Akce

Akce, strategie, adventury, plošinovky, závodní, sportovní a logické hry ... prostě žádné RPG.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět

Akční hry považuji za:

Zábavu pro jednodušší jedince
12
15%
Nudu
5
6%
Přijemnou relaxaci
49
60%
Parádní zábavu
14
17%
Smysl života
1
1%

Celkem hlasů: 81

AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

necrotising_ píše:No a k tomu, ze lepsi je uz jen HL2: DM, se nevyjadruju.
To ani nemusíš, stejně všichni víme že je to pravda :-P :twisted:
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

2 najhoršie pasáže sú vznášadlo a bugína - nudné a dlhé - jediná zaujímavá pasáž je asi útok na pláž a používanie chrobákov - ale aj to po chvíľke omrzí - FPS mi už asi nemajú čo dať - od hry očakávam niečo hodnotnejšie a tak ma FPS-ky už iba nudia. 8-)

Keď tak nad tým rozmýšľam tak FPS, ktorá by ma bavila by mala byť zameraná iba na zbesilú, ale zároveň určitým spôsobom zaujímavú akciu - to čo ma na FPS alá HL nebaví sú tie pseudologické rébusy a iné prvky, ktoré ma v hre podobného typu iba otravujú - škoda, že nemám nahratý môj najlepší zážitok z FPS hry - AvP druhá misia za mariňáka (alebo 3.?) na director´s cut - beh kaňonom do APC a alieni zo všetkých strán - jediný moment, pri ktorom som mal pocit desivej reality - keby takto vypadali novodobé FPS-ky tak by to možno bola aj zábava (a možno nie).
There is a limit to stupidity.
182
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Super je napr. takovy Serious Sam: The Second Encounter, je to sice jen 'hloupa' akce, ale je v ni tolik zabavnych a zajimavych momentu, ze bavi od zacatku za do konce :). A co teprve v coop multi.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Co to je HL2: DM? :shock: Death Match? :shock: To se hraje? :shock: :anxious:

Mně vyhovoval HL. Nenudil jsem se ani na chvíli. Serious Sam je pro mě příliš repetitivní. Stejně tak Painkiller - i když ten má karty, což je radikální změna. Jen by tam nemuselo být savování.

AvP je samozřejmě AvP - ale to ani neřadím mezi fps. Navíc už jsem ho dohrál tolikrát, že už ani nemám potřebu ho hrát znovu :cry: (zatím :twisted: ).

Hmm, thread je akční hry, nejen fps.

V tom případě je super Heretic ][. Naprosto úžasná hra - dohrál jsem ho asi 2x nebo 3x a asi neodolám a zase si ho někdy dám. Krásná grafika i atmosféra (i když jsem měl pořád pocit, že to mohlo být ještě mnohem lepší).
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 23.12.2006 14:50, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

V HL2 mě nejmíň bavilo asi vznášedlo - možná zbytečně dlouhé a hlavně se mi na pc strašně seká :-(. Zato bugina byla skvělá, projíždění válkou poznamenanou krajinou, opuštěné baráky u cesty, občas zavalené silnice...

HL2: DM jsme jen tak ze srandy zkusili na jedné LAN party a vydrželi u to až do rána, perfektní pokračování HL1 multiplayeru

CrowX: AvP- totální souhlas, když jsem hrál AvP2 poprvé a poprvé na mě vyběhli 2 alieni tak jsem dostal naprostý záchvat paniky a netrefil myší ani tlačítko od výtahu

Z ostatních akčních her bych k těm třem co jsem už napsal přidal ještě MaxPayne 1 a 2 - dokonalý atmosférický zážitek
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Mě na HL2 baví jediná věc - chodit tam s tou antigravitační puškou (nebo co to je) a blblnout - shazovat na emzáky auta, půlit pomocí pily, házet na ně sudy s něčím, co bouchne a on pak krásně piští a hoří.. :mrgreen: jinak jsem tu hru zatím detailně nezkoumala (není se co divit, když HL1 upřímně nesnáším).
Naposledy upravil(a) Sadako dne 15.8.2006 23:10, celkem upraveno 1 x.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

