Mě se to týká taky, ale takových zábradlí moc není. Při mé výšce.

A fobie to není. Když tam není zábradlí, tak se klidně podívám do hlubin, ale ten pocit nestabilní opory je zvláštní.
Moderátoři: Sadako, sevencreature
to je zvláštní...já teda radši zábradlí než nic...krom toho na mě ocelové nebo jinak kovové zábradlí imho působí docela stabilněTokkar píše:A fobie to není. Když tam není zábradlí, tak se klidně podívám do hlubin, ale ten pocit nestabilní opory je zvláštní.
Hm, to ti doporučuji projít se po náhonu nad a kolem moravice....z jedné strany náhon s hloubkou vody teď 140cm (až do 220cm tuším) z druhé různě vysoký sráz i s nějakým tím mostem a mezitím cestička tak 50 cm bez zábradlí a v současné době i různě popadanými kmeny stromů - paráda (naštěstí tam nikdo z nás nezhučeldrake127 píše:Už jsem konečně našel svoji fóbii. Bojím se mostů s nízkým zábradlím. Přepadnout přes ně mi totiž přijde strašně jednoduché (stačí poryv větru, zakopnout o něco). Proto na nich chodím vždycky co nejdál od okraje a pomalu, opatrně. Přejít Nuselák nemám problém.
Tím, že mi neublíží, bych si teda moc jistá nebyla. Mohlo by mě například klepnout nebo dostat třesavku...a ani nevím, co vše by mě mohlo potkat na následky šoku.Cesare píše:Mě osobně třeba obvykle dost uráží, když se mi lidi začnou snažit vysvětlovat, že pavouci mi neublíží, ba co víc, že mě většinou ani nekousnou...
Jako - já vim... A je mi to hovno platný...