Ale pokaždé, když to někde napíšeš, tak mě to pobaví a nevím proč
 Ale pokaždé, když to někde napíšeš, tak mě to pobaví a nevím proč  No pan Krbec to byl možná taky
 No pan Krbec to byl možná taky 
 já věděla, že to byl blbej nápad...
  já věděla, že to byl blbej nápad... 

To je sice pravda, ale to neznamená, že žijem po tměMCZ píše:Neferit: copak nejsi na tmu zvyklá? přeci jen, tvá domovina nejspíše nebude rájem slunečních elektráren.
 Navíc, za tu dobu, co jsem na Zemi jsem se už zkrátka nějak adaptovala na světlo
  Navíc, za tu dobu, co jsem na Zemi jsem se už zkrátka nějak adaptovala na světlo 

kvůli potvrzení o zdravotní způsobilost k práci
 kvůli potvrzení o zdravotní způsobilost k práci  
   vypláznu 300,- (jestli mne tedy vůbec vezme), které se mi natuty nevrátí, jelikož v té práci určitě nehodlám zůstávat 3 měsíce
 vypláznu 300,- (jestli mne tedy vůbec vezme), které se mi natuty nevrátí, jelikož v té práci určitě nehodlám zůstávat 3 měsíce 
 su celá domlácená z toho blbýho bagru (odbíjení zespodu), několikrát jsem schytala balonem do hlavy (takže si připadám značně otupěle) a to mě ještě čekají tanečky
  su celá domlácená z toho blbýho bagru (odbíjení zespodu), několikrát jsem schytala balonem do hlavy (takže si připadám značně otupěle) a to mě ještě čekají tanečky  jé, to se zas nebudu moct ani pohnout
  jé, to se zas nebudu moct ani pohnout  

a zítra nebudu moct vylézt z postele, ale co - svět je malej, dokonalej
  a zítra nebudu moct vylézt z postele, ale co - svět je malej, dokonalej 

Já si říkal, že jsem tě pak nepotkal.Ajantis_CG_thief píše:Tentokrát se k Neferitiným stížnostem na tělocvik připojím i já. Po cca 2 měsících nicnedělání jsem včera vyrazil na florbal- povinnou hodinku a půl jsme si doborovolně zdvojnásobili a dneska nemůžu ani pomalu vyjít do schodů jak mě všechno bolí

Ovšem následná půlhodinka, kdy jsem jí měl jako protihráčku, mě úplně odrovnala. Ta holka hrála zatraceně dobře. Lítal sem z jedné strany kurtu na druhou. Teprve když jsem jí to začal točit, tak trochu zpomalila. Ale i tak mi to pořádně nandala. Odcházel jsem mokrej jak kdybych zrovna vylezl z vany. Asi z ní začnu mít fobii.
  Ovšem následná půlhodinka, kdy jsem jí měl jako protihráčku, mě úplně odrovnala. Ta holka hrála zatraceně dobře. Lítal sem z jedné strany kurtu na druhou. Teprve když jsem jí to začal točit, tak trochu zpomalila. Ale i tak mi to pořádně nandala. Odcházel jsem mokrej jak kdybych zrovna vylezl z vany. Asi z ní začnu mít fobii. 

Dnes sme sa mali stretnúť na jednej akcii a ona sa vyhovorila, že "niečo jej do toho prišlo".
 Dnes sme sa mali stretnúť na jednej akcii a ona sa vyhovorila, že "niečo jej do toho prišlo".   

Mám silné podozrenie, že slečna sa nám stále hrá na urazenú. Však ju to zas prejde.
 Mám silné podozrenie, že slečna sa nám stále hrá na urazenú. Však ju to zas prejde.