Zas jsem se toho lekla...

(Samozřejmě po nikom nechci, aby si kvůli mně měnil signaturu, stejně bych si měla pomalu zvykat, už je březen...

Moderátoři: Sadako, sevencreature
Od jisté doby ( = doby, kdy jsem byla nucena kvůli bráchovi masově vybíjet pavouky) jsem si na pavouky vypěstovala jistou averzi, kterou v létě nepřežil jeden pavouk, který se mi vyskytl ve stanu. sice jsem se nelekla té osminohé potvory, co má Assassin v signatuře, ale i tak nebylo její první spatření nikterak příjemnéCesare píše:Stěžuju si na tohle:
Zas jsem se toho lekla...![]()
![]()
(Samozřejmě po nikom nechci, aby si kvůli mně měnil signaturu, stejně bych si měla pomalu zvykat, už je březen...)
Já mám pavouky náhodou ráda, dokonce mi přijdou krásný.MCZ píše:Co proti těm pavoukům pořád všichni máte? V létě se mi nějaký menší usídlil v pokoji a v rohu místnosti si upletl pavučinu. No a co? Hlavně, že na mouchy a komáry jsem si po jeho dobu působnosti nemohl stěžovat.
No, IMHO na nich není odpudivýho nic. Aspoň mně odpudivý nepřijdou. Já nevim, proč by se ve mně krve nedořezal, když narazím na pořádnýho pokoutníka. Je fakt, že jsem na sobě musela zapracovat a uvědomit si, že ne pavouci, ale arachnofobie mi otravuje život. Dál jsem se zatím nedostala...MCZ píše:Cesare: Beru na vědomí, až bude trochu příjemnější počasí, půjdu si jich nachytat celou krabici.
Ale není pravda, že nemám žádnou fobii (třeba strach z výšek), jen nevím (neplést s "nechápu"), co je na pavoucích tak odpudivého (už vůbec ne, když říkáš, že ti přijdou krásný).
KOFi píše:Cesare: Trošku mi v tomhle připomínáš jednu kamarádku, které když jsem řekl, že podle vědců sní každý člověk za svůj život během spánku pár pavouků, tak to s ní málem seklo..