But, hudba příjemná, čaj uvařený, zas tak zlé to není.
Blbá nálada
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
(Číst jen s velkou zásobou kapesníčků.)
Bratři ve zbrani,
celé širé rodné lány, země bohatá a čistá, bez jediné černé kaňky, od Dachau až po Osvětim se dnes v podvečer otřásla. I jinak vždy kamenný výraz na tváři nás, mužů s hrdě vztyčenými bradami, se proměnil a musí teď v tuto těžkou chvíli slzu uronit. Opustil nás drahý bratr Lerek. Podlehl svému dlouhému a neúnavnému boji proti svobodě, toleranci a zdravému rozumu. Ve chvíli největšího nacionálního nadšení, kdy se vracel jako dobytek zpitý zahraničním pivem z hospody, v srdci toužebně očekávaje blížící se fotbalové mistrovství v Německu, padl. Bohužel, neskolen ni těžkou vahou kladiva či rychlým svistotem srpu, jeho osudem stalo něco tak bezvýznameného, jako provokace na diskusním foru Sigil. Pamatujeme si na něj jako na jednoho z nejobětavějších bratrů - vždy stál ve výtahu nejblíže dveří a riskoval tak svou největší chloubu, zdviženou pravici, o jeho obětavých misích při věšení prádla ani nemluvě. Byl to on, kdo si pravidelně bral směny navíc a doprovázel naše romské spoluobčany do škol a na pracoviště, a byl to opět on, který vydržel se pro poctivé židovské mýdlo nejvícekráte zhýbnouti. Ale dosti již slov o něm, vzpomínka na něj v našich pravicích zůstane navždy!
Sieg Heil!
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 7.6.2006 22:31, celkem upraveno 4 x.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Sieg Heil! Heil Lerek! Zdvihám pravici na věčnou památku! 
Btw. povedené dílko

Btw. povedené dílko
Naposledy upravil(a) Sadako dne 7.6.2006 20:46, celkem upraveno 1 x.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem neska dostal z písemky z ČJ za 3. Takže sem přišel o:1 - dobrý vysvědčení, 2 - sebevědomí, 3 - kapesný za vysvědčení.

Naposledy upravil(a) Trandul dne 12.6.2006 13:41, celkem upraveno 1 x.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. 
-------------------------------------------
Flower power
-------------------------------------------
Flower power
Hmm...tak sis tu přišel vylít svoje hoře a KOFi ti nechal vypít kalich hořkosti do dna. Mě pro jednou ta přemíra uřvaných smajlíků tolik nevadí.Trandul píše:Tak sem neska dostal z písemky z ČJ za 3. Takže sem přišel o:1 - dobrý vysvědčení, 2 - sebevědomí, 3 - kapesný za vysvědčení.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Přišel jsi sice o dost, ale teď už s tím nic nenaděláš.
Pakliže jsi pro úspěch udělal maximum, tak je mi to líto, ale můžu ti říct, že po prázdninách už si na to ani nevzpomeneš.
A pokud jsi pro úspěch maximum neudělal, měl bys to udělat příště.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Kdyby jich na počátku nebylo třikrát tolik (a to nepřeháním), nespíše bych to nijak nehrotil.. - ale vzhledem k tomu, že mám taky blbou náladu, tak jsem holt trošku vyjelTokkar píše:Hmm...tak sis tu přišel vylít svoje hoře a KOFi ti nechal vypít kalich hořkosti do dna. Mě pro jednou ta přemíra uřvaných smajlíků tolik nevadí.
btw: Trandule, prosím neber si to moc osobně, ale jsi si opravdu jistý, že s takovým množstvím hrubek, které běžně míváš ve svých příspěvcích, a s přihlédnutím k samotné existenci druhé části tvého podpisu si dvojku z mateřského jazyka zasloužíš
Ale jinak tě docela chápu, neboť předpokládám, že zítra touhle dobou bude moje nálada a sebevědomí taktéž někde hluboko pod bodem mrazu, přičemž mé finanční stránky se to asi též dotkne..