nejím ;-) No, ale třešně, ty jsou silnej kalibr... na ně mi taky vyrostla celkem slušná deviace ;-)

Napsal: 22.6.2006 15:18
od AlieN
Jahody se smetanou moc nemusím, maximálně tak s mlékem, ale hlavně samotné 8-)
Zato třešně mám moc moc rád :-) , když nejsou čerstvé tak klidně otevřu litrovou zavařovačku a u nějaké filmu ji celou spořádám :-P

Napsal: 22.6.2006 15:32
od Sadako
Vlasák: No, já si někdy moc vybírat nemůžu..tak prostě sním něco, z čeho se nepozvracím a co na mě nemluví:) a snažím se nějak zalít vším možným, aby to bylo co nejvíce jedlé:).

Jj, třešňová deviace...tohle ovoce je tak maximálně dokonalé, že by jej pospolu snad zdlabali i Gándhí s Mengelem:)

Napsal: 22.6.2006 15:48
od sevencreature
AlieN píše:Jahody se smetanou moc nemusím, maximálně tak s mlékem, ale hlavně samotné 8-)
Smetana je ZLO :evil: Nechápu lidi, co si ji dávají k jahodám (třeba polovina mé rodiny :lol: :lol:)

Ale jahody s mlékem jsou také má oblíbená strava (hádejte, co jsem měl dneska k obědu... :wink: :-P ).

Napsal: 22.6.2006 20:24
od KOFi-chan
Na to, že těch keříčků na zahradě zase tolik nemáme, tak samotných jahod máme opravdu požehnaně (tzn. jahodové knedlíky, marmelády, jahody se šlehačkou, jahody samotné 8-) )..

Doporučuji.. - banány dát na gril (ale mělo by to jít udělat i v mikrovlnce), nechat je z obou stran zčernat, odstranit slupku, vnitřek posypat skořicovým cukrem a na to šlehačku :drool: ;-)

Napsal: 22.6.2006 21:14
od sevencreature
Doporučuji strčit celý banán (i ve slupce) do mrazáku, až zmrzne - celkem jedno - nechte ho tam třeba celý den - oloupat (začátečníci mohou aplikovat horkou vodu na slupku, jinak by to mělo jít normáln) a sníst - jako zmrzlinu nebo nanuk.

Tzv. zmrzlina líných studentů (takhle jsem se na konci semestru zbavoval přebytečných banánů, které by jinak zčernaly) :lol:

P.S. Samozřejmě je možné zrmrzlé banány normálně rozmixovat a připravit z nich normální zmrzlinu, ale proč se namáhat 8-)

Napsal: 22.6.2006 22:42
od Ithralsiel
sevencreature píše:Tzv. zmrzlina líných studentů
Ty jseš jeden z nich, hádám. :lol:

Napsal: 22.6.2006 22:56
od Sadako
sedmibestie: To znám:). Nebo, když už není vůbec nic a je šílené vedro, tak vzít plastový kelímek, naplnit vodou a hodit do mrazáku, s nožem uprostřed. A pak jen rozpižlat a cucat:).

Napsal: 22.6.2006 23:07
od Ithralsiel
Já jsem taková lama, že by si o ten nůž rozřízl xicht. Radši tam dávám cokoliv neostrého, podobného pravému, na držení určenému držátku ;-)

Napsal: 28.6.2006 11:13
od Neferit Sr.
Ahojte
co jahody, co třešně, mražené banány-všechno je to odvaz, ale co říkáte na smažáka. lepivec, gumák či jiné názvy? Co prostě říkáte na smažený sýr?

Napsal: 28.6.2006 11:14
od Vallun
Neferit Sr. píše:Ahojte
co jahody, co třešně, mražené banány-všechno je to odvaz, ale co říkáte na smažáka. lepivec, gumák či jiné názvy? Co prostě říkáte na smažený sýr?
nemsí jej být moc, ale je to mňamka:) doporučuji s rýží;) Navíc je to nejjistější volba v neznámých restauracích třeba na vodě:)

Napsal: 28.6.2006 14:08
od sevencreature
Vallun píše:doporučuji s rýží;)
Dobrou chuť :roll:

Smažák jím nejradši samotný s rajčaty, ev. rajčatovým salátem nebo ho obložím vším možným v housce.

Napsal: 28.6.2006 14:13
od necrotising_
sS hranulkama, hmm...

Napsal: 28.6.2006 14:14
od AlieN
Smažák s rejží? :shock: Tak do toho bych nešel, k tomu jím jedině brambory (v jakékoli úpravě)
Jinak ho samozřejmě jím a to docela často, jak píše Vallun tak se dá jíst kdekoli (a to dokonce i v menze :shock:)

Napsal: 28.6.2006 17:10
od Javor
Zvláštní, ale zatím jsem jediný člověk, kterého znám a nijak zvlášť nemusí smažák.

A pokud jste lineo-flegmatici, skvělé jsou jahody a pixle jakéhokoliv (teda kromě kostkového) cukru 8-)

EDIT: A jen tak mimochodem, když už se to tu probírá, jakou přílohu (side-dish) preferujete? Hlasuji pro opékané brambory :mrgreen: