Mňamky anebo oblíbená jídla

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Cozzinnni: Můžeš přiložit recept?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Cozzinnni
Sigilan
Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cozzinnni »

Nepamatuji si to přesně, ale jsou v tom kusy vepřového a kuřecího masa, do toho nakrájíš na kolečka asi dvě klobásy (prakticky záleží na chuti), zamícháš, osolíš, opepříš, dáš do toho hojně zeleniny a povaříš (tak by oko, nevím, jak dlouho). Hranolky jsou skvělá příloha.
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Aha, takže povidlí do toho nepřijde :-?

Něco podobného znám, je to docela dobré, ale dlouhodobě to omrzí :-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Illuminating
Sigilan

Příspěvek od Illuminating »

sevencreature: Hledal jsem ti to pěknou dobu, ale zatím jsem našel max - "Kachna pečená na pomerančích a zabalená v POVIDLOVÉ palačince". Jinak, možná ti to ještě najdu, pořád searchuju...

EDIT: Teď jsem našel tohle - Kachna na medovině s červeným zelím.
EDIT: Ovocný špíz s povidlovou omáčkou

Jsou to samý povidla + něco... Ale to co jsi chtěl bohužel nemůžu najít :-? . Zeptej se toho člověka, kterej ti to před tím naservíroval ;-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Díky :-)

Na netu jsem nic podobného nenašel, takže se spíš vyptávám lidí. V nejhorším případě to bude chtít trochu zaexperimentovat.
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

pockat... kurca so slivkovym lekvarom, knedlik s masom a lekvarom, atd? :lol: :lol: :lol: vy ma vazne bavite ludia... co sa tyka tohto, tak mama spravila(snad pred styrmi rokmi) kurca na mede a citrone a bolo to :applause:

ja nastastie neexperimentujem, najlepsia rychlovka je u mna rohlik(alebo chlieb, zemla, to je jedno, ale rohlik vyhrava), toustovy syr, na to nejake maso - salama, klobasa, ... na to syr, pokorenit nejakym korenim, napriklad na kurca, na ryby, ... sup do mikry na minutku :-P a kombinujem, zamenim salamu sa slaninu, pridam klobasu... skratka co chladnicka da :lol:

v poslednej dobe mame doma rezance s tvarohom(samo, ze sladke), spageti, rezne, fasirky, ... to bude tym, ze obaja(ja a fotrik) sme vypisani, takze ja sa nestravujem v skole a on v praci :lol:
taky je osud dvoch chlapov doma :-D

a najoblubenejsia je pizza... a ako pizzu myslim cokolvek z pizzoveho cesta a na tom cokolvek... trebars hawaii je dobra klombinacia... sunka, syr, ananas ;-)

a teraz je ako moja neskora vecera osudom vifon rezance... teda nie presne vifon, ale nieco na ten styl :-D
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Illuminating
Sigilan

Příspěvek od Illuminating »

Co se týče Pizz, Hawai je na nic :lol:

OT: Jeden můj kamarád jí snad všechno možný do hromady, tak mu řikam - "bebe s paštikou". :lol:
Javor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Javor »

Hawai mám taky rád. Anebo nějakou řádně ofeferonkovanou.
Feed your head
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Abych se přiznal, tak co se týče (mé velice oblíbené) pizzy, jsem ultra-konzervativní. Hawai si dávám tak v 90% případů. (protože je naprosto nejlepší. Snad jen lehce ohrožovaná žampionovou)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Moje oblíbená je Margherita. Ale Hawaiian je taky prima :-P I když to zkouším různě variovat a pokaždé si dávat nějakou jinou. Taky zpravidla zkouším specialitu pizzerie 8-)
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Tak moje nejoblíbenější pizza je sýrová (nejlépe taková která obsahuje jenom těsto a 4 druhy sýra :-P ) a potom žampionová. A taková ta domáci pizza (spíš takový slaný koláč z pizzového těsta) na kterou se dává všechno možné podle chuti taky nemá chybu.
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Nejlepší je jít na pizzu ve čtyřech. Každý si dá nějakou jinou a pak si ji navzájem rozdělí. To je skvělé řešení . :-D
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Taky mám nejraděj Hawaii :-P Naposledy jsem měl Mexickou a byla taky skvělá (dali tam dost silnou feferonku, takže palihub byl zaručen :) )
Naopak nemám rád všechny pizzy, kde se vyskytuje jakákoliv houba a čerstvá rajčata.
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Nj, Hawai je mňamka :-)
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

U mě vede žampiónová (hřiby normálně ani v nejmenším nerozeznám, ale jím je velice rád - kuře na žampionech, vaječina s hřiby, houbová omáčka atd. atd.), přičemž ani ta s tuňákem není k zahození :-P .
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“