Mňamky anebo oblíbená jídla
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Cozzinnni
- Sigilan
- Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
- Kontaktovat uživatele:
Nepamatuji si to přesně, ale jsou v tom kusy vepřového a kuřecího masa, do toho nakrájíš na kolečka asi dvě klobásy (prakticky záleží na chuti), zamícháš, osolíš, opepříš, dáš do toho hojně zeleniny a povaříš (tak by oko, nevím, jak dlouho). Hranolky jsou skvělá příloha.
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Illuminating
- Sigilan
sevencreature: Hledal jsem ti to pěknou dobu, ale zatím jsem našel max - "Kachna pečená na pomerančích a zabalená v POVIDLOVÉ palačince". Jinak, možná ti to ještě najdu, pořád searchuju...
EDIT: Teď jsem našel tohle - Kachna na medovině s červeným zelím.
EDIT: Ovocný špíz s povidlovou omáčkou
Jsou to samý povidla + něco... Ale to co jsi chtěl bohužel nemůžu najít
. Zeptej se toho člověka, kterej ti to před tím naservíroval 
EDIT: Teď jsem našel tohle - Kachna na medovině s červeným zelím.
EDIT: Ovocný špíz s povidlovou omáčkou
Jsou to samý povidla + něco... Ale to co jsi chtěl bohužel nemůžu najít

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
pockat... kurca so slivkovym lekvarom, knedlik s masom a lekvarom, atd?
vy ma vazne bavite ludia... co sa tyka tohto, tak mama spravila(snad pred styrmi rokmi) kurca na mede a citrone a bolo to
ja nastastie neexperimentujem, najlepsia rychlovka je u mna rohlik(alebo chlieb, zemla, to je jedno, ale rohlik vyhrava), toustovy syr, na to nejake maso - salama, klobasa, ... na to syr, pokorenit nejakym korenim, napriklad na kurca, na ryby, ... sup do mikry na minutku
a kombinujem, zamenim salamu sa slaninu, pridam klobasu... skratka co chladnicka da
v poslednej dobe mame doma rezance s tvarohom(samo, ze sladke), spageti, rezne, fasirky, ... to bude tym, ze obaja(ja a fotrik) sme vypisani, takze ja sa nestravujem v skole a on v praci
taky je osud dvoch chlapov doma
a najoblubenejsia je pizza... a ako pizzu myslim cokolvek z pizzoveho cesta a na tom cokolvek... trebars hawaii je dobra klombinacia... sunka, syr, ananas
a teraz je ako moja neskora vecera osudom vifon rezance... teda nie presne vifon, ale nieco na ten styl

ja nastastie neexperimentujem, najlepsia rychlovka je u mna rohlik(alebo chlieb, zemla, to je jedno, ale rohlik vyhrava), toustovy syr, na to nejake maso - salama, klobasa, ... na to syr, pokorenit nejakym korenim, napriklad na kurca, na ryby, ... sup do mikry na minutku

v poslednej dobe mame doma rezance s tvarohom(samo, ze sladke), spageti, rezne, fasirky, ... to bude tym, ze obaja(ja a fotrik) sme vypisani, takze ja sa nestravujem v skole a on v praci

taky je osud dvoch chlapov doma

a najoblubenejsia je pizza... a ako pizzu myslim cokolvek z pizzoveho cesta a na tom cokolvek... trebars hawaii je dobra klombinacia... sunka, syr, ananas

a teraz je ako moja neskora vecera osudom vifon rezance... teda nie presne vifon, ale nieco na ten styl

Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- Illuminating
- Sigilan
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Taky mám nejraděj Hawaii
Naposledy jsem měl Mexickou a byla taky skvělá (dali tam dost silnou feferonku, takže palihub byl zaručen :) )
Naopak nemám rád všechny pizzy, kde se vyskytuje jakákoliv houba a čerstvá rajčata.

Naopak nemám rád všechny pizzy, kde se vyskytuje jakákoliv houba a čerstvá rajčata.
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...