Sporty

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

koveras- jj, ten gol mal platit... kolkoze by to bolo? :think: no, kazdopadne by sa to vyvijalo uplne inak, takze hodnotit nemozes ;)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Elessar: Zapomněl jsem udat, že fandim v tomto zápase opět Slovákům. Jinak pokud by platili oba, tak 5:4 pro Lotyše, ale to je dohad a spekulace, zápas by se vyvíjel úplně jinak a možná by už dávno Slováci vedli třebas 7:4. Ale Lotyši mají dobrou obranu a časem se jim zlepšuje i útok, rok od roku lepší.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Lerek píše:pokud nedej bože vypadneme budu fandit Rusům, sovětská sborná zase řádí! :-D
Já Rusákům docela fandim - lajna Dacjuk - Kovaljov - Kovalčuk se mi celkem líbí...

Jinak - mezi olympijskou parádu bych zařadil včerejší boule a hlavně Kanaďan Bilodeau, který předvedl exceletní skoky. Při druhém si sice sednul, což ho posadilo až na 11.místo, ale ten jeho double-full v jízdě je dokonalý. Škoda, škoda, tomu jsem fandil na zlato...
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Takze koniec, 6:3... som spokojny :-D
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Elessar píše:Takze koniec, 6:3... som spokojny :-D
Jeste aby ne ;-)
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Taky bych se divil, kdyby ne. :-D
No teď jsem v očekávání na zápas Česko-Finsko v sobotu. Popravdě nedělám našim velké naděje, ikdyž jim hodně fandím. Nevsadil bych si na ně.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Mno z výkonu sudího v zápase Slovensko - Lotyšsko jsem hodně rozladěný. Oba dva góly totiž měli platit...jinak ale samozřejmě opět gratuluju Slovákům.

Já našim zatím ještě věřím. Ta porážka snad pro ně byla kopanec do... a teď se vzpamatujou a budou hrát lépe
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Vlasák píše:Grats Slovensku ke stříbru...
Jj, přidávám se. Škoda, že v době, kdy to dávali, jsem byl mimo TV.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Cammaris
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cammaris »

Jestli se chce někdo koukat na hokej a nejen na něj když je u kompu tak může.
Stačí solidní připojení.Tady je ta stránka.
Ps:holandština výhodou ;-)
Fortune
Sigilan

Příspěvek od Fortune »

LordArian píše:Mno z výkonu sudího v zápase Slovensko - Lotyšsko jsem hodně rozladěný. Oba dva góly totiž měli platit...jinak ale samozřejmě opět gratuluju Slovákům.

Já našim zatím ještě věřím. Ta porážka snad pro ně byla kopanec do... a teď se vzpamatujou a budou hrát lépe
Preco dva??? Ved iba jeden im neuznali
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Cammaris píše:Jestli se chce někdo koukat na hokej a nejen na něj když je u kompu tak může.
Už to sem jednou dával Raz. Viz minulá stránka. :roll:
Cammaris
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cammaris »

Jab píše:
Cammaris píše:Jestli se chce někdo koukat na hokej a nejen na něj když je u kompu tak může.
Už to sem jednou dával Raz. Viz minulá stránka. :roll:
Aj... moje chyba ... no já to mám z nezávislého zdroje ;-) a tamtoho sem si vůbec nevšim
(taky by mě zajímalo kde to Raz sebral ,jestli tam co já...) :lol:
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Tak P. je samozřejmě o třídu výš - když nechybuje, těžko ho někdo porazí. Nicméně letos zřejmě skončí a tim se tak akorát otevírá cesta, pro ty, co jsou za nim. Mezi náma - přijde mi, že poslední léta jezdí P. soustředěně na úspěch (což pak vynahrazuje na exhibicích 8-)), a proto se víc těšim na Lambiela, kterej si tu jízdu docela užívá a má to imho větší šmrnc.

Hm...Lambielovi chybí jiskra a včera to celkem mrvil... :roll: 8-) Jinak se už teď těším na exhibice...nemívají chybu. ;-)
A docela jsem zvědavá, jak v krasob.dopadnou ženy...dopřeje si Slucká zlato?ltuhle sezónu je dobrá :roll: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

alexa píše:Hm...Lambielovi chybí jiskra a včera to celkem mrvil... :roll: 8-) Jinak se už teď těším na exhibice...nemívají chybu. ;-)
A docela jsem zvědavá, jak v krasob.dopadnou ženy...dopřeje si Slucká zlato?ltuhle sezónu je dobrá :roll: 8-)
Závod to byl včera docela nervózní a vychutnal si ho snad jen Pljuščenko, ten jel včera fakt dobře. Lambiel byl nervózní, pamatuje mnohem lepší výkony, ale v porovnání s ostatními to bylo celkem jasné stříbro. Nervózní byl bohužel i Joubert, který patří mezi moje oblíbence, a bylo to na něm dost vidět, taková svázaná jízda - každopádně, když se trochu srovná, bude to snad druhej Candeloro ;-) (btw právě už kvůli exhibici jsem chtěl Jouberta na předních pozicích, aby se do ní dostal ;-))

Dvě vsuvky k tomu - hodně se mi líbila jízda Belgičana (Van Der Heeren???), ten jel velmi dobře a taky náležitě vyskočil v pořadí. Druhak, s obavami jsem čekal na jízdu Weira - tenhle chlapík by měl jít k ženám (už pro tu jeho image, jízdu i gesta... jinak ale nic proti ;-) ) a docela jsem se divil, že byl po krátkém na druhém místě. To jeho podání, kdy víceméně většinu jízdu jen tak plápolavě poletuje po ledě, se mi vůbec nelíbí - je to jízda do baletu než chlapský kategorie a myslím, že oprávněně šlo včera jeho ohodnocení dolu (ačkoli jsme se divil, že dostal tak málo za techniku a naopak tak moc za komponenty - jeho jízda byla průměr v obou částech).

Ad ženy - Slucká je letos docela suverénní, ale bude to mít těžký - Japonky a vždy vylítnuvší reprezentantky USA. To zlato bych jí ale přál.
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Bauer stříbrný, Estonci sux!
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Zamčeno

Zpět na „Archivy“