Stránka 6 z 70
					
				
				Napsal: 8.10.2005 0:06
				od KOFi-chan
				petruschka: Né, já s generálním tajemníkem OSN nemám nic společnýho - ale pořád lepší "anan" než "onan" 
 
  
Jinak souhlasím - ze škraloupu bych taky vrhnul.. 

 
			
					
				
				Napsal: 8.10.2005 0:09
				od Sadako
				Koveras: Krůtí mi nechutná, kuře je kuře. Ještě - dá-li se to vůbec nazývat klasickým masem - mám ráda mořské potvory, tj. chobotnice a tak.
			 
			
					
				
				Napsal: 8.10.2005 0:12
				od Koveras
				No proč ne, ale radši zůstanu u knedla vepřa zela. 

 
			
					
				
				Napsal: 8.10.2005 0:12
				od petruschka
				vampiria: to jsem se jednou odvážil dát si to u číňanů... přibližně po třech soustech mi začal plavat žaludek 

 ale říkal jsem si: kurva, za ty prachy to prostě sežereš! a sežral jsem 

 ne že by to bylo vyloženě špatné, ale prostě pro mě nezvyklá chuť a nějak jsem to nerozchodil
 
			
					
				
				Napsal: 8.10.2005 0:14
				od Sadako
				Koveras píše:No proč ne, ale radši zůstanu u knedla vepřa zela. 

 
To by mě zabilo 

 česká kuchyně je příšerná. Utápí se v litrech omastku, mezi kterými plovou kusy tučného masa, ozdobené našedlými kolečky uzenin 

 
			
					
				
				Napsal: 8.10.2005 0:14
				od Koveras
				No dyť to říkám, proč v restauraci všechno "sežereš" a doma bys to ani nevzal do huby? 

 
			
					
				
				Napsal: 8.10.2005 0:21
				od sevencreature
				Mmmm, takový salát z chobotniček, nebo opékané olihně  
 
Škoda, že sushi je tak drahý (studentovi musí stačit ramen a sojové maso  

 ).
 
			
					
				
				Napsal: 8.10.2005 0:23
				od petruschka
				Vampiria píše:Koveras píše:No proč ne, ale radši zůstanu u knedla vepřa zela. 

 
To by mě zabilo 

 česká kuchyně je příšerná. Utápí se v litrech omastku, mezi kterými plovou kusy tučného masa, ozdobené našedlými kolečky uzenin 

 
mmm, ty mi děláš chutě  

 jdu si dát pozdní večeři, mám tam nějaký bůčkový nářez  
 
   
  
 
			
					
				
				Napsal: 8.10.2005 0:23
				od Koveras
				Vampiria: No tohle pro mě zrovna není. Bohužel omastek dávám pouze na knedlíky a maso vybírám pouze libové. Tučné nemusím a nejím ani sulc a věci tomu podobné, takže tomuhle se zásadně vyhýbám.
			 
			
					
				
				Napsal: 8.10.2005 0:24
				od MCZ
				Black píše:kure na kari bezkonkurence vede... 
Sice to nemám umístěno tak vysoko v žebříčku, ale mám to taky moc rád  

 .
 
			
					
				
				Napsal: 8.10.2005 1:28
				od SiNuHeT
				Fajnově propečený bůček s fajnovým zelím a fajnovými knedlíky, k tomu fajně vychlazené pivo... úplně se mi sbíhají sliny
Přiznám se, že mi docela chutnají i některé vietnamské polévky ze sáčku, ale fakt jen některé. Jsem asi nudný suchar, ale v hospodě si vždycky objednám smažák, ať už jídelní lístek čtu třeba půl hodiny 
 
To já taky, ale úplně šoufl se mi dělá z rajčat. 
 
  
 
			
					
				
				Napsal: 8.10.2005 1:40
				od SiNuHeT
				U Velkého Šéfkuchaře, zamkněte tohle téma, jsem z toho výčtu jídel celý říčný! 
 
  
 
			
					
				
				Napsal: 8.10.2005 7:54
				od Calvera
				Myslíte ten škraloupek na teplém mlíku??? Taky jsem to nenáviděl, ale naučil jsem se to jíst, taková mňamka, je to asi jako krupice  

 
			
					
				
				Napsal: 8.10.2005 8:47
				od Pan Bača
				Ale fuj, nech toho....jak to cítím v puse, tak mě natahuje jak sviňa....
Vampi: k tomu odporu proti české kuchyni jsi došla "vlastními zkušenostmi", nebo proto, že to je "moderní", žrát jen jako ital, číňan a já nevím, kdo ještě ;) ( i když k tobě mi tahle možnost moc nepasuje)
Nemůžu si pomoct, ale veškerá hysterie proti české kuchyni mi přijde jako módní hit, aby tzv. celebrity ukázaly, jak jsou světové a my, malí čeští človíčci, jsme proti nim naprostý póvl.
			 
			
					
				
				Napsal: 8.10.2005 9:36
				od Black
				mg co to je tohle??? :D to nikdo nemate radi napriklad zapekane veprove na smetane ci francouzske brambory??? - tu furt vidim bucek za buckem nebo vegetariany.. - ne ze bych proti obojimu neco mel ale prekvapuje me ze se v mym jidelnicku s nikym neshodnu...