Stránka 51 z 70

Napsal: 29.4.2007 12:37
od Vanda
Vampiria píše:Tady došlo k omylu - máti dělá bramborový salát BEZ majonézy, tu si tam přidá jen ten, kdo si ji tam dát chce. Já majonézu nejím a matka taky ne. Ona se někdy ta příšerná bílá věc cpe rovnou do toho? Jsem v šoku. To bych asi nedala. :sick:
Jo cpe se tam ve drtivé většině případů, ale kámoška třeba dělá bramborový salát s bílým jogurtem. Nejedla jsem ho, ale taky to nemusí být špatný.
Já osobně mám ráda bramborový salát s majonézou, ale nedám si ho nikdy v restauraci nebo v obchodě. Tam tomu moc nevěřím, hlavně když je tam salám. To si vždycky představím, jak měli na krámě nějaký skoro zelený salám a fikli to do salátu s tím, že tam se to ztratí. :sick:

Napsal: 29.4.2007 13:47
od Vallun
Teda, já jsem ochoten tolerovat mnohé, ale jogurt v salátu je imho docela dost eklhaft... tyhel náhražky jsou humusárna..

Tak v obchodě si člověk musí dávat majzla na víc věcí...třeba já bych v restauraci nidky nejedl vnitřnosti...

Napsal: 29.4.2007 20:49
od drake127
Já nemám s teplým bramborovým salátem problém - vlastně ho tak mám mnohem raději. Jestli tam máme majonézu nevím, ale je mi to dost jedno. Za těch 10 minut se to zkazit nestihne (zvláště, když to převařím :twisted:).

Napsal: 29.4.2007 21:00
od Neferit Sr.
Dake 127 - tak už doma? Bramborový salát bez majonézy je nepříliš dobrý ale když se udělá dobře, dá se to taky. A hlavně ho jedí ti, co si myslí, že tak nepřiberou.

Já ho nejraději s majonézou a tatarkou v poměru 2:1.To je pak ten správně kalorický.

Napsal: 29.4.2007 21:09
od sevencreature
Salát nějak moc nevyhledávám, ale nevadí mi v jakékoliv podobě. Včetně majonézy a kečupu 8-)

Napsal: 30.4.2007 18:46
od Vallun
Dneska jsem si k večeři stvořil dobrou pochoutku. Samozřejmě vzniklou z nedostatku lepších možností...:)

Tuňák ve vlastní štávě se dá do misky a rozmíchá se zelenými olivami. K tomu jsem nastrouhal kus obyč. sýru a přelil to lehce opečenou na kostičkovanou slaninkou, mňám:)

Napsal: 30.4.2007 18:53
od SneZhulak
Samé speciality, ts :roll: . Ke štěstí stačí párek v rohlíku s hořčicí...

Napsal: 30.4.2007 18:56
od sevencreature
Až na tu slaninu to je docela dobré (záleží na olivách :lol:).

Já jsem sáhl k míchaným vajíčkům s česnekem :mrgreen:

Napsal: 30.4.2007 19:03
od Vallun
Ke štěstí stačí dobrý chléb:)

Ta slanina tomu měla dodat vůni a hlavně - koupil jsem nějakou divnou, tak jsem jí chtěl otestovat:) Olivy byly ty nejlevnější, obyčejné zelené, bez pecky:)

Na vajíčka s česnekem bych taky slyšel;)

Napsal: 1.5.2007 13:37
od Morty
hmm? to akoze naco vymyslat kdejake hluposti? mne ku stastiu stacia bryndzove halusky, za tym ako dezert zemlovka a to je vsetko... polievku nejedavam, cize ta odpadava... a netreba hned nejake take kravinky vymyslat... v pohode si vystacim ak drbnem kurca do rury, okolo toho zemiaky a sa napchavam ;-)

Napsal: 1.5.2007 19:29
od SneZhulak
Dezert žemlovka, jak to můžeš žrát... :roll: žemlovka je imo dělaná jenom za účelem co nejvíc zhnusit..

Napsal: 1.5.2007 19:32
od Sadako
Žemlovka je co?
Google mi vyhodil hned několikero různých obrázků, ale netuším, kterou přesně máte na mysli.
Na jednom obrázku je nějaká omáčka s masem a čímsi, co připomíná knedlík, na dalším nějaká buchta a na dalším cosi pohřbené pod hromadou cukru.

Napsal: 1.5.2007 19:35
od SneZhulak
žemlovka se skládá z rohlíků, jablek a mlíka. Výhoda je že není nutné dodržet spotřební lhůtu, protože chuť je ve výsledku stejná.
Já to jed naposledy ve druhé třídě v družině, protže mě nutila vychovatelka...tak sem ji poblil :-D

Napsal: 1.5.2007 19:42
od sevencreature
To zní jako Zemlbába - mňam :-P

Ale xRagova zemlovka bude nejspíš nějaké pečivo? :think:

Napsal: 1.5.2007 20:35
od Vanda
a nemyslí on obyčejný štrůdl?

Jinak když je žemlovka dobře udělaná, může být i dobrá, ale v jídelně si nevzpomínám, že by to nějak uměli. Vynikající žemlovku uměla kámoščina babička, bohužel recept neznámý.