...There is no path too perilous, or hazard too great.
The specter of death does not daunt me...for I am already dead...
Giving birth to this nightmare is my most coveted dream.
I will see them all burn!
As my pain ends...theirs begins.
Vallun - a co konkrétně Ti na tomto článku vadí. Po přečtení jsem nabyl dojem že nijak nevybočuje z ničeho. Plácání o ničem. A takzvaná celebrita nám sděluje své moudré pohledy na svět.
Četl jsem horší, jsou mezi našimi celebritkami i větší lumeny.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Nevím ale je naprosto běžné, že z dlouhého rozhovoru se vytáhne věta, která přitáhne oči čtenáře.
Mě třeba překvapilo tvrzení že adoptivnímu dítěti chce věnovat až 4500,-Kč ročně. To se tedy jeho poměry opravdu zlepší. Vždyť to je jen formalita a cesta jak ukázat jaký je velký člověk. Kdyby měsíčně, tak to je jiná-to bych o ní řekl, že je formát.
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Stěžuji si na vypatlance ze slovenské televize, kteří nejsou schopní zajistit televizní přenos z předkola ligy mistrů v Žilině... Opravdu, v jednadvacátém století a na SLovesnku to fugnuje hůře, než v Kazachstánu...
Proč zrovna na vypatlance ze Slovenska? Kdyby nějaký vypatlanec z Česka na to nezapoměl a zařídil to, tak by přenos byl. Televize to na Slovákách vysílala. Stačilo koupit potřebný balíček a bylo to. Jenže si někdo řekl - škoda peněz.
Jinak- nějak jsem se nezajímal-jak to dopadlo? Zítra tam jedu, tak abych věděl jestli mi tam budou nadávat.
Neferite Sr. - pardon, ale jsi trochu mimo:) Ten zápas se bude hrát zítra navečer. Česká televize projevila zájem přenos koupit, ejnže SLovenská televize jej nevyrábí! Takže není co koupit, a samozřejmě sami přenos ze Žiliny dělat nesmíme...
Stěžuji si na neznámého debila, jehož telefonát mě o půl páté ráno probudil. Dozvěděl jsem se od něj, že chce, aby ho můj bratr počůral.
Ze začátku jsem se snažil hovor vyřídit slušně, ale po chvíli jsem dotyčného urazil, poslal do píči a zavěsil. Je to zvláštní, jak se právě probuzený člověk chová. Jindy bych ho do píči poslal hned.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Vallun - tak to máš tedy pravdu, já měl pocit že jsem cosi jako fotbal v STV viděl. Asi to byla jen upoutávka. Stydím se a omlouvám. Jinak to co napsal CrowX má hlavu a patu - tedy ten link. Žádný debil bafuňář ale debil stavař.
S tím asi nejde nic dělat. Na druhou stranu si aspoň ušetříš nervy při možném debaklu.
No, takže kromě dementů v televizi jsou tam i dementi na svazu a v Žilině... To za chvíli bude jako u nás:( Navíc se obávám, že v takovémto případě by měl být zápas přeložen...