copak Lerek napsal hezkého?
 copak Lerek napsal hezkého?7c: Ále, už ani nevím - něco análního?
 Asi by se mělo moderátorům zakázat působit pod vlivem narkotik, jako je třeba čokoláda na vaření (ta je vůbec nejhorší ze všeho).
 Asi by se mělo moderátorům zakázat působit pod vlivem narkotik, jako je třeba čokoláda na vaření (ta je vůbec nejhorší ze všeho). 
   copak Lerek napsal hezkého?
 copak Lerek napsal hezkého? Asi by se mělo moderátorům zakázat působit pod vlivem narkotik, jako je třeba čokoláda na vaření (ta je vůbec nejhorší ze všeho).

)V út a st jsem měl desítky, zjebal jsem dvakrát papíry... Včera DC přivezlo do napraného skladu 25 palet, a samozřejmě přijelo až když má skvělá kolegyně odešla. A dnes jsem byl tak vyřízený, že se na mou hlavu sneslo asi deset tisíc nadávek... Ještě, že dnes je Sigil sraz...
 )V út a st jsem měl desítky, zjebal jsem dvakrát papíry... Včera DC přivezlo do napraného skladu 25 palet, a samozřejmě přijelo až když má skvělá kolegyně odešla. A dnes jsem byl tak vyřízený, že se na mou hlavu sneslo asi deset tisíc nadávek... Ještě, že dnes je Sigil sraz... A co je na tom nejhorší? Že se nemůžu vyvrátit do postele, páč mám ještě dneska + celej víkend hodně práce (učení se na opravku z matiky, kterou jsem dneska na stopro zvrtala + vypracovat čtenářák
  A co je na tom nejhorší? Že se nemůžu vyvrátit do postele, páč mám ještě dneska + celej víkend hodně práce (učení se na opravku z matiky, kterou jsem dneska na stopro zvrtala + vypracovat čtenářák  ). Sakra práce
 ). Sakra práce  

Takhle to nemůžeš brát je vcelku jedno který rypák je "nejoblíbenější" (zajmalo by mě proč nejoblíbenější a né nejméně neoblíbený) stejně se to po čase vystřídá-je to jako orloj raz za čas uvidíš ty samé xichty.Cesare píše:Jandák stále nejpopulárnějším politikem? Paroubek v závěsu? WTF?
To je na občanskou válku nebo na emigraci...

ale ještě měl ten pitomý rychlík, kterým jsem v noci jela z Ostravy zpoždění 90 minut
 ale ještě měl ten pitomý rychlík, kterým jsem v noci jela z Ostravy zpoždění 90 minut  a když jsem se úplně zlikividovaná doplazila na byt s tím, že si aspoň na hodinku dvě lehnu, seznala jsem, že kamarád pana domácího, který ač nemaje doma internet, hraje Lineage 2 a to především u nás, když tam nejsem, se mi válí na matraci a chrápe. Na to, abych ho uškrtila mi nezbývaly síly, tak jsem se odplížila do koupelny, kde jsem vykonala hygienu a vypadala do práce. Jestli ho tam najdu ještě večer, tak mu už opravdu něco udělám
 a když jsem se úplně zlikividovaná doplazila na byt s tím, že si aspoň na hodinku dvě lehnu, seznala jsem, že kamarád pana domácího, který ač nemaje doma internet, hraje Lineage 2 a to především u nás, když tam nejsem, se mi válí na matraci a chrápe. Na to, abych ho uškrtila mi nezbývaly síly, tak jsem se odplížila do koupelny, kde jsem vykonala hygienu a vypadala do práce. Jestli ho tam najdu ještě večer, tak mu už opravdu něco udělám   

Breiner písaval do Sme, že ankety tipu : Kto je váš najoblúbenejší politik, sú podobné ako : Ktorá je vaša najoblúbenejšia chorobaWenom píše:Takhle to nemůžeš brát je vcelku jedno který rypák je "nejoblíbenější" (zajmalo by mě proč nejoblíbenější a né nejméně neoblíbený) stejně se to po čase vystřídá-je to jako orloj raz za čas uvidíš ty samé xichty.Cesare píše:Jandák stále nejpopulárnějším politikem? Paroubek v závěsu? WTF?
To je na občanskou válku nebo na emigraci...
 . Niečo na tom bude.
 . Niečo na tom bude.
 to by nebyl feeding, ale massacre a na ten jsem neměla opravdu sílu.
 to by nebyl feeding, ale massacre a na ten jsem neměla opravdu sílu.