AnoAjantis píše:počasí
Blbá nálada
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak náš kocour dnes ráno nakonec umřel.
Způsobil si nějaká vážná vnitřní zranění, jichž si veterinář nevšiml. Ale i kdyby všiml, nejspíš by mu pomoci nemohl.
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 15.6.2006 15:57, celkem upraveno 1 x.
yenn: jenže ji nepsala celá třída jen z důvodu, že se řediteli (ano, na tělocvik máme bohužel všemocného ředitele) zdálo, že má malý respekt... No, teď už je to jedno, protože jsem se rozhodl tento den kompletně zatáhnout - ve škole už se stejně nic takhle ke konci roku neučíme, a pokud bych přišel do školy bez toho referátu, jsem přesvědčen, že by mi ředitel vyhrožoval neklasifikací. 
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
tělocvikář a ředitel, to ta vaše škola musí teda vypadatAdieu píše:yenn: jenže ji nepsala celá třída jen z důvodu, že se řediteli (ano, na tělocvik máme bohužel všemocného ředitele) zdálo, že má malý respekt... No, teď už je to jedno, protože jsem se rozhodl tento den kompletně zatáhnout - ve škole už se stejně nic takhle ke konci roku neučíme, a pokud bych přišel do školy bez toho referátu, jsem přesvědčen, že by mi ředitel vyhrožoval neklasifikací.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler