Ale zkusím to
Láska, sex a něžnosti
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tady máte něco pro inspiraci: http://zpravy.idnes.cz/krimi.asp?r=krim ... 1_krimi_mr
Ale překvapuje mě, že se upálil doma. Větinou u tohohle způsobu smrti je jistý ... demonstrativně/exhibicionistický prvek.
Frosty: nadále zůstáváš mým mluvčím v těchhle otázkách
Ale překvapuje mě, že se upálil doma. Větinou u tohohle způsobu smrti je jistý ... demonstrativně/exhibicionistický prvek.
Mám pocit, že každou chvíli říkáš úplně něco jinéhoKOFi píše:...Já k ní nic zase až tak moc zvláštního necítím (spíš to zatím je především o tom, že mě opravdu hodně přitahuje)
Frosty: nadále zůstáváš mým mluvčím v těchhle otázkách
JaktoAjantis_CG_thief píše:Mám pocit, že každou chvíli říkáš úplně něco jinéhoKOFi píše:...Já k ní nic zase až tak moc zvláštního necítím (spíš to zatím je především o tom, že mě opravdu hodně přitahuje)
Docela by mě teda zajímalo, co jí vlastně chceš říct.
KOFi: Hele zlato, seš fakt kus, nezkusila bys to se mnou?
Ona: A co jako?
KOFi: No chodit přece. Já tě sice nemiluju, alespoň zatím, ale fakt se mi zamlouváš a tak bych to chtěl s tebou zkusit.
Ona: Hmmmmmm .........
KOFi: Hele zlato, seš fakt kus, nezkusila bys to se mnou?
Ona: A co jako?
KOFi: No chodit přece. Já tě sice nemiluju, alespoň zatím, ale fakt se mi zamlouváš a tak bych to chtěl s tebou zkusit.
Ona: Hmmmmmm .........
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
2 KOFi: Doufám, že jsem tě alespoň rozesmál.
Jinak máš pravdu, u mě je to asi tak fifty fifty.
Zajímavý poznatek pro mě byl, že asi nejlepší vztah jsem zažil s dívkou, která mě na první pohled ani trochu nepřitahovala.
Ale když jsem ji poznal jako člověka, bylo velmi snadné ji milovat.
Jinak máš pravdu, u mě je to asi tak fifty fifty.
Zajímavý poznatek pro mě byl, že asi nejlepší vztah jsem zažil s dívkou, která mě na první pohled ani trochu nepřitahovala.
Ale když jsem ji poznal jako člověka, bylo velmi snadné ji milovat.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis_CG_thief píše:Tady máte něco pro inspiraci: http://zpravy.idnes.cz/krimi.asp?r=krim ... 1_krimi_mr![]()
Omlouváme se všem slušným čtenářům za to, že jsme zrušili diskusi pod článkem. Někteří jiní ji bohužel zneužívali k opakovaným vulgárním výpadům, které už nešlo mazat jednotlivě.
KOFi: Heh, no jen se divím, že to řešíš tady na fóru - připadá mi to spíš jako čistě teoretická diskuse
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Assasin: Možná někdo to tak bere, pro mě jsou to ale dvě úplně odlišné věci. Charisma - mno zatím jsem poznal jen opravdu hodně málo lidí (například můj děda) kteří nemusí říct třeba ani slovo výčitek a přece kdybych udělal něco, co by ho mrzelo, mě by to mrzelo o to víc. Zatímco u milované osoby...mno, je to trochu jiné. To mrzení by tu bylo taky, ale odlišné
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo