aj ja ceeem, kaaabatoooov naziiivooo *SMRK*
 aj ja ceeem, kaaabatoooov naziiivooo *SMRK*Moderátor: sevencreature

LOL, je to Otto von Schirach (javor má radost).Ajantis píše:Musím pochválit Baldura von Schiracha, který svým vystoupením zcela zastínil slavné Skinny Puppy. Jeho podiové performance jsou opravdu kouzelné a jen ony mírní mé zklamání z investice 800,- do vstupného.
Heil Baldur von Schirach!
 Jinak zábava jeho představení bylo, ale ze samotné hudby se mi dělalo na zvracení.
 Jinak zábava jeho představení bylo, ale ze samotné hudby se mi dělalo na zvracení. 
  A žádný hudebník nechyběl, naopak, Justin tam byl jako bonus, klidně to mohli odehrát sami dva, jako na Doomsday. Opravdového kytaristu měli jen na minulé tour, ten ale tentokrát neměl čas, takže smůla.
 A žádný hudebník nechyběl, naopak, Justin tam byl jako bonus, klidně to mohli odehrát sami dva, jako na Doomsday. Opravdového kytaristu měli jen na minulé tour, ten ale tentokrát neměl čas, takže smůla. Jen mě mrzí, že jako přídavek zahráli jen jeden song, ale aspoň jsem rád, že vybrali ten, který vybrali.
 Jen mě mrzí, že jako přídavek zahráli jen jeden song, ale aspoň jsem rád, že vybrali ten, který vybrali. 

Jistě že mohli. Stejně jako tam mohli postavit doprostřed pódia reprobedny a pustit to z CD - a celkem mě i mrzí, že to neudělali. Já mám holt radši živé hudebníky, nadto jsem se právě na toho ďábelsky vyhlížejícího kytaristu těšil nejvíc.necrotising_ píše:... klidně to mohli odehrát sami dva, jako na Doomsday. Opravdového kytaristu měli jen na minulé tour, ten ale tentokrát neměl čas, takže smůla.

Jo, to mi vadilo asi nejvíc. S agresivními maloměšťáky (tj. vesničany) jsem se radši nepotýkal a zbaběle zamířil na tribunu, kde bylo méně shluklých těl a tedy i menší vedro.Co nejhlasitější bubny, hlavní důraz na jednoduchou rytmiku, občas Ogreův řev
Tohle bylo nejspíš nejlepší řešení. Udělat totéž, asi i můj dojem by byl pozitivnější.Adieu píše:S agresivními maloměšťáky (tj. vesničany) jsem se radši nepotýkal a zbaběle zamířil na tribunu, kde bylo méně shluklých těl a tedy i menší vedro.