AlieN píše:CrowX: AvP- totální souhlas, když jsem hrál AvP2 poprvé a poprvé na mě vyběhli 2 alieni tak jsem dostal naprostý záchvat paniky a netrefil myší ani tlačítko od výtahu
Za prvé AvP 2 sa mi až tak moc nepáčilo a to hlavne kvôli tomu enginu, na ktorom je urobený - neviem prečo ale celkový dojem z 2-ky je u mňa podstatne horší ako u jednotky.
Za druhé - ten môj zážitok je odlišný od prvého stretu s alienmi - ako uvádzam tak to bolo na director´s cut obtiažnosti - predtým som ten level prechádzal x-krát na nižších obtiažnostiach a nikdy sa niečo také nedostavilo - až kvantá útočiacich alienov ma prvýkrát v hre dokázali dostať do takého stavu, že som iba bežal a snažil sa ako tak uskakovať pred alienmi (myslím, že mi práve vtedy došli aj náboje) - proste jedinečný zážitok aký som nikdy predtým v žiadnej inej FPS nezažil, resp. na nič podobného si nespomínam. :-P
There is a limit to stupidity.
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Hmm, mě na HL2 asi nejvíc bavily ty pasáže se vznášedlem :shock: Zapadající slunce se odráží na zvlněné vodní hladině... Nikde žádní nepřátelé... Paráda.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

mě se tedy líbila jak bugina tak vznášedlo, nic se mi nesekalo a bylo to příjemné zpestření hry
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Nedávno jsem ve škole viděl v labu, jak někdo hraje Chaos Engine - a vypadalo to vážně zábavně :-) Hmm... Ideální hra do labu :mrgreen:
Yoshi Snipo
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yoshi Snipo »

Vampiria píše:Mě na HL2 baví jediná věc - chodit tam s tou antigravitační puškou (nebo co to je) a blblnout - shazovat na emzáky auta, půlit pomocí pily, házet na ně sudy s něčím, co bouchne a on pak krásně piští a hoří.. :mrgreen: jinak jsem tu hru zatím detailně nezkoumala (není se co divit, když HL1 upřímně nesnáším).
V HL2: DM vdaka Gravity Field Manipulatoru dostala hlaska "Umlatit niekoho hajzlom" celkom novy vyznam :lol:
nezabudnem, ked som v Dm -ku hodil po niekom len tak - z prce radiator alebo umyvadlo (a potom isla hlaska typu: Fear the mighty power of ... radiator!!!), alebo sud, ci tehlu.

A este plazmaticke naboje to pusky nesmiem zabudnut, raz som zabil jedneho chudaka 1 nabojom 2x :lol:
respawnol sa v miestnosti, do ktorej sa ta plazmova gula po odraze od niecoho dostala ... a buchla ...

sranda na entu

a dalej Painkiller a SS:SE
Doom 2 samozrejme a Quake 2, a UT (vsetky UT)

A samozrejme Halloween, ak ste tu hru nehrali, tak ju nehrajte. Ak nedostanete infarkt pri prvom pohlade na nu tak po povinnom prejdeni celej hry jeden urcite dostanete ( toho sa ale asi nedozijete )
End of hope! - End of love! - End of time, the rest is silence! ~ Nightwish
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Rozehrál jsem z nedostatku herního materiálu (stahuje se, nebo putuje poštou) MDK2, které se mi tu už několik let smutně krčí v šuplíku. Herně je to záležitost opravdu průměrná, navíc se slušným množstvím bugů (technického i herního rázu). Ovšem ta futuristická grafika je něco krásného. :angel:

A další na řadě je American McGee's Alice - jsem zvědav, zda je opravdu tak špatná, jak psal Anastasov (osobně to očekávám). Ale u MDK2 mám stejné pocity jako on u Alenky - má smysl hrát hru jen kvůli líbivé grafice?
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Ajantis píše:Rozehrál jsem z nedostatku herního materiálu (stahuje se, nebo putuje poštou)
Jak to? Mně dorazila zásilka už v pátek ráno :think:

Ale jinak jsem se zase vrátil Bloodlines (ta hra má opravdu hodně problémů - ZA NĚJVĚTŠÍ z nich ovšem považuji tu PŘÍŠERNOU programovou nedoladěnost). A navíc mám pocit, že s replayabilitou a zábavností to není až tak žhavé (upřímně) - vlastně už si vzpomínám, proč jsem druhou hru ukončil někde na začátku :think: Ale jiná hra z World of Darkness tu není, tak co se dá dělat.

I když je fakt, že Stonekeep na DosBoxu je co se problémů týče zatím král - padá prakticky pořád :twisted:
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

sevencreature píše:Jak to? Mně dorazila zásilka už v pátek ráno :think:
Giants už také dorazili, teď čekám na Freelancera a Fable. :-P

A Bloodlines jsou jeden velký MEGABUG.
LORD celadrius
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LORD celadrius »

Ajantis píše:A Bloodlines jsou jeden velký MEGABUG.
Tak možná jsou "trochu" buglý,ale hra je to jinak super.
Neodkládej na zítra co můžeš odložit na pozítří.
Odpovědět

Zpět na „Jiné hry“