Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Arronax: njn, jenže to by se muselo s tou 'milou' osobou dát mluvit. Pitomec, jsem prý já, jelikož jako jediný z přítomných, jsem to pochopil špatně (což je blbost) - ona si absolutně neuvědomuje, že řekla něco - před někým, co říci neměla 
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Arronax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Uhm. Nuž, nepoznám Tvoju situáciu, ale preto je vždy lepšie dopredu ľudí informovať, čo sa hovoriť smie a čo nie... ale ako som povedal, naozaj neviem, čo a ako... niekedy je to skrátka nemožné a zrejme toto bol i Tvoj prípad...
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
jsem na tom podobně jako Ajantis
, ale některé páteční přednášky se budou muset obejít beze mě, rád bych byl doma dřív než v 8
(škoda že nejde vynechávat i cvika, protože vstávat v pondělí o půl šesté mě asi brzo zabije
)
(škoda že nejde vynechávat i cvika, protože vstávat v pondělí o půl šesté mě asi brzo zabije
Naposledy upravil(a) AlieN dne 13.2.2006 23:42, celkem upraveno 1 x.
Stěžuji si na blbá antibiotika.Začalo mě po nivh svědit celé tělo a hlavně pravá ruka.Rodičům jsem řekla že už dál brát nebudu bo jinak se můžu s rukou rozloučit.A oni na to "Ale to nesmíš vysadit!!Nemělo by to ten efekt."
A ještě ke všemu jsem se právě kvůli tomu svědění dneska v noci vůbec nevyspala!!Já bych do toho kopla!!!Musím být nemocná,ale to mému tělu prostě není dost......

A ještě ke všemu jsem se právě kvůli tomu svědění dneska v noci vůbec nevyspala!!Já bych do toho kopla!!!Musím být nemocná,ale to mému tělu prostě není dost......
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ave: Doporučuji rodičům ni slova a ATB se nějak šikovně zbavovat
podařilo se mi dožít 21 let, ačkoliv jsem toto činila a nepatřila mezi 2x zdravé jedince...navíc si myslím, že pravidelné užívání ATB způsobuje, že proti nim organismus otupí a ona ztratí účinnost.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Už jsem se pár pilulek šikovně zbavila(vyletěly z oknaVampiria píše:Ave: Doporučuji rodičům ni slova a ATB se nějak šikovně zbavovatpodařilo se mi dožít 21 let, ačkoliv jsem toto činila a nepatřila mezi 2x zdravé jedince...navíc si myslím, že pravidelné užívání ATB způsobuje, že proti nim organismus otupí a ona ztratí účinnost.
Plá plamen věrné lásky,
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Ave: Myslím, že tohle možná nebyl nejlepší nápad - asi bych je radši spláchla do záchodu 
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Do popelniceVampiria píše:Hmm, tak výplata na konto mi stále nepřišladoufám, že dorazí během dneška, jinak se můžu jít zahrabat
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.