kromě jiných blízkých mi umřel mladší brácha, když mu bylo 21...k čertu s tímLordArian píše:V sovislostí se včerejší událostí bych se rád zeptal - umřel vám už někdo blízký? A v době, kdy už jste to plně vnímali? (tedy ne ve dvou letech)
SMRT
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Uz som ti spominal toho znameho, tam bolo najhorsie to, ze som si az postupne uvedomoval, ako a kde bude chybat... :(LordArian píše:V sovislostí se včerejší událostí bych se rád zeptal - umřel vám už někdo blízký? A v době, kdy už jste to plně vnímali? (tedy ne ve dvou letech)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Mno jen doufám, že to není přirozená cesta, jak si nahrabat příspěvky. Třeba u tebe mi to divné nepřišlo(Fajn, nechce o tom mluvit) ale když pak to samé udělá dalších pět lidí...sevencreature píše:LordArian: No alespoň vidíš, že smrt je přirozená součást životaA nic vyjímečného
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Ano, hlavně prarodiče a tak. Na podzim to byl jeden kámoš... nebylo mu ani 21. Ukončil to sám. Kčertu s jeho matkou a otcemLordArian píše:V sovislostí se včerejší událostí bych se rád zeptal - umřel vám už někdo blízký? A v době, kdy už jste to plně vnímali? (tedy ne ve dvou letech)
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
:D.