1. ISS - organizace, aktivity a servis pro účastníky

Známý též jako PISS.

Moderátor: yenn

Zamčeno
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Vampi: Štěstí, že nepiju nápoje s obsahem s vyšším obsahem etanolu:lol:

Jinak upozornění pro všechny, kdož mají podobné spády :arrow: První pomoc ovládám, ale nebudu ji poskytovat někomu, koho předtím vykopnu z pokoje :lol: takže pokud někdo máte podobné spády, tak máte smůlu :lol:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Neferit píše:Když jsme u toho, kolik vlastně bude na sraze osob ženského pohlaví? Pak je totiž dost možné, Vampi, že se setkáme v pokoji ;-) (p.s. co vím, tak nechrápu a zásadně po nocích nezvracím :lol: )
No, vy dvě, pak jestli Ave, otočit by se mohla Katt, pokud se včas vrátí z vandru po světě, a zbytek, ten je ve hvězdách :mrgreen:
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Ajantis_CG_thief píše:Yenn: To mi připomnělo, že Tvou INterstate 60 mám já, zítra Ti ji vezmu na sraz.
I to byl účel :-)

Btw: kdo ukradne v posluchárně projektor? :-)
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Takze diky Frostymu vime zase nekolik dalsich podrobnosti o Radikove.

A jednou z nich je ta, ze tam neni k dispozici projekcni technika (to neprekvapuje), ale ani televizor.

Pokud tedy budeme chtit udelat nejakou rozsahlejsi projekci pro vic jak 10 lidi (spis i mene) bude treba alespon TV, ke ktere by se pripadny notas pripojil.

Zkuste se tedy, prosim, po nejake projekcni technice resp. televizoru k zapujceni poohlednout.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Tak tady házím abstrakt přednášky/prezentace, která na PISSu jistě bude ;-)

Komiksy

O komiksech jsme prakticky všichni nějak slyšeli a četli, ale ačkoli by nám třeba nebyly proti srsti a některé jsme i přímo četli, zná je pouze málokdo a jejich rozmanitost zůstává skrytá. Co je onou bariérou, která způsobuje, že ač máme zájem o nejrůznější filmy, knihy a hry, poptávka po komiksech zůstává zejména v rovině skalních fandů? Je to cena? Jsou to předsudky? Anebo pouze neznalost žánru?
Kam vlastně komiksy patří v kontextu literatury - a lze je vůbec označovat za literaturu? Pro koho jsou komiksy vlastně určeny a má je vůbec smysl číst?

Odpověď na tyhle otázky, představení několika děl a autorů a stimulace komiksového apetitu, to vše bude na PISSu ;-)

Obrázek
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Vlasák: Komiksy jsou proklatě drahá záležitost 8-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

7c: Mi povídej :mrgreen: Nicméně, dalo by se právě polemizovat, že ne všechny jsou až *tak* drahé v poměru k dnešním cenám jiných "zábav" a hlavně v poměru k těm jiným zábavám ;-)

Obrázek
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Takže, jeden velmi mysteriosní snímek sice na PISS ještě hotov nebude, ale mohu s sebou nabrat pár dokumentů made by pan domácí & friends, garantuji Vám, že něco takového jste ještě neviděli. Dále - ale to jen v případě, že se mi podaří si to odsyslit od různých entit, které to zhusta nemají ani nalezeno sem - bych mohla nabídnout přednášku a promítání na thema "asijské horrory". Bohužel, je to opravdu velice nejisté, musely by se sehnat i některé starší filmy etc., no kdyby se to podařilo...také jest otázkou, jestli to někoho vůbec zajímá:).
Ad komixy - krááá! Jestli něco takového bude, zakrákala bych něco o Vráně a možná i Sandmanovi:).
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Vampiria píše:"asijské horrory" ... jestli to někoho vůbec zajímá:)
Na to vem jed, že zajímá 8-)
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Vampiria: nejsem žádný milovník hororů, ale milerád si rozšířím obzory, takže se mnou taky počítej ;-) .
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Vampiria píše:Takže, jeden velmi mysteriosní snímek sice na PISS ještě hotov nebude, ale mohu s sebou nabrat pár dokumentů made by pan domácí & friends, garantuji Vám, že něco takového jste ještě neviděli. Dále - ale to jen v případě, že se mi podaří si to odsyslit od různých entit, které to zhusta nemají ani nalezeno sem - bych mohla nabídnout přednášku a promítání na thema "asijské horrory". Bohužel, je to opravdu velice nejisté, musely by se sehnat i některé starší filmy etc., no kdyby se to podařilo...také jest otázkou, jestli to někoho vůbec zajímá:).
Ad komixy - krááá! Jestli něco takového bude, zakrákala bych něco o Vráně a možná i Sandmanovi:).
Pan domácí, tedy Pepa? Jak znám jeho hermelínové kulty a hlavního upíra (nebo co to bylo) L'udovíta Štúra, tak se na to rozhodně těšim ;-) :mrgreen:

Ke komiksům - plánuju kolem toho lehkou domluvu na příštím srazu v Praze. S tvojí účastí kolem Vrány jsem tak trochu předem i počítal ;-); koneckonců, kooperativně to se Sarumanem plánujeme už od začátku (yenne, doufám, že v pátek dorazíš ;-) ).

No, vida, že se nakonec vzedmula další iniciativa ;-) Horory mě taky budou zajímat ;-)

Obrázek
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Horory -mňam
Pan domácí - mňam
:lol:

EDIT 20.3.:
Myslím, že by bylo dobré, kdyby měli všichni stejný typ ubytování ;-) :think:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Ehm, já chci chatku (se spacákem) :shock:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Já taky :!:
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Tak já teda taky tu chatku a spacák... 8-)
Zamčeno

Zpět na „Pravidelný internacionální sigilský sraz“