Stížnosti na všechno II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Re: Stížnosti na všechno II

Příspěvek od Jab »

Zakat píše:PS: Vím, že mě za tento příspěvek fanoušci Dragonlance upálí, ale bude to čestná smrt za dobrý vkus!
Mně se náhodou minimálně Kroniky a Legendy (M. Weiss, T. Hickman) určitě líbily víc, než příběhy Drizzta od Salvatora.
Je to takové melancholicky laděné. Se spoustou tragických vztahů. Stačí vzpomenout na Karamona a Raistlina (+Crysanii), Sturma a Ahlanu, Tanise a Lauranu (+ Kitiaru), Raistlina a Dalamara a semo tamo i Flinta a Tase. V Dracích letního žánru už je jediným takto laděným hrdinou asi Ocel Ostromeč (aka Steel Brightblade). Jo a nesmim zapomenout na Sotha. To je Temný rytíř par excellance. Stojí za ním totiž opravdový příběh...
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Zakat: Neupálí tě fanoušci Dragonlance, ale fanoušci StarCraftu a Diabla :twisted: Hned si jdu pro dřevo, kanystr benzínu a zapalovač - a na tobě si vyzkouším poznatky ze své seminární práce v praxi :mrgreen:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Zakat: Tak strašné to nebude. Alespoň ti dva Drizzti. Zase na druhou starnu - slyšel jsem, že Elfové a Orci jsou docela dobré knihy. Jeden známý to četl v originále a celkem si to pochvaloval.
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Jab: Jediné z DL co jsem dokázal přečíst do konce byly Příběhy - Magie Krynnu a bylo to velmi průměrné. Kroniky - Draci podzimního soumraku jsem zahodil po pár stránkách. Styl vyprávění mě prostě nesedí a je tam moc draků, kteří rozhodně nepatří mezi moje oblíbené kreatury. Možná dám ještě někdy DL šanci, ale pro tuto chvíli mě zajímají daleko víc jiné série.

Co se týče Drizztovi série, také to nepovažuji za nic převratného, ale spíš za něco velmi zábavného. Salvatore prostě umí psát velmi živě a čtivě. Z FR by mě ale víc zajímal Elminster a Artemis Enteri...

Neferit: Diablo jsem označil náhodou jen za podprůměrné, to není zase tak špatné :mrgreen:

Carlos: Orky četl kámoš, má je za průměrné, ale čitelné. Elfy neznám...
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Stěžuji si na Katedru jazyků, která vypsala pro tohle zkouškové termíny na zkoušku z angličtiny pro méně lidí, než je studentů, takže i když jsem jeden urval, nemohu se přehlásit na jiný, když se stal nepoužitelným. :-?
Rudax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudax »

Před několika dny jsem si stěžoval že jsem musel ještě platit v lékárně za recept( - jak jsem se dočetl tak se skutečně platit musí.)

Ale teď když jsem si konečně přečetl:Metodický pokyn pro zdravotnická zařízení, zařízení lékárenské péče a zdravotní pojišťovny k aplikaci novely zákona č. 48/1997 Sb. v oblasti regulačních poplatků a doplatků na léčivé přípravky nebo potraviny pro zvláštní lékařské účely

Tak si stěžuji že lékařka po mě chtěla neoprávněně poplatet - chtěl jsem jen vystavit recept na lék (jako obvykle), žádné vyšetření.

Takhle určitě byly okradeny stovky lidí po celé ČR - lékaři/lékařky asi spoléhají na lidskou nevědomost (jako by jim ty nehorázné peníze co dostávají nestačily). Nebo si sami tento metodický pokyn pořádně nepřečetly. :think: :snooty: :naughty:

:!: :!: :!: Nenechte se od lékařů/lékařek obrat :!: :!: :!:
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Rudax: V MF Dnes a i v jiných listech se docela obšírně vysvětlovalo, že lékaři vlastně ani sami nevědí, co mají vybírat. Ministerstvo jim údajně neposkytlo dostatečný čas na přípravu ani podstatné informace. Údajně nemusí o být samozřejmě pravda...
Rudax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudax »

Carlos píše:Rudax: V MF Dnes a i v jiných listech se docela obšírně vysvětlovalo, že lékaři vlastně ani sami nevědí, co mají vybírat. Ministerstvo jim údajně neposkytlo dostatečný čas na přípravu ani podstatné informace. Údajně nemusí o být samozřejmě pravda...
No to by teda měli vědět. :!: :!: :!:
A pacienty by měli pravdivě a přesně informovat.
Nejlepší by bylo aby info. ohledně placení polatků bylo vytištěné a vyvěšené v čekárnéch všem na očích.

:idea:
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Rudax píše:No to by teda měli vědět. :!: :!: :!:
A pacienty by měli pravdivě a přesně informovat.
Nejlepší by bylo aby info. ohledně placení polatků bylo vytištěné a vyvěšené v čekárnéch všem na očích.

:idea:
No, vzhledem k množství vyjímek a spešl případů bys pak možná pod těmi papíry nenašel dveře ;-)
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Včera byl deadline na esej a já ještě nemám téma.
Achjo.
:wall:

EDIT: A ještě ke všemu mi zase tuhne a bolaví čelist. Au.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Včera byl deadline na esej a já ještě nemám téma.
Vzdávám, odkládám na opravnej termín, jdu se šrotit historickej vývoj angličtiny. Pokud teda můj stávkující mozek ještě něco pobere. Nenávidím tohle zkouškový. :wall: :evil:
Sorry za double post, ale měla jsem potřebu to náležitě vypíchnout.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Mamut
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mamut »

Fakt už mě štve moje žena která už od středy okupuje naše rodinné PC. No ale konečně ten překlad žádosti o grant pro svou macechu dodělala.
Vanitas vanitatum et omnia vanitas.
http://garden.mujblog.atlas.cz/
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Máš to hezky rozděleno. V jednom postu manželku chválíš až do nebe a hned v druhém se dočká téměř zatracení. Tak jak to vlastně je?

Takto to vypadá na běžný průměr. :twisted:
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Mamut
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mamut »

Neferit Sr. píše:Máš to hezky rozděleno. V jednom postu manželku chválíš až do nebe a hned v druhém se dočká téměř zatracení. Tak jak to vlastně je?

Takto to vypadá na běžný průměr. :twisted:
Ale on je to v podstatě běžný průměr. Je to život, jak by řekla moje šéfová. Někdy jí miluješ k sežrání a někdy bys jí nejradši sežral a ona tebe. Prostě to tak funguje. To jen postavy z legend, básní a románů to mají jinak. ;-)
Vanitas vanitatum et omnia vanitas.
http://garden.mujblog.atlas.cz/
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Stěžuji si na internetové obchody jako Amazon (a všechny ostatní), protože u DVD filmů vypisují zcela základní údaje chybně nebo vůbec. U totožné Definitive Edition Fight Clubu tak různé obchody uvádí TŘI různé varianty co se týče titulků a aspect ratio. A opravdu pochybuji, že stejnou edici vydali 3x, pokaždé s jiným aspect ratio a titulky. :roll:
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“