Stížnosti na všechno II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Re: Stížnosti na všechno II
Dnes jsem otrávená ze své práce, respektive ze změny, ke které se možná schyluje, ze své šéfové a kolegyně, která tu mou novou práci dělá x let a nyní se tváří jako bůh té práce a leze mi na nervy... a to už jsem měla pocit, že ani nervy nemám, že mě nic nerozháže a teď toto 
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- Mamut
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
A to so vem Vando že v práci strávíš třetinu života.
Vanitas vanitatum et omnia vanitas.
http://garden.mujblog.atlas.cz/
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Mamute - i více. Ale jako člověk zkušený víš stejně jako Vanda, že být zaměstnaec nese podobné ždurchy s jistou cykličností a nedá se s tím nic dělat. Já bych některé kolegy zabil i dvakrát týdně a naštvaný na vedení až k odchodu jsem několikrát za měsíc.
Naposledy upravil(a) Neferit Sr. dne 6.2.2008 15:35, celkem upraveno 1 x.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Mamut
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, proto si na práci nestěžuju.
Vanitas vanitatum et omnia vanitas.
Jo kdyby třetinu, ale tak polovinu. Zrovna minulý týden moje babča počítala, že je v důchodě déle než kolik let pracovala. Její 91 let. Já bych se musela dožít víc jak stovky, abych mohla říct totéž. 
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
-hm...statistiky a nesmyslné tabulky pro vedení nadnárodní firmy
úžasné
dva týdny nesmyslné činnosti (a to nám dnes zkrátili termín o tři dny (z 10 dnů na 6 dní a dvě hodiny)
a chtějí to anglicky - ha, ha, ha
- sql na mém pc totálně stávkuje (změna práv a odpovědný admin nebyl v práci
)
- no nic, dnes mě ještě čeká necelých 5 000 řádků různých údajů zpracovat do přehledného přehledu dle asi šestři různých kritérií...
- ale zítra....ještě napsat 8-10 cílů osobního rozvoje (soc.závazek hadra
) - v angličtině
-a samozřejmě určitě další podivnou statisticky důležitou analýzu...v aj samozřejmě
(a myslíte, že umím tak dobře aj - a pošle mě šéf na nějaký kurz aj?
)
- sql na mém pc totálně stávkuje (změna práv a odpovědný admin nebyl v práci
- no nic, dnes mě ještě čeká necelých 5 000 řádků různých údajů zpracovat do přehledného přehledu dle asi šestři různých kritérií...
- ale zítra....ještě napsat 8-10 cílů osobního rozvoje (soc.závazek hadra
-a samozřejmě určitě další podivnou statisticky důležitou analýzu...v aj samozřejmě
(a myslíte, že umím tak dobře aj - a pošle mě šéf na nějaký kurz aj?
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Neferit Sr.
- Sigilan
Zdá se Sirine že máš hodně, ale hodně nabitý program. Pokud to všechno zvládněš a přežiješ ve zdraví, dej nám vědět. 
Stěžuji si na chování spotřebitelů v ČR, které kazí kvalitu poptávkou nejnižší ceny:( viz ZDE
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Vallun: Vždyť v tom článku je jasně řečeno, že na vině jsou obchodní řetězce. Spotřebitel naopak platí stále víc...
If king at noon says it's night,
Exclaim: Behold! the moon, the stars!
Persian saying
Persian saying
Vallun: Články mám ve zvyku přečíst až do konce hned napoprvé...
If king at noon says it's night,
Persian saying
Persian saying
Potom se omlouvám, ale nechápu, jaks mohl dojít k tak kategorickému a při tom zjednodušenému závěru. Řetězce samozřejmě tlačí na ceny tak, aby měly samy největší zisk. Jenže základní problém vidím v tom, že jako spotřebitelé jsme ochotni doslova sežrat skoro cokoliv:(Saruman píše:Vallun: Články mám ve zvyku přečíst až do konce hned napoprvé...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Neferit Sr.
- Sigilan
Vallun - to tedy nejsme. Ale výběr je jaký? V Prostějově pekárnu chleba a rohlíků zrušili. Chleba zde byl překvapivě dobrý. Takže v celém Prostějově je chleba a pečivo od tří dodavatelů a smůla. Všechno jsou tom buchťáky a k pořádnému chlebu to má daleko. Ale to mám jet pro lepší 40 kiláků?
Nejsem ochoten sežrat všechno. Ale musím sežrat to co je.
Saruman má pravdu. Ceny potravin u nás v konečné fázi určují řetězce. Ty aby udržely obraty stahují dodavatelům ceny. Ti potom vymýšlej recepty na hraně poživatelnosti.
Nejsem ochoten sežrat všechno. Ale musím sežrat to co je.
Saruman má pravdu. Ceny potravin u nás v konečné fázi určují řetězce. Ty aby udržely obraty stahují dodavatelům ceny. Ti potom vymýšlej recepty na hraně poživatelnosti.
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
V Janově (u nás doma) se pekly vůbec nejlepší rohlíky, které jsem kdy jedl. Do nedávné doby, potom chamtivec Japek podepsal smlouvu s Kauflandem nebo nějakým jiným hnusem a staly se nepoživatelnými. Gumové, vydrží cca 12hod, křupavé nejsou ani po upečení. Kvalitu jednoznačně převálcovala kvantita, protože po dobu, kdy se peklo pouze pro okolní obchody a obchůdky bylo všechno ok, potom všechno sežral řetězec a kvalita šla dolů. Japek měl neskutečně velké tržby, přesto mu to bylo málo. Zastávám názor, že nenasytnost výrobců vede k horší kvalitě výrobků.
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
"That's what I call rough love."
- Illuminating
- Sigilan
Jo, u nás to bylo v jednom krámku podobně.Carlos píše:V Janově (u nás doma) se pekly vůbec nejlepší rohlíky, které jsem kdy jedl. Do nedávné doby, potom chamtivec Japek podepsal smlouvu s Kauflandem nebo nějakým jiným hnusem a staly se nepoživatelnými. Gumové, vydrží cca 12hod, křupavé nejsou ani po upečení. Kvalitu jednoznačně převálcovala kvantita, protože po dobu, kdy se peklo pouze pro okolní obchody a obchůdky bylo všechno ok, potom všechno sežral řetězec a kvalita šla dolů. Japek měl neskutečně velké tržby, přesto mu to bylo málo. Zastávám názor, že nenasytnost výrobců vede k horší kvalitě výrobků.
Po prví to byly super rohle, ale pak se něco stalo a od tý chvíle to chutná jako kondom.