Stránka 6 z 70
Napsal: 8.10.2005 0:06
od KOFi-chan
petruschka: Né, já s generálním tajemníkem OSN nemám nic společnýho - ale pořád lepší "anan" než "onan"

Jinak souhlasím - ze škraloupu bych taky vrhnul..

Napsal: 8.10.2005 0:09
od Sadako
Koveras: Krůtí mi nechutná, kuře je kuře. Ještě - dá-li se to vůbec nazývat klasickým masem - mám ráda mořské potvory, tj. chobotnice a tak.
Napsal: 8.10.2005 0:12
od Koveras
No proč ne, ale radši zůstanu u knedla vepřa zela.

Napsal: 8.10.2005 0:12
od petruschka
vampiria: to jsem se jednou odvážil dát si to u číňanů... přibližně po třech soustech mi začal plavat žaludek

ale říkal jsem si: kurva, za ty prachy to prostě sežereš! a sežral jsem

ne že by to bylo vyloženě špatné, ale prostě pro mě nezvyklá chuť a nějak jsem to nerozchodil
Napsal: 8.10.2005 0:14
od Sadako
Koveras píše:No proč ne, ale radši zůstanu u knedla vepřa zela.

To by mě zabilo

česká kuchyně je příšerná. Utápí se v litrech omastku, mezi kterými plovou kusy tučného masa, ozdobené našedlými kolečky uzenin

Napsal: 8.10.2005 0:14
od Koveras
No dyť to říkám, proč v restauraci všechno "sežereš" a doma bys to ani nevzal do huby?

Napsal: 8.10.2005 0:21
od sevencreature
Mmmm, takový salát z chobotniček, nebo opékané olihně
Škoda, že sushi je tak drahý (studentovi musí stačit ramen a sojové maso

).
Napsal: 8.10.2005 0:23
od petruschka
Vampiria píše:Koveras píše:No proč ne, ale radši zůstanu u knedla vepřa zela.

To by mě zabilo

česká kuchyně je příšerná. Utápí se v litrech omastku, mezi kterými plovou kusy tučného masa, ozdobené našedlými kolečky uzenin

mmm, ty mi děláš chutě

jdu si dát pozdní večeři, mám tam nějaký bůčkový nářez

Napsal: 8.10.2005 0:23
od Koveras
Vampiria: No tohle pro mě zrovna není. Bohužel omastek dávám pouze na knedlíky a maso vybírám pouze libové. Tučné nemusím a nejím ani sulc a věci tomu podobné, takže tomuhle se zásadně vyhýbám.
Napsal: 8.10.2005 0:24
od MCZ
Black píše:kure na kari bezkonkurence vede...
Sice to nemám umístěno tak vysoko v žebříčku, ale mám to taky moc rád

.
Napsal: 8.10.2005 1:28
od SiNuHeT
Fajnově propečený bůček s fajnovým zelím a fajnovými knedlíky, k tomu fajně vychlazené pivo... úplně se mi sbíhají sliny
Přiznám se, že mi docela chutnají i některé vietnamské polévky ze sáčku, ale fakt jen některé. Jsem asi nudný suchar, ale v hospodě si vždycky objednám smažák, ať už jídelní lístek čtu třeba půl hodiny
To já taky, ale úplně šoufl se mi dělá z rajčat.

Napsal: 8.10.2005 1:40
od SiNuHeT
U Velkého Šéfkuchaře, zamkněte tohle téma, jsem z toho výčtu jídel celý říčný!

Napsal: 8.10.2005 7:54
od Calvera
Myslíte ten škraloupek na teplém mlíku??? Taky jsem to nenáviděl, ale naučil jsem se to jíst, taková mňamka, je to asi jako krupice

Napsal: 8.10.2005 8:47
od Pan Bača
Ale fuj, nech toho....jak to cítím v puse, tak mě natahuje jak sviňa....
Vampi: k tomu odporu proti české kuchyni jsi došla "vlastními zkušenostmi", nebo proto, že to je "moderní", žrát jen jako ital, číňan a já nevím, kdo ještě ;) ( i když k tobě mi tahle možnost moc nepasuje)
Nemůžu si pomoct, ale veškerá hysterie proti české kuchyni mi přijde jako módní hit, aby tzv. celebrity ukázaly, jak jsou světové a my, malí čeští človíčci, jsme proti nim naprostý póvl.
Napsal: 8.10.2005 9:36
od Black
mg co to je tohle??? :D to nikdo nemate radi napriklad zapekane veprove na smetane ci francouzske brambory??? - tu furt vidim bucek za buckem nebo vegetariany.. - ne ze bych proti obojimu neco mel ale prekvapuje me ze se v mym jidelnicku s nikym neshodnu...