Chyby, problémy a jejich řešení

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Tiberius
Sigilan

Re: Chyby, problémy a jejich řešení

Příspěvek od Tiberius »

Razfallow píše:Příkazy jsou brány přímo ze hry (BG + TotSC + patch). Pokud nefungují, musíš mít nainstalován mod, který to upravuje. Mrkni do složky override, jestli tam nemáš soubor ar0108.bcs a případně ho přesuň jinam.
Ve složce Override jsem nalezl jenom "ar1000.bcs". Mod myslim žádnej nemám, krom datadisku. Jesli bych přece jen měl nějakej mod, už by tam musel být od známýho, který mi hru věnoval. Pokud rada platí i pro soubor "ar1000.bcs", kam mám přesunout?
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Ne, s ar1000.bcs nic nedělej.

Instaloval jsi patch? Jakou verzi hry máš (ve hře v options)?

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
Tiberius
Sigilan

Příspěvek od Tiberius »

Razfallow píše:Ne, s ar1000.bcs nic nedělej.

Instaloval jsi patch? Jakou verzi hry máš (ve hře v options)?
V1.3.5508 a patch jsem neinstaloval žádnej. Nevim, možná jsem to špatně pochopil, ale při výběru patchů jsem byl často upozorňovám, že pokud nechci hrát jen angličtině, nebo pokud nechci "TuTu", tak si patche instalovat nemám, protože už jsou obsáhlé v datadiscu...
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Ignoruj taková upozornění a vždy si naistaluj poslední patch u jakékoliv hry, ušetříš si tím spoustu času, který bys jinak vynaložil na složité opravování/obcházení chyb ve hře. Čeština se dá vždy doinstalovat.

http://www.sigil.cz/download/patche/bg-totsc/

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
END
[/size]
Tiberius
Sigilan

Příspěvek od Tiberius »

Razfallow píše:Ignoruj taková upozornění a vždy si naistaluj poslední patch u jakékoliv hry, ušetříš si tím spoustu času, který bys jinak vynaložil na složité opravování/obcházení chyb ve hře. Čeština se dá vždy doinstalovat.

http://www.sigil.cz/download/patche/bg-totsc/
Tak Razfallowe, já Ti opravdu vřele děkuji za spolupráci a že si měl trpělivost.Už by to mělo fungovat v pořádku. Animace se nepřehrává a Sarevak a spol. jsou na místě. Cejtim se jak vůl :oops: , taky mně to mohlo napadnout dřív. No to je fuk. Ještě jednou Ti moc děkuju až se vrátim z putování po Mečovém pobřeží, tak Tě zvu U doutnajícího nebožtíka na medovinu.
kafe
Sigilan

Příspěvek od kafe »

Zdravím. Mohl byste mi někdo, prosím, poradit. Pokaždé, když scházím do Podtemna, celá hra mi komplet spadne a nemohu se tam tedy dostat. Pokud však uloženou pozici nakopíruji do jiného kompa, a tam odehraji Podtemno, po té opět překopíruji pozici zpět ke mně do PC, znova se mi rozběhne a můžu BG II dohrát až dokonce. Včem je tedy problém? Děkuji za rady.
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Vyhodí to při spadnutí nějakou hlášku?

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
END
[/size]
kafe
Sigilan

Příspěvek od kafe »

Jj, sekne se to a pak to hodí hlášku, jestli se má odeslat zpráva o chybách s nabídkou odeslat a neodesílat, a to je celé.
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Instalace na tom jiném kompu je naprosto stejná?
V čem se ty počítače liší?

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
END
[/size]
kafe
Sigilan

Příspěvek od kafe »

Ten můj je o krapet lepší (grafika, velikost disku, možná i processor). Instalace jsou na obojím stejné a ze stejných CD. Nicméně, v minulosti mi Podtemno problémy nedělalo. Je fakt, že jsem zkoušel instalovat tutu, případně nějaké nové mody, ale to i na bráchovým PC. Tutu už nemám, jelikož mi to moc neběhalo, už nevím proč - jestli jsem nestáhl správné komponenty, fakt nevím.
Kalach
Sigilan

Příspěvek od Kalach »

Ahoj....Mal by som jeden dotaz, prosim vas pomozte...Hram BGT s viacerymi modmi (vsetko ide zatial tak ako ma)...problem mam len jeden...Ked postupim na novu uroven (tyka sa to len klerika konkretne viconii) a chcem si vybrat kuzla do spell booku tak napriklad kuziel z urovne 2 tam mam len niakych par na vyber (asi polovicu zo vsetkych klerickych kuziel urovne 2. zvysok musim nahadzovat do spell booku cez SK...a to sa mi nepaci)..neviete niekto cim to moze byt? Preco tam nie su naraz vsetky na vyber ale len niektore? Diki moc...
dodo
Sigilan

Příspěvek od dodo »

moze byt ze niektory z modov ti prepisuje klericke kuzla (pozri sa ci nahodu nemas nejaky mod ktory priamo ovplivnuje klerika), pokial si to vsak dokazes vyriesit cez SK tak az taky velky problem by som z toho nerobil (kedze to dokazes vyriesit).
http://s6.bitefight.sk/c.php?uid=43240
ale nic to preto aj bezo 100 lastoviciek bude este leto
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Ahoj všem, mám problém s Kangaxxem...

Poté, co jsem jej nemohl ve dvou lidech udolat ani za nic, tak jsem zbaběle použil svitek ochrany před nemrtvými...:( Jenže všechno sice funguje, leč Kangaxx ne a ne zemřít, zranění dostává, ale furt je jen téměř mrtev...a nechce zhebnout:(
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
dodo
Sigilan

Příspěvek od dodo »

no budes to musiet urboti bez toho zvitku. Ja som mal presne ten isty problem s Bodhi, ono problem je v tom ze ty nemrtvy si ta vobec nevsimaju tj. neutocia na teba ale ani s tebou nebudu komunikovat, a kludne moze byt ze prave niektory z tych rozhovor s kangaxom ,ktory sa tymto nespustil, mal za ulohu ho urobit smrtelnym. Ja osobne by som ti odporucal nechat aspon jednu postavu Nechranenu/Neovplyvnenu tym zvitkom Ochrany Pred Nemrtvymi aby si Kangax mal s kym pokecat a namiesto toho radsej pouzi svitok ochrany pred magiou.
http://s6.bitefight.sk/c.php?uid=43240
ale nic to preto aj bezo 100 lastoviciek bude este leto
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Princip toho triku nespočívá v tom, že neuvidí žádnou postavu, ale že nemůže opustit prostor kolem sarkofágu a ostatní postavy stojí u vchodu tak, aby je viděl, ale aby je nemohla zasáhnout kouzla (alespoň ne všechna). Zkus popojít s zbylou postavou\ami o kousek dopředu.
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“