Stížnosti na všechno II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Re: Stížnosti na všechno II
Mamut - no já se co se týká manželství považuji zatím za novomanžela. Jsem ženatý teprve 23 let, dva měsíce a 11 dní. Jistě že někdy dojde ke kolizi názorů jak strávit nějaké období ale když by bylo jeden rok po manželčině tak druhý rok by bylo po mém. My se nějak vždy domluvíme.
Ale na druhou stranu všude je něco a vy už to máte spíše jako tradici a manželka se vyhne možnému hejnu stále více opitých koledníků a tak si raději došlápne na tu chalupu.
Ale na druhou stranu všude je něco a vy už to máte spíše jako tradici a manželka se vyhne možnému hejnu stále více opitých koledníků a tak si raději došlápne na tu chalupu.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Mamut
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vallun a Neferit. Nakonec to dopadlo tak že nikam nejedeme. Moje rozumné zdůvodnění proč necestovat bylo přijato. Je vidět, že jsme vyrovnané manželství
Ale jednu stížnost mám. Nějaký imbecilní trulant po nás při nákupu v Tescu metal kelímek s jahodovým koktejlem. Pravděpodobně z druhé galerie. Ještě že to spadlo jen do nákupního vozíku.
Ale toho blba tak dostat do drápů.

Ale toho blba tak dostat do drápů.
Vanitas vanitatum et omnia vanitas.
http://garden.mujblog.atlas.cz/
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
-tak...ty zatr...olené velikonoce jsou již minulostí (ač má chuť po násilí na některých jedincích je, mírně řečeno pořád značná
- ač si říkám, mohlo to být horší...
jednoduše- v neděli v poledne cestou od jedné babičky ke druhé (na jihu nmoravy) nám zvonil telefon s informací, že nám doma teče voda z bytu přes práh... s vidinou jezera jsme tedy urazili téměř tříhodinou cestu domů, abychom zjistili, že na podlaze v bytě máme dva - ano - dva litry vody z přetečené expanzky u kotle...suma sumárum pět minut vytírání a pět hodin cesty celkem zbytečně, stekla po šutru do zdi...a pořád si říkám - mohlo být hůř...ovšem tu škodolibost ve tváři té, hm,.... stejně klíče od našeho bytu ji nedám
ani kdyby mělo hořet....)
- na druhé straně si říkám, co to bude u nejbližších svátků
(vánoce - zámečník, velikonoce - voda) 

- na druhé straně si říkám, co to bude u nejbližších svátků

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Mamut
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš jako El Niňo, Kiril, tetička z Přerova a tak? Je fakt že se říká že všechno zlé i dobré přichází v trojici. Ale nezoufej dokud přicházejí zámečník, instalatér a ne exekutor, soused feťák, mordparta a podobně, tak není zas tolik zle.Sirine píše:na druhé straně si říkám, co to bude u nejbližších svátků(vánoce - zámečník, velikonoce - voda)
- Illuminating
- Sigilan
Stěžuju si na Velikonoce.
Opili mně a zmlátili mně. . .

Opili mně a zmlátili mně. . .

Jedni a ti samí?SlipKnoT píše:Stěžuju si na Velikonoce.![]()
Opili mně a zmlátili mně. . .![]()
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
- j-35 draken
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
heh to máš dobrý,aspon si měl zábavu a ne nudu a únavu jako jáSlipKnoT píše:Stěžuju si na Velikonoce.![]()
Opili mně a zmlátili mně. . .![]()

Bite my shine metal ass!I don t mean it?
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Volit mezi nudou jako ty a bitím Slip, tak se radši prospím. Pravda, já zvolil třetí možnost - zlil jsem se jako dobitek a jal jsem se navazovat kontakt s pěknou slečnou.
Hmm, ráno už tak pěkná nebyla
Ale pořád jsem dopal lépe než kámoš, který se poměrně originálně snažil vymámit telefoní číslo na fíguríně ve výloze - přesně na tohoto člověka si stěžuju, poněvadž mi poblil novou mikinu ,Gonzalez'.
Hmm, ráno už tak pěkná nebyla

Ale pořád jsem dopal lépe než kámoš, který se poměrně originálně snažil vymámit telefoní číslo na fíguríně ve výloze - přesně na tohoto člověka si stěžuju, poněvadž mi poblil novou mikinu ,Gonzalez'.
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
- j-35 draken
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Carlos píše:Volit mezi nudou jako ty a bitím Slip, tak se radši prospím. Pravda, já zvolil třetí možnost - zlil jsem se jako dobitek a jal jsem se navazovat kontakt s pěknou slečnou.
Hmm, ráno už tak pěkná nebyla![]()

- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
...a také si stěžuji na sebe - opravdu jsem v minulém příspěvku napsal ve slově ,dobytek' ,i'?
Tak to potěš koště, asi přestanu chlastat!
Bylo to zábavné. Prý se dokonce z tohoto aktu dochovaly nějaké záběry z mobilního telefonu, ale to je kec - nikdo z nás by nebyl schopen mačkat ta malá tlačítka

Tak to potěš koště, asi přestanu chlastat!
Bylo to zábavné. Prý se dokonce z tohoto aktu dochovaly nějaké záběry z mobilního telefonu, ale to je kec - nikdo z nás by nebyl schopen mačkat ta malá tlačítka

"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
- j-35 draken
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
hele lepší pivo a frťany než cola cola a ledvinové kameny (z kamaradovy skušenosti) 

- Mamut
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší je si vytvořit náladičku, ale blbé je, že se to vytváření často zvrhne. Já měl Velikonoce usedle poklidné, akorát že jsem se nestihl učit. Takže si stěžuju na sebe a taky na počasí. Kdy už bude normálně?
Stěžuji si na skupinky křesťanských misionářů, kteří v poslední době zamořili Václavské náměstí. Hovoří deformovanou slovenčinou, jsou nevábného vzhledu a jejich argumentace se zužuje na prázdné repliky typu „Bůh je láska“ či „Bible musí být v srdci“. Pokud je Pán skutečně tak všemohoucí, jak ho líčili, nechápu proč si nedokáže opatřit nějaké méně zoufalé věrozvěsty…
If king at noon says it's night,
Exclaim: Behold! the moon, the stars!
Persian saying
Exclaim: Behold! the moon, the stars!
Persian saying
Saruman - ber to tak, že sovu všemocnost dokazuje tím,že dá "práci" i takhle zoufalým tvorům....:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Proboha, buď rád, že ti necpou, že jsi 300. generace lidstva.Saruman píše:jejich argumentace se zužuje na prázdné repliky typu „Bůh je láska“ či „Bible musí být v srdci“.