Jiný by ti zaviděl

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Je super, jak strašně hrozný člověk člověk to jsem a který se musí změnit. Hm, proč mám pocit, že kdyby existovala možnost změny charakteru, tak jako se nechá někdo přeoperovat třeba na ženskou, tak bych ji od nich dostal pod stromeček už dávno. Zvláštní je, že například já chorobnou touhou někoho povahově předělávat netrpím. Jsem poměrně tolerantní a dokážu přenést přes srdce, když někdo mele celý večer kraviny, které mě nezajímají a nikoho ke slovu nepustí.
 Je super, jak strašně hrozný člověk člověk to jsem a který se musí změnit. Hm, proč mám pocit, že kdyby existovala možnost změny charakteru, tak jako se nechá někdo přeoperovat třeba na ženskou, tak bych ji od nich dostal pod stromeček už dávno. Zvláštní je, že například já chorobnou touhou někoho povahově předělávat netrpím. Jsem poměrně tolerantní a dokážu přenést přes srdce, když někdo mele celý večer kraviny, které mě nezajímají a nikoho ke slovu nepustí.  Hm, zřejmě jde v dnešní době měnit povahu na přání jak ponožky, well... No nic, tak jsem se zas jednou dozvěděl, co za blbečka to jsem.
  Hm, zřejmě jde v dnešní době měnit povahu na přání jak ponožky, well... No nic, tak jsem se zas jednou dozvěděl, co za blbečka to jsem.   

Matfyzáci všiví nikdy neměli vkus.
 Matfyzáci všiví nikdy neměli vkus. 
Ale to ti chybí dost podstatná část životního snažení.Landor píše:Neferit Sr: Tak kromě pořádné holky a větší výplaty mi toho zas tak moc nechybí.
Na první dvě věci si nemohu stěžovat... I když výplata by mohla být lepší, tak dělám práci, která má smysl a hlavně mne baví:)Landor píše:Neferit Sr: Tak kromě pořádné holky a větší výplaty mi toho zas tak moc nechybí. Jinak jsem ve směs spokojený.
No aby toho nebylo málo, tak na mě skočila nějaká hnusná nemoc.
No ne... A já myslel, že seš právník...Vallun píše:Na první dvě věci si nemohu stěžovat... I když výplata by mohla být lepší, tak dělám práci, která má smysl...

Já jsem se svým osudem smířen.Ajantis píše:Kdyby to alespoň neříkal student FHS...