Stránka 42 z 70

Napsal: 6.12.2006 22:25
od Vanda
Tak Jab napsal na téma maso přesně to, na co jsem se delší dobou chystala.:-)

Vlasák: já teda do sladkostí dost dělám, je to můj koníček a matně si vybavuji, že Zoretka kdysi existovala, ale jestli ještě existuje, tak jsem na ni v obchodě nenarazila. Připomeň mi, jaký měla tvar a barvu obalu?

Napsal: 6.12.2006 22:28
od Sirine
Ajantis píše:Na odvykání konzumace masa je dobrý život na vysokoškolské koleji.
Ale on je vlastně dobrý na odvykání konzumace veškerého jídla. :-D
Nesouhlasím...trávila jsem poměrně dost času na dvou vysokoškolských kolejích v Blave a jsem tedy asi naprosto beznadějný případ .... :-( 8-) ach jo...mimochodem ta moje dnešní obědovečeře byla super, jeden se nestačí divit, jak špetka tymiánu a kousek nivy udělají s masem v medu zázraky :lol: 8-)

Napsal: 6.12.2006 22:38
od Vanda
Niva spraví každé jídlo, pokud to není sladké. ;-)

Já dneska osobně měla největší chuťový zážitek z arašídů v medu.

Napsal: 6.12.2006 22:39
od sevencreature
Sirine: Maso v medu je samo o sobě malý zázrak :wink: :-P

Napsal: 6.12.2006 23:03
od Sirine
Vanda píše:Niva spraví každé jídlo, pokud to není sladké. ;-)

Já dneska osobně měla největší chuťový zážitek z arašídů v medu.
Niva je celkem fajn a rozhodně na zahuštění je asi xkrát lepší než jakýkoliv škrob nebtak něco 8-)

Napsal: 6.12.2006 23:07
od Sadako
Elessar: Pokud budeš maso občas jíst, tak NEJSI vegetarián. ;-) Jsi jen člověk, který z masa udělal margiální součást svého jídelníčku.

Maso v medu? Jak to chutná?

Napsal: 6.12.2006 23:20
od Sirine
Maso v medu chutná skvěle, je křehčí a jemnější (tak dvě-tři lžíce na půl kila masa a 2-4 hodiny marinování je ideální :-) 8-)

Napsal: 6.12.2006 23:55
od Vlasák
Vanda píše:Vlasák: já teda do sladkostí dost dělám, je to můj koníček a matně si vybavuji, že Zoretka kdysi existovala, ale jestli ještě existuje, tak jsem na ni v obchodě nenarazila. Připomeň mi, jaký měla tvar a barvu obalu?
Tvar měla jako taková trubička ;-) Vevnitř byla nějaká žlutá náplň, snad vaječnej koňak nebo něco takového (podobné co ve špičkách ;-)). Celé to bylo v čokoládě... Obal si vybavuju velmi matně - myslím, že takový stříbrný.

Napsal: 7.12.2006 7:05
od Elessar
Vampiria píše:Elessar: Pokud budeš maso občas jíst, tak NEJSI vegetarián. ;)
Neviem, netusim, ci maso NEBUDEM jest. Len to nemozem vylucit ;)

Napsal: 7.12.2006 10:08
od AlieN
Elessar píše:Neviem, netusim, ci maso NEBUDEM jest. Len to nemozem vylucit ;)
Vegetariáni nejí maso z přesvědčení a pokud říkáš že teď maso nejíš, ale příští středu si možná dáš řízek tak opravdu NEJSI vegetarián ;-)

Vlasák píše:Tvar měla jako taková trubička ;-) Vevnitř byla nějaká žlutá náplň, snad vaječnej koňak nebo něco takového (podobné co ve špičkách ;-)). Celé to bylo v čokoládě... Obal si vybavuju velmi matně - myslím, že takový stříbrný.
Tohle mi něco připomíná, ale mám dojem že se to jmenovalo jinak.

Napsal: 7.12.2006 12:56
od Jab
Sirine píše:Maso v medu chutná skvěle, je křehčí a jemnější (tak dvě-tři lžíce na půl kila masa a 2-4 hodiny marinování je ideální :-) 8-)
Hmmm jo, mňam. Bylo to první jídlo, které mi udělala moje malá pani domácí. Dneska jsem k snídani tláskal její Krtkův dort se smetanou a banánem. Snědl jsem ho už asi půlku. :-)

Napsal: 7.12.2006 14:52
od Elessar
Alien- nie, teraz NIE SOM vegetarian. Rad by som, az budem jedalnicek vo vlastnych rukach, nim raz bol. Ale logicky to nemozem stopercentne zarucit... :roll:

Napsal: 7.12.2006 15:26
od Sadako
Elessar: :lol: takže de facto ani neuvažuješ o tom, že bys byl vegetariánem. ;-)

Napsal: 7.12.2006 15:46
od Elessar
Heh... Takto- rad by som maso prestal jest, ked vyleziem zo skolskej jedalne. Uplne. Stopercentne to zarucit nemozem. Ale prinajhorsom by som si ho mal davat len obcas. Enough? :)

Napsal: 7.12.2006 17:09
od yenn
Elessar píše:A to vegetarianstvo si predstavujem tak nejak umiernene- ked sa pojde napr. opekat, tak si asi spekacik dam
To je v pořádku, ve špekáčku stejně na maso nenarazíš :-)