No, já to spíš myslel jako otázku typu: "Nechtěla bys "někdy" "někam" zajít?"
Ale jestli se to teď zase řeší dopisy nebo čekáním (či co), tak bych asi měl aktualizovat na novou verzi.
Arthalion píše:Aspon ze mas nadej, ked mas nadej a vieru v seba, tak je mozne vsetko. Najprv by asi bolo vhodne sa spytat sameho seba ci je to dost inteligentna dievcina, ci je tvoja naklonnost k nej skutocne opodstatnena. Niekedy si ludia totiz uplne prirodzene idealizuju veci a potom su sklamani.
To je sice hezká racionální úvaha, ale zamilovaný člověk jí opravdu nejni schopen, bo je hrubě zaujatý
Ave: lol Nečteš nějak moc knih z období romantismu?
Ajantis: To nejsou knihy romantismu, to zní spíš jako něco z nějaké harlekýnky
jinak k danému problému: Jak dát někomu najevo náklonnost nebo zvýšený zájem o jeho osobu? Mno, dopis mi přijde v dnešní době trošku divnej a SMSka zas moc neosobní
No, co se týče toho, jak dát holce najevo, že se ti líbí...naposled jsem to vyřešil docela originálně: Seděl jsem s ní na jakési střeše, dlouho jsem se škádlili a když pak začal řvát jako na lesy(typický afekt) nenapadlo mě nic jiného, než zacpat ji pusu svou vlastní
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
LordArian píše:No, co se týče toho, jak dát holce najevo, že se ti líbí...naposled jsem to vyřešil docela originálně: Seděl jsem s ní na jakési střeše, dlouho jsem se škádlili a když pak začal řvát jako na lesy(typický afekt) nenapadlo mě nic jiného, než zacpat ji pusu svou vlastní