Stránka 51 z 70
Napsal: 29.4.2007 12:37
od Vanda
Vampiria píše:Tady došlo k omylu - máti dělá bramborový salát BEZ majonézy, tu si tam přidá jen ten, kdo si ji tam dát chce. Já majonézu nejím a matka taky ne. Ona se někdy ta příšerná bílá věc cpe rovnou do toho? Jsem v šoku. To bych asi nedala.

Jo cpe se tam ve drtivé většině případů, ale kámoška třeba dělá bramborový salát s bílým jogurtem. Nejedla jsem ho, ale taky to nemusí být špatný.
Já osobně mám ráda bramborový salát s majonézou, ale nedám si ho nikdy v restauraci nebo v obchodě. Tam tomu moc nevěřím, hlavně když je tam salám. To si vždycky představím, jak měli na krámě nějaký skoro zelený salám a fikli to do salátu s tím, že tam se to ztratí.

Napsal: 29.4.2007 13:47
od Vallun
Teda, já jsem ochoten tolerovat mnohé, ale jogurt v salátu je imho docela dost eklhaft... tyhel náhražky jsou humusárna..
Tak v obchodě si člověk musí dávat majzla na víc věcí...třeba já bych v restauraci nidky nejedl vnitřnosti...
Napsal: 29.4.2007 20:49
od drake127
Já nemám s teplým bramborovým salátem problém - vlastně ho tak mám mnohem raději. Jestli tam máme majonézu nevím, ale je mi to dost jedno. Za těch 10 minut se to zkazit nestihne (zvláště, když to převařím

).
Napsal: 29.4.2007 21:00
od Neferit Sr.
Dake 127 - tak už doma? Bramborový salát bez majonézy je nepříliš dobrý ale když se udělá dobře, dá se to taky. A hlavně ho jedí ti, co si myslí, že tak nepřiberou.
Já ho nejraději s majonézou a tatarkou v poměru 2:1.To je pak ten správně kalorický.
Napsal: 29.4.2007 21:09
od sevencreature
Salát nějak moc nevyhledávám, ale nevadí mi v jakékoliv podobě. Včetně majonézy a kečupu

Napsal: 30.4.2007 18:46
od Vallun
Dneska jsem si k večeři stvořil dobrou pochoutku. Samozřejmě vzniklou z nedostatku lepších možností...:)
Tuňák ve vlastní štávě se dá do misky a rozmíchá se zelenými olivami. K tomu jsem nastrouhal kus obyč. sýru a přelil to lehce opečenou na kostičkovanou slaninkou, mňám:)
Napsal: 30.4.2007 18:53
od SneZhulak
Samé speciality, ts

. Ke štěstí stačí párek v rohlíku s hořčicí...
Napsal: 30.4.2007 18:56
od sevencreature
Až na tu slaninu to je docela dobré (záleží na olivách

).
Já jsem sáhl k míchaným vajíčkům s česnekem

Napsal: 30.4.2007 19:03
od Vallun
Ke štěstí stačí dobrý chléb:)
Ta slanina tomu měla dodat vůni a hlavně - koupil jsem nějakou divnou, tak jsem jí chtěl otestovat:) Olivy byly ty nejlevnější, obyčejné zelené, bez pecky:)
Na vajíčka s česnekem bych taky slyšel;)
Napsal: 1.5.2007 13:37
od Morty
hmm? to akoze naco vymyslat kdejake hluposti? mne ku stastiu stacia bryndzove halusky, za tym ako dezert zemlovka a to je vsetko... polievku nejedavam, cize ta odpadava... a netreba hned nejake take kravinky vymyslat... v pohode si vystacim ak drbnem kurca do rury, okolo toho zemiaky a sa napchavam

Napsal: 1.5.2007 19:29
od SneZhulak
Dezert žemlovka, jak to můžeš žrát...

žemlovka je imo dělaná jenom za účelem co nejvíc zhnusit..
Napsal: 1.5.2007 19:32
od Sadako
Žemlovka je co?
Google mi vyhodil hned několikero různých obrázků, ale netuším, kterou přesně máte na mysli.
Na jednom obrázku je nějaká omáčka s masem a čímsi, co připomíná knedlík, na dalším nějaká buchta a na dalším cosi pohřbené pod hromadou cukru.
Napsal: 1.5.2007 19:35
od SneZhulak
žemlovka se skládá z rohlíků, jablek a mlíka. Výhoda je že není nutné dodržet spotřební lhůtu, protože chuť je ve výsledku stejná.
Já to jed naposledy ve druhé třídě v družině, protže mě nutila vychovatelka...tak sem ji poblil

Napsal: 1.5.2007 19:42
od sevencreature
To zní jako Zemlbába - mňam
Ale xRagova zemlovka bude nejspíš nějaké pečivo?

Napsal: 1.5.2007 20:35
od Vanda
a nemyslí on obyčejný štrůdl?
Jinak když je žemlovka dobře udělaná, může být i dobrá, ale v jídelně si nevzpomínám, že by to nějak uměli. Vynikající žemlovku uměla kámoščina babička, bohužel recept neznámý.