Mňamky anebo oblíbená jídla
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
V blahé paměti je to jídlo vandráků a tuláků (jo, bývalo levné a teda dostupnéNeferit Sr. píše:Stejně je smažák nejlepší - popcorn - jo, hovězí s nějakým dobrým sóskem, taky tak. Ale smažák je smažák.

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Neferit Sr.
- Sigilan
Sirine -
A taky studentů což byl můj případ. I když byly doby kdy jsem cestovával na Porty a jiné sleziny a to jsem si ho po nádražích dával taky. A to jsem byl vandrák a tulák dohrovady. Máti říkala dokonce vágus.
Ale dobrá česnečka s topinkou a nastrouhaným sýrem má taky něco do sebe.
A taky studentů což byl můj případ. I když byly doby kdy jsem cestovával na Porty a jiné sleziny a to jsem si ho po nádražích dával taky. A to jsem byl vandrák a tulák dohrovady. Máti říkala dokonce vágus.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
jo, jo...vágus...na to už jsem málem zapomněla -takový pěkný český? výraz...Neferit Sr. píše:Sirine -

A česnečku si vařím dnes....ostatní mají na přání bramborový guláš (ten já nerada)

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Neferit Sr.
- Sigilan
Sirine -
termín vágus máti použvala jako zpotvořeninu slova vagabund. Ale jakého je původu to je netuším. Navíc to řekla vždy tak mile opovržlivě, že jsem si připadal jak spodina společnosti.
Jinak k tomu smažáku. Už je to nějaký pátek, měl jsem nějaké jednání v Humpolci. V místním hotelu jsem požádal o nějakou specialitu podniku. Donesli mi plátek sýra, šunky, sýra, šunky, sýra, šunky, sýra, šunky a sýra, pěkně obaleno a do zlatova usmaženo. Až doposud nic vyjímečného. Ale k tomu byl špenát, bramborové knedlíky a nastrouhaná jablíčka. Když jsem to uviděl maličko jsem zneklidněl. Ale všechna čest, bylo to bomba jídlo.
termín vágus máti použvala jako zpotvořeninu slova vagabund. Ale jakého je původu to je netuším. Navíc to řekla vždy tak mile opovržlivě, že jsem si připadal jak spodina společnosti.
Jinak k tomu smažáku. Už je to nějaký pátek, měl jsem nějaké jednání v Humpolci. V místním hotelu jsem požádal o nějakou specialitu podniku. Donesli mi plátek sýra, šunky, sýra, šunky, sýra, šunky, sýra, šunky a sýra, pěkně obaleno a do zlatova usmaženo. Až doposud nic vyjímečného. Ale k tomu byl špenát, bramborové knedlíky a nastrouhaná jablíčka. Když jsem to uviděl maličko jsem zneklidněl. Ale všechna čest, bylo to bomba jídlo.
Ach jo
, měl jsem dnes trochu rozbouřené chutě a je mi teď pěkně blbě... Snědl jsem Studenou maďarskou klobásu, velkej bílej jogurt, mísu sýrovýho popkornu, sklenici nakládaných okurek, dva měsíce prošlou margot, půl malýho kastrolu ohřívaný rejže, rajčatovej protlak s chlebem, balení mazacího sýra a balík takovýho toho rádoby krabího masa... ne... 

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Yachiko mě předběhlHamster píše:Ach jo, měl jsem dnes trochu rozbouřené chutě a je mi teď pěkně blbě... Snědl jsem Studenou maďarskou klobásu, velkej bílej jogurt, mísu sýrovýho popkornu, sklenici nakládaných okurek, dva měsíce prošlou margot, půl malýho kastrolu ohřívaný rejže, rajčatovej protlak s chlebem, balení mazacího sýra a balík takovýho toho rádoby krabího masa... ne...

Nechápu, jak jsi to mohl zvládnout a soudě podle množství zkonzumovaných potravin hádám, že špatně ti bude ještě tak dva dny

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Neferit Sr.
- Sigilan
Hamster - to co jsi dnes zvládl, je obdivuhodný výkon. Doufám, že ho nakonec přežiješ. Když jsem si to přečetl, vzpoměl jsem si na na Ivan Mládka. Ten jednou prohlásil na téma mejdanu-"Musíš hodně pít a hodě to míchat. Pak ti bude tři dny špatně a nikdy na to nezapomeneš.". Po malé úpravě se to hodí, pokud to přežiješ, nikdy na to nezapomeneš.
Držím Ti palce, abychom se mohli opět potkávat ve virtuálním světě.
Držím Ti palce, abychom se mohli opět potkávat ve virtuálním světě.
- Neferit Sr.
- Sigilan
Hamster - skladba solidní, ale mne by zabylo to množství... (respektive nezabilo, ale vrátil ybch se do své kulaté formy a to nechci:(
Ke smažákům - ty mohu dodnes, neb obecně mám rád sýry - Když jsme onehdá jeli Sázavu, tak jsem si v nějaké díře chtěl dát smažený sýr s mojí nejoblíbenější přílohou, tedy rýží. Ten číšník se tvářil tak protivně, že ostatní us tolu neodolali a obědnali si totéž...
Ke smažákům - ty mohu dodnes, neb obecně mám rád sýry - Když jsme onehdá jeli Sázavu, tak jsem si v nějaké díře chtěl dát smažený sýr s mojí nejoblíbenější přílohou, tedy rýží. Ten číšník se tvářil tak protivně, že ostatní us tolu neodolali a obědnali si totéž...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."