Mňamky anebo oblíbená jídla
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Lidi, kteří vážně ubližují svým dětem si kriminalizaci imho zaslouží...Neferit Sr. píše:Dobře - místo zavírání lidí si dosaď termín - KRIMINALIZACE LIDÍ -. Jinak si myslím, že nemusím měnit na svém pohledu nic.
Tím netvrdím,že každé odpírání masa je vážné ubližování, ale in concreto tomu tak zřejmě bylo. Ale i kdyby to bylo obráceně - to dítě nemohlo jíst maso ze zdravotních důvodů, o kterých by rodiče věděly - a bylo mu vnucováno, z čehož by nastaly vážné zdravotní následky, tak by měla státní moc jednat - a ve vyspělé demorkacii se i "obyčejné" odebrání dítěte provádí formou opatření soudu - aby byla zaručena vysoká míra ochrany práv dítěte ale i rodičů - a obvykle soudu trestního, který má většinou nepřetržité služby...
Obecně taky nepreferuji maximalizaci kriminálního postihu - např. proto jsem velkým odpurcem Šámalova trestního zákoníku - ovšem v tomto případě tuto nepřímou kriminalizaci schvaluji - pokud to znamená, že se odebrání dítěte řeší cestou umožňujísí soudní kontrolu ve kteroukoliv denní i noční dobu...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ad žemlovka - vynikající moučník. Máma dělá variantu s mletým mákem pod horní vrstvou rohlíků a lepší jsem dosud nejedl. Ve skutečnosti jej jen minimum sladkých jídel chutnějších než žemlovka.
Ad majonéza (tatarka) - tu bych si mohl zařadit do profilu mezi zájmy
Ad majonéza (tatarka) - tu bych si mohl zařadit do profilu mezi zájmy

Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hamster: Že bych celý život žil ve lži?
Wow. No, každopádně bych od češtinářského OT odpočil ke švestkové praxi
OT: Povidlí, 7. pád s povidlím tady (na Vysočině), pokud je mi známo běžně používáme
Můžeš sem uspořádat křížovou výpravu (zakalená Pravidla pravopisu, ostré tužky a teplé oblečení doporučuji nezapomenout
).
A zpět k receptu - neznáte někdo?

OT: Povidlí, 7. pád s povidlím tady (na Vysočině), pokud je mi známo běžně používáme

A zpět k receptu - neznáte někdo?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
- Cozzinnni
- Sigilan
- Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
- Kontaktovat uživatele:
Povidla moc nemusím, ale nejlepší jídlo, co jsem kdy jedl, byla hořická masová směs s klobásou. JÁ CHCI JEŠTĚ! 

So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě