Domácí mazlíčci a zvířectvo všeobecně

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Cesare: jo, souhlasím s tebou, ale inteligentně vyřešit problém tzv. "bojových plemen" (páničci, pokuty aspol.) - to bys chtěla po našich zákonodárcích moc :roll: .
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

MCZ píše:Cesare: jo, souhlasím s tebou, ale inteligentně vyřešit problém tzv. "bojových plemen" (páničci, pokuty aspol.) - to bys chtěla po našich zákonodárcích moc :roll: .
No ale já to po nich chci. Nebudu přece podporovat nějaký zbytečně radikální a nesmyslný řešení jen proto, aby oni nemuseli myslet...
;-)

Navíc, kdyby se dali do zakazování chovu pitbulů a rotvajlerů, nechci radši vědět, u čeho by taky mohli skončit...
Kde by byla ta hranice? Dobrmana jo, ale německýho ovčouna ne, protože jde o velmi populární plemeno, a protože označit komisaře rexe za neúnosně rizikovýho pro normální civilní chov by už vypadalo divně?
Třeba takový pudlíci jsou docela rtuťovitý psi - a velkej pudl zahryznutej do prvňáka - to by bylo asi docela ošklivý.
Takže pudly taky?
Nejvíc lidí tuším pokousaj jezevčíci - uznávám, že pitbul je jiná váhová kategorie a stisk má taky výrazně festovnější, takže je nade vší pochybnost nebezpečnější, ale batoleti na pískovišti IMHO může ošklivě ublížit i ten jezevčík. Takže co s jezevčíkama?
...chápeš, kam mířím...;-)
Jednoho dne by se mohli rozhodnout, že zakážou všechno nad padesát kilo a 50 cm v kohoutku - to by bylo hrozný! Průměrnej šarplaninec váží 60 až 65 kilo a v kohoutku má dost nad 50... A to už bych si začala brát osobně...:-) :twisted:
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Cesare: no, já chápu, kam míříš, jen se nažím naznačit, že v tomhle státě ma rozum červenou, ať chceš co chceš ;-) .
Cesare píše:Jednoho dne by se mohli rozhodnout, že zakážou všechno nad padesát kilo a 50 cm v kohoutku - to by bylo hrozný! Průměrnej šarplaninec váží 60 až 65 kilo a v kohoutku má dost nad 50... A to už bych si začala brát osobně...:-) :twisted:
Počkat, osobně... ty máš jako nad 50 cm, jo ? :-D
Anreil
Šifrovač

Příspěvek od Anreil »

Já bych nezakázal psi. Já bych zakázal Homo Sapiens Sapiens
Nenávidím vás. Nenávidím sebe. Nenávidím cokoli co stvořil člověk, a proto vás všechny zabiju.
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

MCZ píše:Cesare: no, já chápu, kam míříš, jen se nažím naznačit, že v tomhle státě ma rozum červenou, ať chceš co chceš ;-) .
Cesare píše:Jednoho dne by se mohli rozhodnout, že zakážou všechno nad padesát kilo a 50 cm v kohoutku - to by bylo hrozný! Průměrnej šarplaninec váží 60 až 65 kilo a v kohoutku má dost nad 50... A to už bych si začala brát osobně...:-) :twisted:
Počkat, osobně... ty máš jako nad 50 cm, jo ? :-D
Jo... A naši čokli taky. A cokoli se týká mých drahoušků, to si prostě beru osobně... ;-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

kdysi jsem měla morče, pak dlouho, dlouho nic, pak několikrát strašilky a teď do roka bych moc ráda vlkodávka...
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

alexa píše:kdysi jsem měla morče, pak dlouho, dlouho nic, pak několikrát strašilky a teď do roka bych moc ráda vlkodávka...
Bacha na to, umíraj poměrně záhy...
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Hehe, pes pana domácího je brutální voříšek - hubený, ježatý, na hlavě má epesní číro, na sobě všechny odstíny a pořád by žral :-D

Zákaz bojových (a jakýchkoliv) plemen je imho totální kravina :roll: spíše vychovat haranty, aby psy nekopali do zad a netahali je za uši a nedloubali je do očí :evil:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Vampiria píše:spíše vychovat haranty, aby psy nekopali do zad a netahali je za uši a nedloubali je do očí :evil:
Cesare píše:Bacha na to, umíraj poměrně záhy...
;-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Tak jsem se dozvěděl, že když chytne kočka ptáka s tou jejich chřipkou, tak se nakazí a pak to klidně přenese i na svoje "páníčky" - to se mám teda na co těšit.. :roll:
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

KOFi píše:Tak jsem se dozvěděl, že když chytne kočka ptáka s tou jejich chřipkou, tak se nakazí a pak to klidně přenese i na svoje "páníčky" - to se mám teda na co těšit.. :roll:
Pořádně ji vykrm. Když bude tlustá, na žádnýho ptáka nedoskočí...;-)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Cesare píše:
KOFi píše:Tak jsem se dozvěděl, že když chytne kočka ptáka s tou jejich chřipkou, tak se nakazí a pak to klidně přenese i na svoje "páníčky" - to se mám teda na co těšit.. :roll:
Pořádně ji vykrm. Když bude tlustá, na žádnýho ptáka nedoskočí...;-)
Cesare: :lol: :lol: :lol:

KOFi: Ty jíš kočky? :roll: :lol:
Btw náš kocour ještě žádnou labuť nikdy neulovil, potvora líná :lol: A vím-li, vrabci s ptačí chřipkou se zatím nevyskytují.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Ajantis: Kočky jím zásadně jenom v asijských restauracích :-) ;-)
Když s kocourem blbnu, tak jsem od něj poškrábanej a pokousanej dost, takže přenos zase takovej problém nebude - a je jenom otázkou času, kdy se nakazí i to drobné ptactvo.. :-?
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

KOFi: a stejně tak se to začne jednou (brzy) přenášet z člověka na člověka...
Jediné, co mi na tom vadí, je, že když bude karanténa a zavřou školy, já na tom nevydělám, protože do ní nemusím chodit už ani teď :-(
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Ajantis_CG_thief píše:KOFi: a stejně tak se to začne jednou (brzy) přenášet z člověka na člověka...
Já slyšel, že k tomuhle stavu to zatím nespěje :think: .
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“