Mňamky anebo oblíbená jídla

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Stejně je smažák nejlepší - popcorn - jo, hovězí s nějakým dobrým sóskem, taky tak. Ale smažák je smažák.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Neferit Sr. píše:Stejně je smažák nejlepší - popcorn - jo, hovězí s nějakým dobrým sóskem, taky tak. Ale smažák je smažák.
V blahé paměti je to jídlo vandráků a tuláků (jo, bývalo levné a teda dostupné :-D )....dnes těch bohatějších :lol: ostatní dnes sází na polévky (třeba česnečku) ;-) osobně ho právě z dob dřívějších dnes nějak nemusím... 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Neferit Sr.
Sigilan

Sirine -
A taky studentů což byl můj případ. I když byly doby kdy jsem cestovával na Porty a jiné sleziny a to jsem si ho po nádražích dával taky. A to jsem byl vandrák a tulák dohrovady. Máti říkala dokonce vágus.

Ale dobrá česnečka s topinkou a nastrouhaným sýrem má taky něco do sebe.

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Neferit Sr. píše:Sirine -
A taky studentů což byl můj případ. I když byly doby kdy jsem cestovával na Porty a jiné sleziny a to jsem si ho po nádražích dával taky. A to jsem byl vandrák a tulák dohrovady. Máti říkala dokonce vágus.

Ale dobrá česnečka s topinkou a nastrouhaným sýrem má taky něco do sebe.
jo, jo...vágus...na to už jsem málem zapomněla -takový pěkný český? výraz... 8-)

A česnečku si vařím dnes....ostatní mají na přání bramborový guláš (ten já nerada) 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Neferit Sr.
Sigilan

Sirine -
termín vágus máti použvala jako zpotvořeninu slova vagabund. Ale jakého je původu to je netuším. Navíc to řekla vždy tak mile opovržlivě, že jsem si připadal jak spodina společnosti.

Jinak k tomu smažáku. Už je to nějaký pátek, měl jsem nějaké jednání v Humpolci. V místním hotelu jsem požádal o nějakou specialitu podniku. Donesli mi plátek sýra, šunky, sýra, šunky, sýra, šunky, sýra, šunky a sýra, pěkně obaleno a do zlatova usmaženo. Až doposud nic vyjímečného. Ale k tomu byl špenát, bramborové knedlíky a nastrouhaná jablíčka. Když jsem to uviděl maličko jsem zneklidněl. Ale všechna čest, bylo to bomba jídlo.

Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Ach jo :-x , měl jsem dnes trochu rozbouřené chutě a je mi teď pěkně blbě... Snědl jsem Studenou maďarskou klobásu, velkej bílej jogurt, mísu sýrovýho popkornu, sklenici nakládaných okurek, dva měsíce prošlou margot, půl malýho kastrolu ohřívaný rejže, rajčatovej protlak s chlebem, balení mazacího sýra a balík takovýho toho rádoby krabího masa... ne... :sick:
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Nie si tehotný? :-D
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Hamster: A pak že není marihuana zdraví škodlivá :shhh: :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Hamster píše:Ach jo :-x , měl jsem dnes trochu rozbouřené chutě a je mi teď pěkně blbě... Snědl jsem Studenou maďarskou klobásu, velkej bílej jogurt, mísu sýrovýho popkornu, sklenici nakládaných okurek, dva měsíce prošlou margot, půl malýho kastrolu ohřívaný rejže, rajčatovej protlak s chlebem, balení mazacího sýra a balík takovýho toho rádoby krabího masa... ne... :sick:
Yachiko mě předběhl :lol:

Nechápu, jak jsi to mohl zvládnout a soudě podle množství zkonzumovaných potravin hádám, že špatně ti bude ještě tak dva dny :lol:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Neferit Sr.
Sigilan

Hamster - to co jsi dnes zvládl, je obdivuhodný výkon. Doufám, že ho nakonec přežiješ. Když jsem si to přečetl, vzpoměl jsem si na na Ivan Mládka. Ten jednou prohlásil na téma mejdanu-"Musíš hodně pít a hodě to míchat. Pak ti bude tři dny špatně a nikdy na to nezapomeneš.". Po malé úpravě se to hodí, pokud to přežiješ, nikdy na to nezapomeneš.

Držím Ti palce, abychom se mohli opět potkávat ve virtuálním světě.

Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Díky za starost, ale nakonec se z toho vyklubala jen nevolnost na jednu noc. ;-) Ve dvě hodiny ráno jsem si ještě dával druhou večeři, takže dobré.
Neferit Sr.
Sigilan

Hamster - pokud je to tak jak píšeš, musím Ti pogratulovat k žaludku jaký nemá každý, To není trávení, to je spalovna. Jsi šťastný člověk.

Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Neferit Sr. píše:To není trávení, to je spalovna.
Ano, dobře se o ní starám a pravidelně dolévám palivo ;-)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

u nás se něčemu takovému říká Kačení žaludek (nebo taky? nejsi náhodou z nějaké voj.školy? tam je to výsledku prý stejné) ;-) 8-) :lol:
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Hamster - skladba solidní, ale mne by zabylo to množství... (respektive nezabilo, ale vrátil ybch se do své kulaté formy a to nechci:(

Ke smažákům - ty mohu dodnes, neb obecně mám rád sýry - Když jsme onehdá jeli Sázavu, tak jsem si v nějaké díře chtěl dát smažený sýr s mojí nejoblíbenější přílohou, tedy rýží. Ten číšník se tvářil tak protivně, že ostatní us tolu neodolali a obědnali si totéž...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“