Mňo právě ty gardy beru za velké negativum.Lerek píše:tak někdy ten národ porodit musel (to samo nejde) a že s těma gardistama to musel být teda porod
Politika
Moderátoři: Sadako, sevencreature
ta garda by imho vznikla i bez něj, to prostě buď národ takzvaně v krvi má nebo nemá a převýchova je tuze těžká (a navíc tyhle organizace byly v oné době v módě)Jab píše:Mňo právě ty gardy beru za velké negativum.Lerek píše:tak někdy ten národ porodit musel (to samo nejde) a že s těma gardistama to musel být teda porod
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
KOFi-chan: Ehm, mohl bys mi definovat, co je to dle Tebe onen "veřejný zájem" ? Mně jednak přijdou tato slova jako nesmysl, druhak se mi z nich tak, jako výše píšícímu kolegovi, zvedá žaludek.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Ajantis: Jakožto budoucí právník by sis na výraz veřejný zájem měl brzy zvyknout, neboť je prakticky ve všech odvětvích práva IMO docela používaný a důležitý (i tak jsi ale určitě pochopil, co jsem tím veřejným zájmem Sigilu měl na mysli)..
Vampiria: Probereme to třeba na srazu, poněvadž teď už musím padat a vrátím se až v sobotu
Cesare, Jab: To byl jenom příklad.. - hlavním cílem je pročištění fóra a jeho zpřehlednění
Vampiria: Probereme to třeba na srazu, poněvadž teď už musím padat a vrátím se až v sobotu

Cesare, Jab: To byl jenom příklad.. - hlavním cílem je pročištění fóra a jeho zpřehlednění

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
KOFi: No nevím, jak Ajantis, ale já tedy ten Tvůj "veřejný zájem" nepochopila. A mám dojem, že se tu rozčiluješ nad tím, že se zde nějak hodnotně nediskutuje, je tu mnoho mrzkých themat a jakmile někdo položí konstruktivní dotaz, tak máš najednou nějak málo času a necháváš to na osobní setkání... 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
KOFi: To, na co si jako právník "zvyknu", nech laskavě na mně.
"Veřejný zájem" je pojem naprosto vágní, subjektivní a především nedefinovatelný a neuvěřitelně snadno zneužitelný - za tím účelem byl také vynalezen. Nic jako veřejný zájem dle mého neexistuje.
"Veřejný zájem" je pojem naprosto vágní, subjektivní a především nedefinovatelný a neuvěřitelně snadno zneužitelný - za tím účelem byl také vynalezen. Nic jako veřejný zájem dle mého neexistuje.
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 4.8.2006 12:01, celkem upraveno 2 x.
Sledoval niekto zo slovenskych Sigilanov prenosy z nasho parlamentu? Ja som to vcera pozeral niekolko hodin a je to skvela komedia.
Rozhodne zastupi akykolvek vecerny program, plne klamstiev, urazok a "pluvancov".
Faktom ale je, ze ten program koalicie ponima o takych blbostiach, ze je to az neuveritelne.

Faktom ale je, ze ten program koalicie ponima o takych blbostiach, ze je to az neuveritelne.

on umřel v říjnu 38, garda byla založená už v červenci...Jab píše:No, ony tuším vznikly až po jeho smrti. Ale náběhy na ten vůdcovský princip už byly za jeho života...Lerek píše:ta garda by imho vznikla i bez něj, to prostě buď národ takzvaně v krvi má nebo nemá a převýchova je tuze těžká (a navíc tyhle organizace byly v oné době v módě)
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
musím se opravit sekl jsem se o měsíc, v červnu (to abych tu nešířil více hloupostí než je třeba)Jab píše:Nj, máš pravdu.Lerek píše:on umřel v říjnu 38, garda byla založená už v červenci...
Jab: Rudou knížku sice nemám, zato však mám stále platný pas a několik set dolarů v hotovosti.
Ajantis: ODS dělá jedinou rozumnou věc. "Vláda" na dva roky by byla totální sebevražda. I já bych si hodně rozmyslel, jestli bych dal ODS hlas v situaci, kdy uzavře s ČSSD takovou smlouvu, jakou jim "nabízel" Paroubek.

Ajantis: ODS dělá jedinou rozumnou věc. "Vláda" na dva roky by byla totální sebevražda. I já bych si hodně rozmyslel, jestli bych dal ODS hlas v situaci, kdy uzavře s ČSSD takovou smlouvu, jakou jim "nabízel" Paroubek.