Otázky & odpovědi

Cesty Bezejmenného po sférách s jednou moc ukecanou levitující lebkou.
Stránky: Planescape: Torment

Moderátor: Sadako

Odpovědět
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Landor píše:Yachiko: Asi si budeš muset sehnat jinou verzi ovladače na grafickou kartu. Jakou verzi ti ale neporadím...
Hmm... afaik mám tu najnovšiu... čo môže byť záruka funkonosti ( resp najelšpej možnej funkčnosti ) aj nemusí...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

Yachiko píše:Hmm... afaik mám tu najnovšiu... čo môže byť záruka funkonosti ( resp najelšpej možnej funkčnosti ) aj nemusí...
Já měl taky nejnovější a grafika v kotoru mi taky blbla. (Tam jsem ale žádné funknčí řešení nenašel)
Kdysi mi trochu blbla grafika v BG, a tam mi trošku straší ovladače pomohly, tak nevím. zkusit to můžeš...
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Yachiko: Zkus jiné ovladače grafiky - spíše tedy starší (až ty, ve kterých se tvoje karta narodila). Ono totiž u ovladačů neznamená novější=lepší. PST dělá podobné efekty při 32bitové hloubce (resetuje si to ve full screenu), takže si zkus zapnout 16 bitů a zkus to spustit také v okně.
Žralok, který štěká, nekouše.
PinHead
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PinHead »

kde si muzu otevrit bronzovou kouli? uz sem byl v curstu a furt nic...mam int 24 a wis 25
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

PinHead: Bronzovou kouli budeš moci otevřít až mnohem, mnohem později...dočkej času jako husa klasu. ;-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Jak říká Vampiria...
Každopádně nedávej bronzovou kouli z ruky...;-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

Som zvedavý, kolký dohrali bez bronzovej gule po prvý krát... teda nie že by sa to nedalo, ale vláčil som ju zo sebou do poslednej chvíle zo zvedavosti ... tak isto ako dlažebnú kostku z nástenky :lol: . Na rozdiel od dlaždice z nástenky, gula mala nejaké využitie :-)
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Já s sebou poprvý vláčela úplně všechno, co se dalo. Včetně přebytečných (a nepotřebných) hadrů a lebek...:-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Hm, já s sebou pokaždé vláčela skoro všechno, co jsem našla...s některými věcmi, ač jsem na jejich praktické využití nepřišla, se loučím velice těžce. :-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

nj, Bezmenný je jeden z mála hrdinov, ktorí nosia v batohu 3-4 useknuté hlavy + plno užitočných vecí, ako napr. lavá paže #985 :-) , Strahanuv denník, Zápisky z prijmacej miestnosti a plno ďalších poznámok ... dúfajúc, že snáď neskor sa to bude hodiť :-?

Ešte otázka: Portál k Tichému Kráľovi (ten od Osuntelej Mary) sa dá použiť iba jediný raz? Som tam už raz prišiel, ale keď som to chcel po nejakom čase zopakovať, uz tam nebola možnosť aktivovať portál, iba neaktivovať. Škoda, chcel som ešte raz pokľaknúť pred Tichým Králom :-) a poobzereť sa tam bez toho aby sa na mňa vsetci vrhli ... nechcem ich zabíjat, Hargrimm je môj oblubenec :-)
Myron
PinHead
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PinHead »

jak casto se respawnuje vyšší glabrezu? sem ho zabil, vylezl z podsigilu a hned tam zase vlezl ale nebyl tam :-? ale kdyz sem tam prisel za dva dny tak uz jo...

jinak taky mam v inventari potrhanou poznamku, upominkovy list z marnice a 4 lebky 8-)
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

Mám pocit ze je to náhodné ... nezáleží či si prišiel o 2 dni. Ja som ho za hodinu mal asi 4x, ale to som tam vosiel aspon 30x :D
Myron
PinHead
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PinHead »

jeste mensi zasek...do pevnosti litosti se dostanu nejakym portalem z marnice...nevite nahododou kde je? :evil:

jinak me napadla takova vec, v pevnosti litosti na me zautoci vhailor. Jak ho ale mám zabít s magem, kdyz ma vhailor 100% resistance na magii :shock:
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

PinHead píše:jeste mensi zasek...do pevnosti litosti se dostanu nejakym portalem z marnice...nevite nahododou kde je? :evil:

jinak me napadla takova vec, v pevnosti litosti na me zautoci vhailor. Jak ho ale mám zabít s magem, kdyz ma vhailor 100% resistance na magii :shock:
a) Tam, kde ses probral na začátku hry. Nech se zabít nebo propašovat Poxem... (Portál je za takovým tím obloukem, na konci místnosti.)

b) Jestli to fakt bude Vhailor, tak hodně štěstí...:-) Určitě si nasysli hodně hojidel - ono to nakonec nějak půjde, zvlášť jestli budeš mít třeba Entropy blade... ;-)
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

PinHead píše:...jinak me napadla takova vec, v pevnosti litosti na me zautoci vhailor. Jak ho ale mám zabít s magem, kdyz ma vhailor 100% resistance na magii :shock:
To je preto lebo hráš za sprosťáka :lol: , ale ako hovorí /resp píše/ Cesare - nakúp si plno krvavých slzičiek a už to nejako dobojuješ ;-) .

A ešte ma napadla taká otázka /nikdy mi to nenapadlo :roll: / ... nedá sa v Zlievarni /keď vyšetrujete vraždu/ použit ,,kosti vyprávejte,, rovno na tu mrtvolu? ... fakt ma to nenapadlo - hned som sa vrhol do dialogov :roll: ... ušetrilo by to spústu behania a vrah by bol na 100% jasný, lebo toto vyšetrovanie je iba obviňovanie jeden druhého :roll:
Myron
Odpovědět

Zpět na „Planescape: Torment“