Paranormální jevy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Já si hned vybavil toho ze South Parku se Sadámem po boku, ale o tom se asi Arianovi nezdáloVampiria píše:LordArian: A jakápak byla Tvoje snová představa velkého Sejtna?

No, taky už jsem si ve snu prákrát umřel. Co jsem si ale zapamatoval, hodně zajímavá smrt bylo sežrání obrovským červem vynořivším se z ničehonic ze země (ještě předtím, než jsem začal hrát BGII, PST atd., takže žádný špatný vliv

- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Jednou (bylo mi asi sedm) jsem tak ležela v posteli a pokoušela se usnout, když najednou kytara položená na skříni vydala zvuk, jako když někdo prstem přejede po strunách. Dost možná jen "zapracovalo" dřevo a ten zlej smích s echem, co jsem slyšela potom, byl možná jen halucinace, každopádně posraná jsem byla až za ušima.
Moc šokujících zážitků nemám, ale takový ty bezdůvodný probuzení uprostřed noci, s husí kůží a velmi nepříjemným pocitem posazeným v zátylku, případně velmi náhlý a zdánlivě bezdůvodný změny atmosféry z modu "pohodová noc" na "něco visí ve vzduchu, zdrhej", nebo až podezřelá neochota psů, když jsem po nich chtěla, aby mě doprovázeli do severního křídla (kam se obvykle spíš hrnou) - doprovázená kňučením a všemi nefalšovanými psími projevy strachu - toho bylo...
Moc šokujících zážitků nemám, ale takový ty bezdůvodný probuzení uprostřed noci, s husí kůží a velmi nepříjemným pocitem posazeným v zátylku, případně velmi náhlý a zdánlivě bezdůvodný změny atmosféry z modu "pohodová noc" na "něco visí ve vzduchu, zdrhej", nebo až podezřelá neochota psů, když jsem po nich chtěla, aby mě doprovázeli do severního křídla (kam se obvykle spíš hrnou) - doprovázená kňučením a všemi nefalšovanými psími projevy strachu - toho bylo...
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavé, to taky celkem znám. Nejhorší zážitky byly, když jsem se probudil a měl jsem dojem, že se nade mnou cosi vznáší - vypadalo to jako jakási mlha (asi halucinace... asi...Cesare píše:Moc šokujících zážitků nemám, ale takový ty bezdůvodný probuzení uprostřed noci, s husí kůží a velmi nepříjemným pocitem posazeným v zátylku, případně velmi náhlý a zdánlivě bezdůvodný změny atmosféry z modu "pohodová noc" na "něco visí ve vzduchu, zdrhej"

Nejhorší bylo jedno post-tripové období, kdy jsem asi týden nedokázal usnout bez rozsvícené lampičky. Ty sny, co se mi tehdy zdály, bych nechtěl prožít znovu, i když byly jako živé (

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
2 sevencreature: Když jsem byla malá, tak se mi vždycky zdálo (na druhou stranu, opravdu se mi to jenom zdálo
?), že někdo chodí po pokojíku od dveří ke skříni. 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
To se mi zda porad.Neferit píše:2 sevencreature: Když jsem byla malá, tak se mi vždycky zdálo (na druhou stranu, opravdu se mi to jenom zdálo?), že někdo chodí po pokojíku od dveří ke skříni.

A doufam ze to neni tema starejma parketama pod kobercem..

Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Jo, aspoň zatím. Doufám, že Jandák a novej generální mě skrz nějakou čistku nekopnou do městskýho bytu.coby182 píše:To bydlis nekde na zamku, ze mas doma "kridla"?Cesare píše:...aby mě doprovázeli do severního křídla...![]()

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--