Blbá nálada

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Javor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Javor »

Sedím nad pár primitivními úlohami do Pascalu, zaboha nemůžu rozchodit FOR, plácám se v psaní dokumentace a dělání vývojáku ve wordu. A to jsem na to měl tři týdny... :-x
But, hudba příjemná, čaj uvařený, zas tak zlé to není.
Feed your head
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

:!: Pozor, nekrolog. :!:

(Číst jen s velkou zásobou kapesníčků.)

Bratři ve zbrani,
celé širé rodné lány, země bohatá a čistá, bez jediné černé kaňky, od Dachau až po Osvětim se dnes v podvečer otřásla. I jinak vždy kamenný výraz na tváři nás, mužů s hrdě vztyčenými bradami, se proměnil a musí teď v tuto těžkou chvíli slzu uronit. Opustil nás drahý bratr Lerek. Podlehl svému dlouhému a neúnavnému boji proti svobodě, toleranci a zdravému rozumu. Ve chvíli největšího nacionálního nadšení, kdy se vracel jako dobytek zpitý zahraničním pivem z hospody, v srdci toužebně očekávaje blížící se fotbalové mistrovství v Německu, padl. Bohužel, neskolen ni těžkou vahou kladiva či rychlým svistotem srpu, jeho osudem stalo něco tak bezvýznameného, jako provokace na diskusním foru Sigil. Pamatujeme si na něj jako na jednoho z nejobětavějších bratrů - vždy stál ve výtahu nejblíže dveří a riskoval tak svou největší chloubu, zdviženou pravici, o jeho obětavých misích při věšení prádla ani nemluvě. Byl to on, kdo si pravidelně bral směny navíc a doprovázel naše romské spoluobčany do škol a na pracoviště, a byl to opět on, který vydržel se pro poctivé židovské mýdlo nejvícekráte zhýbnouti. Ale dosti již slov o něm, vzpomínka na něj v našich pravicích zůstane navždy!

Sieg Heil!
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 7.6.2006 22:31, celkem upraveno 4 x.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Sieg Heil! Heil Lerek! Zdvihám pravici na věčnou památku! :mrgreen:

Btw. povedené dílko :angel: :applause:
Naposledy upravil(a) Sadako dne 7.6.2006 20:46, celkem upraveno 1 x.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

LereK :cry:

EDIT: Ne, fakt je mi to lito, to neni ze srandy :-( :-) .
michy
Šifrovač

Příspěvek od michy »

Rád se přidám, na některé jeho projevy se prostě nedá zapomenout.

HEIL LEREK!!Obrázek
Ježíš přichází, tvař se že pracuješ.

Koukněte sem jen na vlastní nebezpečí!
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Heil! Sieg Hail (nemůžou na nás četníci?! :-? )!... Docela škoda, občas jsem se u jeho výroků nahlas zasmál...
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Super smajlík michy :lol:

Čest jeho památce - anebo spíš, Lerek je mrtev, ať žije nový, lepší, bělejší Lerek 8-) Obrázek
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

SIEG HEIL, HEIL LEREK! :mrgreen:

Občas to docela dost přeháněl, ale u většiny jeho postů jsem pravidelně řval smíchy (a pak když náhodou napsal něco inteligentního, tak jsem si to musel přečíst nejmíň čtyřikrát než jsem uvěřil že to psal on :lol:)
EDIT: Teď jsem dočetl noční thread - no, ten týden mu jen prospěje :-D
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Tak sem neska dostal z písemky z ČJ za 3. Takže sem přišel o:1 - dobrý vysvědčení, 2 - sebevědomí, 3 - kapesný za vysvědčení.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Naposledy upravil(a) Trandul dne 12.6.2006 13:41, celkem upraveno 1 x.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Trandul: Já myslím, že tvou blbou náladu bychom pochopili i z jednoho, dvou či max. tří stejných smajlů.. :roll:
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

KOFi píše:Trandul: Já myslím, že tvou blbou náladu bychom pochopili i z jednoho, dvou či max. tří stejných smajlů.. :roll:
Stačí?!
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Trandul: Jestliže neumíš počítat do tří, tak mi to stačí.. - dělej si, co chceš :hand:
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Trandul píše:Tak sem neska dostal z písemky z ČJ za 3. Takže sem přišel o:1 - dobrý vysvědčení, 2 - sebevědomí, 3 - kapesný za vysvědčení.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Hmm...tak sis tu přišel vylít svoje hoře a KOFi ti nechal vypít kalich hořkosti do dna. Mě pro jednou ta přemíra uřvaných smajlíků tolik nevadí.

Přišel jsi sice o dost, ale teď už s tím nic nenaděláš.
Pakliže jsi pro úspěch udělal maximum, tak je mi to líto, ale můžu ti říct, že po prázdninách už si na to ani nevzpomeneš.
A pokud jsi pro úspěch maximum neudělal, měl bys to udělat příště. ;-)
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Tokkar píše:Hmm...tak sis tu přišel vylít svoje hoře a KOFi ti nechal vypít kalich hořkosti do dna. Mě pro jednou ta přemíra uřvaných smajlíků tolik nevadí.
Kdyby jich na počátku nebylo třikrát tolik (a to nepřeháním), nespíše bych to nijak nehrotil.. - ale vzhledem k tomu, že mám taky blbou náladu, tak jsem holt trošku vyjel :oops:

btw: Trandule, prosím neber si to moc osobně, ale jsi si opravdu jistý, že s takovým množstvím hrubek, které běžně míváš ve svých příspěvcích, a s přihlédnutím k samotné existenci druhé části tvého podpisu si dvojku z mateřského jazyka zasloužíš :?: ;-)
Ale jinak tě docela chápu, neboť předpokládám, že zítra touhle dobou bude moje nálada a sebevědomí taktéž někde hluboko pod bodem mrazu, přičemž mé finanční stránky se to asi též dotkne.. :-(
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Mám extrémně špatnou náladu z rodičů, počasí, školy, brigády a všech těch KotORů :evil: :evil: :evil: .
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“