Film - archív

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Zamčeno
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

MCZ píše:Tak nedávno jsem shlédl posledního HP (Ohnivý pohár) a docela se mi to líbilo (rozhodně mnohem více než předchozí díl), opravdu docela chytlavý děj a potemnělá atmosféra. I když výtky mám; knihu jsem sice nečetl, ale nelíbilo se mi vynechání některých zřejmých "detailů" (možná to bude v nějaké rozšířené verzi filmu nebo tak). Jako perličku dodávám, že se mi ve filmu podařilo zahlédnout i dva hráče mé oblíbené kapely 8-) .
Já ho mám doma jako všechny díly na kazetě.Mě se teda zatím OP líbil nejvíc ale ani VzA nebyl špatnej.A ve dvoce se mi spíš nejvíc líbil Bazilišek na konci ;-)
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Ave: Dvojka se mi líbila více než třetí díl (třeba to finále s Baziliškem bylo celkem dobré). Ale docela mě štve, že jsem to viděl s cz dabingem, třebas český Snape je oproti originálu nic moc :-? .
Arkanis

Příspěvek od Arkanis »

Nieze by sov vam chcel kazit HP ale Hewlett pacard je zaujímavejsia téma ako Harry Potter :twisted:
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

A to my zase máme rádi Harryho Pottera :twisted:
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Target
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Target »

denska sem videl ICE AGE 2 a je to takovy dobry, ale vic zábavy bylo asi v jedničce, ale stejnak bych na to šel znova ;-)
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

dnes odpoledne jsem shlédl LIVE IN BZENEC 1991 - Oi! Oi! Oi!
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Měl jsi spíš odpoledne na čt2 shlédnout skvělý film Norimberský proces - docela poučnej pohled do historie
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

AlmSiVi píše:Měl jsi spíš odpoledne na čt2 shlédnout skvělý film Norimberský proces - docela poučnej pohled do historie
na zmanipulovanou mediokracii kálím :D (no dobře no, na tohle jsem se koukal taky)
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Ted jsem se dodival na Dancer In The Dark... no cekal jsem, ze to bude smutnejsi :).
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

necrotising_: mě se ten film líbil, tak jak je ;-) , zajímavý děj, místy docela dusná atmosféra, pěkná hudba a samozřejmě bjork :-) .
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Včera jsem naštěstí před vypnutím telky prolítla všechny dostupný kanály - a včas odchytila Hard Boiled. Sice jsem šla spát později, než jsem původně zamýšlela, ale stálo to za to.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Dival se vcera vecer nekdo na CT2 na Igby Goes Down? Super film.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

MPD Psycho mini série
http://www.imdb.com/title/tt0257885/

Hmmm, no podle ohlasů by to nemuselo být špatné :think:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

necrotising_: Mě odradil popis toho filmu... Hm, možná jsem se mohl přenést přes předsudky, bylo-li to tak dobré :think:

Jinak dnes jsem konečně viděl dlouho vyhledávaný eXistenZ (díky AlieNovi za sehnání). Dost mi po shlédnutí běhá mráz po zádech. Ten film byl geniální :-P A i když jsem od Cronenberga zatím moc filmů neviděl, myslím, že si budeme rozumět ;-)
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 6.5.2006 0:01, celkem upraveno 1 x.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Zítra (nebo snad už dneska ;-) ) hraje na primě Se7en, takže pokud jej někdo z vás neviděl, měl by to určitě napravit ;-) .

Tak jsem si nedávno přečetl spokojenou recenzi na již starší snímek (2000) z dánska Blikající světla a vzpoměl si na něj. A i když díru do filmařského světa patrně neudělal, nejen dle mého názoru za shlédnutí určitě stojí, viděli jste jej někdo?
Zamčeno

Zpět na „Scéna mořského vánku“